Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnn , ya bişey sorucam çatlatma iğnesinden sonra ovulasyon testi yapılıyor mu? Ben yaptım dün hafif silik bugün tamamen koyu pikti ama kimisi iğnenin etkilediğini sürekli pozitif çıktığını söylüyo sen yaptın mı?
Vallahi bende de sürekli iğneden pozitif çıktı hiç silik olmadı. İğneden on gün geçti yeni siliklesti biraz. Ama benim çok aklımı karsitirdi lh testi

Femara mı klomen mii ve baska ilaç kullandın mı ben femara kullandım şimdi de ilk kez duphaston verdi daha önce hiç kullanmamıstım

Femara mı klomen mii ve baska ilaç kullandın mı ben femara kullandım şimdi de ilk kez duphaston verdi daha önce hiç kullanmamıstım..
Ama takviye folik asit olarak iki ay önceden combinol jel tablet verdi onu kullandım. Bı de faydası oldu mu bilmem femara kullanırken incir kürü yaptım zeytinyag ile olan. Ve yunurtlaiklarima masaj yaptım belki de o yüzden yumurtalar oldu. İğneye gerek kalmadı kim bilir🥰

Benım hormon değerlerim kotu erken menapoz hastasıyım femara hıc bır işe yaramadı, ama inofolic combi kullanmıstım gecen ay başkafa birsey kullanmadım yumurtası olmayan insan normalde 2 yumurta olmustı kontrolde de doktor soyledı bu ay femara kullandım hiç bir işe yaramadı kesınlıkle

Benım hormon değerlerim kotu erken menapoz hastasıyım femara hıc bır işe yaramadı, ama inofolic combi kullanmıstım gecen ay başkafa birsey kullanmadım yumurtası olmayan insan normalde 2 yumurta olmustı kontrolde de doktor soyledı bu ay femara kullandım hiç bir işe yaramadı kesınlıkle
Merhaba ovitrelle kullandınız mı acaba ? Bende sizinle aynı durumdayım. Amh düşük ve 29 yalındayım. 17 ağustosta çatlatma iğnesi oldum.

Selam cicişleeeer! 💃 Herkese hayırlı geceler, nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Ben bekleme sürecindeyim. Ay sonuna kadar yoğun olucamm biraz ama içimde çok büyük bi his var, bu ay pozitifi yakalıcamm

Bu ay olmadı malesef erken geldi işte regl yumurtlama zamanımda değişir mi bilemem test yaparak takip etmiyorum vücut düzenine göre değerlendiriyorum bakalım eylul ayına denicem birde ordada post var bulusalim😀 hakkımızda hayirlisi olsun
Bende ovu test vs yapmadım hiç açıkçası , hissederek akışına bırakarak oluştu hep çok şükür 🙏🏻 bu sefer nasıl olacak bilmem . Bat pazar artık o güne odaklandım beklemedeyim🤨 hakkımızda hayırlısı olsun

Selam cicişleeeer! 💃 Herkese hayırlı geceler, nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Ben bekleme sürecindeyim. Ay sonuna kadar yoğun olucamm biraz ama içimde çok büyük bi his var, bu ay pozitifi yakalıcamm
Bende durumlar aynı pazar bat günü onu bekliyorum bakalım ne olacak… Düşünmemek için evde durmuyor pazar günü de kv aşureye gideceğim pazartesi kadar birşey olmazsa test yapacağım🙃🙂 bu ay bende hissediyorum pozitif gibi ama inş psikolojik değildir. Belirtiden ziyade hissediyorum bakalım😊 Hislerime olan güvenimi kaybetmem inş 😄

Hayırlı geceler beni uyku tutmadı heyecandan 🙈. İnşallah canım benim. Vitaminleri almayı unutma özellikle folik asit ☺️☺️

Back