- 6 Şubat 2021
- 6.059
- 5.888
- 148
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #6.281
Gayet güzel gecikmenin kaçıncı günüKızçeler merhaba kan sonucum geldiiii 638 çıktıııııı umarım iyi bir değerdir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet güzel gecikmenin kaçıncı günüKızçeler merhaba kan sonucum geldiiii 638 çıktıııııı umarım iyi bir değerdir
Ben korunmadim canim doktorlada 1 ay korunun diyolar 2. Dozu oldum hayırlısı artık eylülde de hastane yolları görünüyorCanım ben regl oldum 3 ay sonra tekrar denemeye başlıcam aşımı oldum ara verdik 3 ay yaşamayı unutmuşum resmen
Ya bu kadın hiç dur durak bilmiyor ya...Daha başlamadım eylülde gidicem napicaklar bilmiyorum on görüşme yapmıştım sadece yumurtlama zamanlarını değerlendirdim ama elimde test vardı yapmadım ezbere bıraktım bu ayvala 2 aydır saldım birde tüp denildiği için kafa oraya odaklandi ailem yanımdaydı dün istanbula gittiler adada kaynana çilesi ile uğraşıyorum ömrumden ömür aldı ailem burdayken deli etti bizi başka da bise yok canim
Canımm merhaba. Vallahi heyecanı kaybettik galiba, süreç uzayıncaSelam kızlar nasılsınız nasıl nasıl gidiyor hayat baya ayrı düştük sizlerle M mavili_yeshllA R Y A
Yusra-61 @HTCNM
Margee C charlottes @Selizay @Kukulettaa ve ismini yazamadığım diğer kızlar ❤
Vermedı doktor, bekledıgım tepkıyı vermemıs dedi, o yuzden bende ovulasyon da pik görmedim ama gecen ay ıkı kere gormustumMerhaba ovitrelle kullandınız mı acaba ? Bende sizinle aynı durumdayım. Amh düşük ve 29 yalındayım. 17 ağustosta çatlatma iğnesi oldum.
Hayırlı olsun çok sevindim :)Kızlar merhaba bugün beta baktırdım dayanamadım artık yumurtlama ve çatlama olalı 13 gün oldu 200 çıktı Allahım tez zamanda inş hepinizin kucağını doldursunDeğerin inş iyidir perşembe doktora gideceğim
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun çok sevindim :)
Geçen ay benimde kaşık ağrım ve bacağıma vuruyordu daha önce olmamıştı ama gebelik değildiKızlar adet günüme 10 gün var ve ben şuan adet sancısı gibi sancılar artı afedersiniz ishal sancısı karışık bi sancı çekiuprum yani neden olabilir bu ağrılarım hamilelik öncesi böyle şeyler yaşayan varmıydı![]()
Geçen ay benimde kaşık ağrım ve bacağıma vuruyordu daha önce olmamıştı ama gebelik değildi
Umarım vardırinşallah gebelik vardır ya valla moralim bozuluyor sancı gelince
![]()
covid aşısı mı?Canım ben regl oldum 3 ay sonra tekrar denemeye başlıcam aşımı oldum ara verdik 3 ay yaşamayı unutmuşum resmen
Var ccok yenii adetin gecince tekrarlamerhaba, adetime 3 gün kala belirtiler doğrultusunda kan verdim. bu sonuca göre hamile miyim, bilen bilgilendirebilir mi beni?
hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin Rabbim...Kızlar merhaba bugün beta baktırdım dayanamadım artık yumurtlama ve çatlama olalı 13 gün oldu 200 çıktı Allahım tez zamanda inş hepinizin kucağını doldursunDeğerin inş iyidir perşembe doktora gideceğim
Selammmm canımmm ewet yaz tatili uzaklaştırdı biraz burdanSelam kızlar nasılsınız nasıl nasıl gidiyor hayat baya ayrı düştük sizlerle M mavili_yeshllA R Y A
Yusra-61 @HTCNM
Margee C charlottes @Selizay @Kukulettaa ve ismini yazamadığım diğer kızlar ❤