Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bugün beta baktırdım dayanamadım artık yumurtlama ve çatlama olalı 13 gün oldu 200 çıktı Allahım tez zamanda inş hepinizin kucağını doldursun 🤲🏻 Değerin inş iyidir perşembe doktora gideceğim
Ayyyy hayırlı olsun çok sevindim yaa

Kızlar merhaba bugün beta baktırdım dayanamadım artık yumurtlama ve çatlama olalı 13 gün oldu 200 çıktı Allahım tez zamanda inş hepinizin kucağını doldursun 🤲🏻 Değerin inş iyidir perşembe doktora gideceğim
Merhabalar tebrik ederim sizi forumlardan hatırlıyorum doğal yoldan mu oldu çatlama ignesimi oldunuz canim

gidip gelmek arada pinpon topu gibi bence daha zor. Her şeyden uzaktaki evini özlüyor insan ama işte ne yapalım bizimde nasibimiz buymuş.
maşallah kız çocuğu iyi yapmışsınız ahahaha biz beceremedik aylardır dip dibe :KK70: :KK70: :KK70:
Ovulasyon testi kullandım izni ona göre ayarladık gelde bide bize zor öldük öldük 🤣🤣 hatta o ay erken adet oldum yoksa yine denk gelmiyordu kiz

Merhabalar tebrik ederim sizi forumlardan hatırlıyorum doğal yoldan mu oldu çatlama ignesimi oldunuz canim
Fsh ım yuksekti hatta 12 falan cnm evet konusmustuk amh baktırmamı soylemiştiniz hatta doktorum klomen verdi yanında progestan kullandım pko var bende çok şükür bu ay oldu çatlama iğnesi kullanmadım ama ovu testiyle takip ettim 2 yumurtam vardı doktor baktıgında 16mm ve 18mm 2 gün sonra pik oldugunda havuç falan yedim çatlaması için çok şükür oldu darısı tez zamanda başınıza inş 🤲🏻

her şeyde var bi hayır görüyor musun :)) Bakalım bende ovulasyon takip ettim bu ay inşallah tutar :)
Insallah canm
Bnde anneme gitcem koca sanıyor ki burası çok iyi ne işin var boşver napcan moduna geçiyor bunların hepsi ise gidecek ben Kalkıp bi cay bile yapacak dermanım yok yeminle en azından annem.bakar bana

Bakar tabi. Anne gibisi var mı :) :)
Ah anlasa sanki yabancı yermis gibi ne işin var annende der bide ya sinir oldum
Annemde olsaydım bu kadar kötü olmazdm orasi merkez dibinde marketi manevi herseyi istediğim anında olurdu bide annem sürekli birseyler yapardı sevdiğim yemekler pastalar börekler bi gitsem kendimi toparlarım biliyorum

Ah anlasa sanki yabancı yermis gibi ne işin var annende der bide ya sinir oldum
Annemde olsaydım bu kadar kötü olmazdm orasi merkez dibinde marketi manevi herseyi istediğim anında olurdu bide annem sürekli birseyler yapardı sevdiğim yemekler pastalar börekler bi gitsem kendimi toparlarım biliyorum
anneme gidince kilo alıyorum bende :D
gidersin toparlarsın inşallah güzelim :)

anneme gidince kilo alıyorum bende :KK70:
gidersin toparlarsın inşallah güzelim :)
Insallah canm 7 haftada 4 kilo verdim
Tmm burası da iyi Allah var ama annem gibi bakamaz kimse yani orda kimse yok tek annem kafam rahat istediğim giyinirim saçımda acik olur sorun yok yani rahatça yatarım ama burda imkan yok çoğu seye

Tmm burası da iyi Allah var ama annem gibi bakamaz kimse yani orda kimse yok tek annem kafam rahat istediğim giyinirim saçımda acik olur sorun yok yani rahatça yatarım ama burda imkan yok çoğu seye
tesetürlü olunca daha da zor oluyo cidden Allah sabrını versin. Kilo alman gerekn yere kilo mu verdin? Dikkat et kendine canım

Eşine hepsini açıklayınca anlat bence. Senin rahatında önemli bu dönemde

Eşine hepsini açıklayınca anlat bence. Senin rahatında önemli bu dönemde
Oda burdan kaçar gibi olacak diye oyle yapıyor surekli onlarda gözümün içine bakıyor ne içim ne yiyeyim diye hemn alir gelirler ama dediğim gibi is başlayacak o zamn giderim kendim kalamam evden tansiyonum yükseliyor şimdiden çok değil ama yine de dikkat etmem gerek bas donmesi bulanti hepsi çok var zaten

İnşAllah iyi olur canım. Benimde kaynanam yakalandı virüse evde şuan ama çok kötü çok üzücü durum sesi yok hep gitti ilaç alıyor. Allah yardımcıları olsun dilerim . 😟Birde iki kere aşı olmuştu kendisi 😒
Benim babam da aşılarını oldu kuzum Allah düşmanıma bile vermesin çok geçmiş olsun

Test yapmaya devammı canim hahaha eylülde bende tüp bebek icin görüşmeler yapicam bakalim canim heyecan kalmadı hic
Hahaa evet ona devam tabi. 😁 hiç umut olmasa bile son dakikaya kadar yapiyorum. Benimki tiryakilik 🤪 valla tüp bebek kararı yolun yarısı demek canım. Önce bi karar veriyorsun, sonra oluyor 😀 bakalım ikiz mi gelecek? Gönlünden ne geçiyorsa öyle olsun insallah 🤩

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Bende 5 Ağustosta ovulasyon testiyle pik gördüm ve 6 ağustosta çatlamayi iki günü değerlendirdik şimdi en sabırsız yerdeyim beklemedeyim. Bizde yaklaşık 7 aydır deniyoruz fakat ilk defa bu ayda ovulasyon testi kullanarak yumurtlama gününü hesapladım,çok heyecanlıyım inşallah bütün umutlarımız hayallerimiz gerçek olur.
merhaba sanırım gebesin hayırlı olsun :) ovulasyon testlerinin fotosu var mı ? benimkine benziyor mu çok merak ettim. ertesi gün çatlayan takip pek denk gelmedi bana burda hep üst üste pik görenlerin fotosu var.

Back