Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle gerçekten... Oğlunu sevmesemm çekilecek dert değil :KK70:
Ben oglunu sevdiğimden oğlu yokken yanındayım ya 1 senedir 🤣 ne evim belli ne yuvam belli bi görev cikti gitti esim ama çekilecek gibi değil
Gecen annemler dayimlar oturmaya geldi düşük tehlikesi atlattım iste dayım göbeğin çıkmış bebek mi belli oluyor falan yok dedim kilo galiba ordan hemen azcik kilo alsın ben kavga ederim laf sokarım zayıflatirim surekli laf ederim diyor gülüyor bide teyzem kalkti ordan bizim denizimiz Nazlidir azarlamak falan ne hemencecik kırılır oyle mi olur diye bide hamile tabi olacak kilo dedi annem bozuldu fark ettim ama seslenmedi bol bol saçmaladı kaynana

ay hiç bilmiyorum konunuzu ama kv olunca otomatik yükleniyor herhalde bu haller. Bende gurbetteyim ailem buraya senede 1 haftalığına geliyo. Kv tutturdu ailemin geldiği hafta bizde geleceğiz diye. Cidden aklım havsalam almıyo neden ????
Kıskançlık çekememezlik istemediğin ot yanında biter misali 7 24 benim yanımda çıldırmaya az kaldı benim kv çok cahil bi kadın hasetlik dedikoduculuk onda var alt üst dubleks evimiz sabah 8 de baslar gece 2 ye kadar götumde dolanır ailem geldi hic huzur vermedi kavga ettik bi sürü esimlede birbirimize soktu yalan yanlış laflar ile kendini acindiriyo ağlıyor bide basima gelen en büyük felaket bu kadin

Ben oglunu sevdiğimden oğlu yokken yanındayım ya 1 senedir 🤣 ne evim belli ne yuvam belli bi görev cikti gitti esim ama çekilecek gibi değil
Gecen annemler dayimlar oturmaya geldi düşük tehlikesi atlattım iste dayım göbeğin çıkmış bebek mi belli oluyor falan yok dedim kilo galiba ordan hemen azcik kilo alsın ben kavga ederim laf sokarım zayıflatirim surekli laf ederim diyor gülüyor bide teyzem kalkti ordan bizim denizimiz Nazlidir azarlamak falan ne hemencecik kırılır oyle mi olur diye bide hamile tabi olacak kilo dedi annem bozuldu fark ettim ama seslenmedi bol bol saçmaladı kaynana
Herkeste bi kaynana terörü var ben ilk defa bi insanın ölmesini istedim düşünün o kadar sınır krizi geçirdim ailem yanima geldi 1 hafta kaldı burunlarından geldi nereye gitsek pesimize takıldı kocamla aramı bozdu bavul hazırlayıp annemlerle dönecektim o derece ne dedikodular etmiş neler neler telefinu kayot yaoiyor haberi yok kumle konuştuysa dinledim pişkin pişkin bide benim aileme suç atıyor fiş fis konuşuyorsunuz diye Allahım düşman başına vermesin insan görünümlü seytani

Herkeste bi kaynana terörü var ben ilk defa bi insanın ölmesini istedim düşünün o kadar sınır krizi geçirdim ailem yanima geldi 1 hafta kaldı burunlarından geldi nereye gitsek pesimize takıldı kocamla aramı bozdu bavul hazırlayıp annemlerle dönecektim o derece ne dedikodular etmiş neler neler telefinu kayot yaoiyor haberi yok kumle konuştuysa dinledim pişkin pişkin bide benim aileme suç atıyor fiş fis konuşuyorsunuz diye Allahım düşman başına vermesin insan görünümlü seytani
Hepimizde var maalesef ama oğulları görmez yuzlerini

Hepinize merhabalar :)
Bende 28 yaşımdayım, evliliğimizin 3.yılı dolacak eylülde. Evlendiğim günden beri gebelik planım var desem yeri var :D Ki zaten Rabbime çok şükür kısa da olsa yaşattı. 4,5 aylık bir kaybım var. Pco rahatsızlığımdan dolayı İlkinde klomen ve clife macun kullanmıştım ilk denemede hamile kalmıştım. Şuan femara tedavimin 2. ayı geçen ay günde 1 tane içtim ve yumurta büyümedi. bu ay günde iki tane femara + c life macun yiyorum. Normalde strese giriyorum ve sonu hüsran oluyor diye bu tarz topiklere katılmıyorum ama bu ay totem yapmak istiyorum. Aranıza bende katılabilir miyiim :)
Bu ay bende clife düzenli kullandım geçen ay 3 4 gün kullanmıştım bakalim insallah ise yarar tekrardan size ❤

I
Hepimizde var maalesef ama oğulları görmez yuzlerini
Inşallah bigün görür onun için çok dua ediyorum o varken melek heryeri agriyo hasta o yokken tam bi canavar kocamla mutluyum ama işte mutlaka herkesin bi sınavı var koca kötü olsa kaynana iyi olur tam tersi :(

eşin askeri personel mi yoksaa görev derken? Kaderdaşım mısın acaba sen ? :O

Kıskançlık çekememezlik istemediğin ot yanında biter misali 7 24 benim yanımda çıldırmaya az kaldı benim kv çok cahil bi kadın hasetlik dedikoduculuk onda var alt üst dubleks evimiz sabah 8 de baslar gece 2 ye kadar götumde dolanır ailem geldi hic huzur vermedi kavga ettik bi sürü esimlede birbirimize soktu yalan yanlış laflar ile kendini acindiriyo ağlıyor bide basima gelen en büyük felaket bu kadin
Benimkinin de kalp rahatsızlığı var her şeyin sonunda aman kalbi var diyip kapatıyolar konuyu. Sanki benim kalbim yok :D :D

I
Inşallah bigün görür onun için çok dua ediyorum o varken melek heryeri agriyo hasta o yokken tam bi canavar kocamla mutluyum ama işte mutlaka herkesin bi sınavı var koca kötü olsa kaynana iyi olur tam tersi :KK43:
Galiba oyle oluyor ya pek iyi kaynana yok aman koca iyi olsun da gerisi önemli değil

Gel sarılalım. Bi görev çıkıyo sen kalıyorsun öyle mecbur memlekete gidiyoruz bir sürü tantana. Adamda uzakta her şey anlatılmıyor. off off. Allah sabır versin bize aminn...
Kiz ben daha hiç gidemedim ki geri geleyim 1 senedir burdayım bi izinlerde gördüm bide 2 ay yanına gitmiştim oda kardeşleride geldi arkamdan 2 ay kaldı o kadar gitmek ne bılmıyorum burda evimiz var memlekette izinlerde orda oluyoruz iste

Kiz ben daha hiç gidemedim ki geri geleyim 1 senedir burdayım bi izinlerde gördüm bide 2 ay yanına gitmiştim oda kardeşleride geldi arkamdan 2 ay kaldı o kadar gitmek ne bılmıyorum burda evimiz var memlekette izinlerde orda oluyoruz iste
gidip gelmek arada pinpon topu gibi bence daha zor. Her şeyden uzaktaki evini özlüyor insan ama işte ne yapalım bizimde nasibimiz buymuş.
maşallah kız çocuğu iyi yapmışsınız ahahaha biz beceremedik aylardır dip dibe :D :D :D

Back