Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar nasılsınız nasıl nasıl gidiyor hayat baya ayrı düştük sizlerle M mavili_yeshll A R Y A A R Y A Yusra-61 Yusra-61 H HTCNM Margee Margee C charlottes Selizay Selizay K Kukulettaa ve ismini yazamadığım diğer kızlar ❤
Selam canımm ben iyiyim tam temizlik yaparken elektrik gitti bu bit işaret dedim yattım 😂😂 yarın bat günüm İnş vaktinde gelir de bekletmez beni. İstanbulda olduğum için eşimden ayrı düştüm 15 gün kadar, tam verimli dönemlere denk geldi. Eylülü bekliyorum o yüzden. Sen neler yapıyorsun bakalım? Tüp çalışmalarına başladın mı?

Of kızlar reglden 1 hafta 10 gün önce regl ağrısı gibi ağrı olur bazen bende ,yine o var. Çok mutsuzum inşallah bu sefer regl ağrısı değildir🥺 allah hepimizin yüzünü güldürsün artık

Kızlarr bata son günlerim gebe degılım tedavi için doktora gıdecegım tekrardan🤲🏻Aşılama olacak büyük ihtimaal.. Rabbim bızı en geç bu yıl sonuna kadar sevindirsin inşallahhh♥️♥️♥️♥️♥️

Selam canımm ben iyiyim tam temizlik yaparken elektrik gitti bu bit işaret dedim yattım 😂😂 yarın bat günüm İnş vaktinde gelir de bekletmez beni. İstanbulda olduğum için eşimden ayrı düştüm 15 gün kadar, tam verimli dönemlere denk geldi. Eylülü bekliyorum o yüzden. Sen neler yapıyorsun bakalım? Tüp çalışmalarına başladın mı?
Daha başlamadım eylülde gidicem napicaklar bilmiyorum on görüşme yapmıştım sadece yumurtlama zamanlarını değerlendirdim ama elimde test vardı yapmadım ezbere bıraktım bu ay 😁 vala 2 aydır saldım birde tüp denildiği için kafa oraya odaklandi ailem yanımdaydı dün istanbula gittiler adada kaynana çilesi ile uğraşıyorum ömrumden ömür aldı ailem burdayken deli etti bizi başka da bise yok canim

Back