Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
M mavili_yeshll benim 5 gün önceden yine adetim geldi leke leke artış oldu ve bitti yani bu ay da nasip olmadı canım beni istersen sil 😍
Bu arada merak ettim baban nasıl oldu? İyileşti mi canım?

Maviesra Maviesra iyi canım benim bat bitti yeni ay yeni umutlarla devam bakalım nereye gider durumlarım sen nasılsın iyi misin?

Daha başlamadım eylülde gidicem napicaklar bilmiyorum on görüşme yapmıştım sadece yumurtlama zamanlarını değerlendirdim ama elimde test vardı yapmadım ezbere bıraktım bu ay 😁 vala 2 aydır saldım birde tüp denildiği için kafa oraya odaklandi ailem yanımdaydı dün istanbula gittiler adada kaynana çilesi ile uğraşıyorum ömrumden ömür aldı ailem burdayken deli etti bizi başka da bise yok canim
Ya bu kadın hiç dur durak bilmiyor ya...
Kızın ailesi gelmiş, biraz çekileyim kendileri otursun, takılsın, belki özel konuşmak istedikleri şeyler olabilir diye düşünmüyor sanırım

Selam kızlar nasılsınız nasıl nasıl gidiyor hayat baya ayrı düştük sizlerle M mavili_yeshll A R Y A A R Y A Yusra-61 Yusra-61 @HTCNM Margee Margee C charlottes @Selizay @Kukulettaa ve ismini yazamadığım diğer kızlar ❤
Canımm merhaba. Vallahi heyecanı kaybettik galiba, süreç uzayınca 🥲 ben de pek takılmıyorum bu ara buralarda. Bu ay yeni tur, yeni şans işte :) bakalimm. Artık öyle çok heyecanlı değilim. Negatife alıştım 😀 sen neler yapiyorsun?

Kızlar merhaba bugün beta baktırdım dayanamadım artık yumurtlama ve çatlama olalı 13 gün oldu 200 çıktı Allahım tez zamanda inş hepinizin kucağını doldursun 🤲🏻 Değerin inş iyidir perşembe doktora gideceğim
Hayırlı olsun çok sevindim :)

Kızlar adet günüme 10 gün var ve ben şuan adet sancısı gibi sancılar artı afedersiniz ishal sancısı karışık bi sancı çekiuprum yani neden olabilir bu ağrılarım hamilelik öncesi böyle şeyler yaşayan varmıydı 😒

Takvım yarın gösteriyor ovu gununü, bugun adet basından beri 14. Gün sizce bu testlerde pik var mı 4 gunluk test var, en sondakı bugun kü

Eklentiler

• inCollage_20210821_151429553.jpg
    inCollage_20210821_151429553.jpg
    175,8 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar adet günüme 10 gün var ve ben şuan adet sancısı gibi sancılar artı afedersiniz ishal sancısı karışık bi sancı çekiuprum yani neden olabilir bu ağrılarım hamilelik öncesi böyle şeyler yaşayan varmıydı 😒
Geçen ay benimde kaşık ağrım ve bacağıma vuruyordu daha önce olmamıştı ama gebelik değildi

Hamile arkadaşları tebrik ederim ☺️ bende ovulasyonla takip ediyorum merak ediyorum hamile olanlar yumurtlamadan ne kadar zaman sonra koyulasmaya başladığını gördüler çatlamadan sonra 6 günden itibaren ovulasyon yapmaya devam ediyorum sizce koyulaşma var mı yoksa dalgalanma normal mi

Eklentiler

• IMG_20210821_162548.jpg
    IMG_20210821_162548.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20210821_161619.jpg
    IMG_20210821_161619.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 45
Back