- 20 Ağustos 2021
- 642
- 708
- 33
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #6.261
Ahh tamam şimdi anladım yanlış okumuşumPik 19 temmuzda oldu 18 gün snra öğrendim
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh tamam şimdi anladım yanlış okumuşumPik 19 temmuzda oldu 18 gün snra öğrendim
Tam bilmiyorum ama sanırsam en az bi hafta olmalı emin değilimMerhaba. Bende iğneyi salı günü yaptım yani 17 ağustosta. Ne zaman kanda belli olur acaba ?
hadi bakalim insallah sjsjjssjBir sonraki aya evli mutlu çocuklu çalacak mecburen djdkdkdkd
Bir ay hiç bu kadar uzun gelmiyordu bana bu hazırlıklardan önceeOff bir an önce regl olsam da, gelecek aya hazırlansam. Boşa beklemek çok sıkıyor![]()
Merhaba çatlatma iğnesinden 14 gün sonra test yaptırmanız gerekiyo o zaman çıkıyo sonuçMerhaba. Bende iğneyi salı günü yaptım yani 17 ağustosta. Ne zaman kanda belli olur acaba ?
Şimdi çıkan yalancı gebelik mi ? İğne de 10 gün sonra etkisinin geçtiği yazıyor 14. Gün kanda mı idrar da mı çıkıyor. Teşekkür ederim.Merhaba çatlatma iğnesinden 14 gün sonra test yaptırmanız gerekiyo o zaman çıkıyo sonuç
Gebelik testi yaptınız mı ?Off bir an önce regl olsam da, gelecek aya hazırlansam. Boşa beklemek çok sıkıyor![]()
Bu ay şehir dışındaydım, reglime 7 gün kala döndüm. Çalışma olmadı o yüzden test yapmıyorumGebelik testi yaptınız mı ?
Selam canımm ben iyiyim tam temizlik yaparken elektrik gitti bu bit işaret dedim yattımSelam kızlar nasılsınız nasıl nasıl gidiyor hayat baya ayrı düştük sizlerle M mavili_yeshllA R Y A
Yusra-61 H HTCNM
Margee C charlottes
Selizay K Kukulettaa ve ismini yazamadığım diğer kızlar ❤
Canım ben regl oldum 3 ay sonra tekrar denemeye başlıcam aşımı oldum ara verdik 3 ay yaşamayı unutmuşum resmenSelam kızlar nasılsınız nasıl nasıl gidiyor hayat baya ayrı düştük sizlerle M mavili_yeshllA R Y A
Yusra-61 H HTCNM
Margee C charlottes
Selizay K Kukulettaa ve ismini yazamadığım diğer kızlar ❤
Bu ay şehir dışındaydım, reglime 7 gün kala döndüm. Çalışma olmadı o yüzden test yapmıyorum![]()
Daha başlamadım eylülde gidicem napicaklar bilmiyorum on görüşme yapmıştım sadece yumurtlama zamanlarını değerlendirdim ama elimde test vardı yapmadım ezbere bıraktım bu aySelam canımm ben iyiyim tam temizlik yaparken elektrik gitti bu bit işaret dedim yattımyarın bat günüm İnş vaktinde gelir de bekletmez beni. İstanbulda olduğum için eşimden ayrı düştüm 15 gün kadar, tam verimli dönemlere denk geldi. Eylülü bekliyorum o yüzden. Sen neler yapıyorsun bakalım? Tüp çalışmalarına başladın mı?