- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
Bişi dicem hamile görünce benimde konfeti patlatasım bravoooo falan diye yırtınasım geliyoGeçen hafta tatildeydim. Onlarca bebe, bir çok da gebe vardı sitede. Ay diyorum bu bebeklerin hepsi nasil tuttu, nasıl oldu. Gidip bravo çok iyi şaapiyosunuz demek geldi içimden hehehe
Ama sonra düşündüm tabi belki hepsi o kadar da kolay olmadı. Eninde sonunda bizim de olacaktır
Yaa benim olmuyor ki ben neden korunayım. Burda neler okuyorum prezervatif kullanırken patlak çatlak olmadan hamile kalan olmus.Ben korunmam ama onlar komple ilişkiyi kessinler bence. Hatta ayrı evlerde kalsınlar. Mazallah dokununca olur falan
Benim eltimi kaynanam sevmiyo küsler kız hamile kaldı diyoki bilmişeee bak kesin prezervatifi yırtıp pakete geri koyup oğluma onu kullandırttıGülmim diyorm başıma gelecek korkuyorumama çok iyi sebeb hamile kalmak için prezervatifi yırtık ucuz muydu derse doktor ne diyeyim
Canım randevum arifeye ve bayram sonrasına var hangisine gidicem bakalim bilmiyorum yarın esim le didime tatile gidiyoruz onun telaşı var birde taşınma telaşı pek bakamadim buralara ama doktora gidince bilgilendirecem kızlar sizi ❤ clife macun aldım 2 gündür kullaniyoeum :)Maviesra canım nerelerdesin? Ne var ne yok?
Olmuyor zaten niye korunuyon hahahaha :) ben korunmuyorum sinovac oldumKızlar ben kendimi ağustosa yazdırmayacağım vallahi yıldım. Zaten dün biontech vuruldum. 2 ay korunurum. He olur da hamile kalirsam prezervatif yırtıldıderim o ayrı
Bazen tümör kaynaklı prolaktin yüksekliği olabiliyor o yüzden mr I sormuştur ama o baya yüksek değerlerde oluyor. Aşırı bir yüksekliği yok prolaktin benimde düşmüştü yine 37 olmuş tekrar görüneceğimOnu bana sormayın diyesim var anlatıcam arada durumuma kahkaha atıyorumbaşıma gelene bak bir evrende herşey insana sen çocuk yapma der mi bu kadar. Seninle konuşmuştuk adetim tam gününde geldi doktora gittim işte bütün tahlillerim yapıldı aşılama olacağım yani rapor filanda çıkartacağım benim prolaktin 41 olmuş tuttu doktor ben bununla aşılama yapamam ilaç başlarım o ilaç yumurtlamanı engellerse o kadar masraf boşa gider bununla aşılama yapamam dedi sonra aç mı verdin dedi evet hafta sonu olduğu için pazartesi gel tekrar bakalım dedi 28 oldu düştü ama referans 23 ben yine aşılama yapmam dedi. Ve böyle bu ayda böyle bitti bat 29 temmuz birde çocuk filan yapma dedi üstüne şimdi güler misin ağlar mısın? Birde arada lafa karıştırdı beyin emarın istemiş miydim dedi bende yok istemediniz dedim sonra daha o konuyuuda açmadı. Şimdi ilaç kullanıyorm dostinex arkadaş oldu bu ay bana inşalalh bu sefer hep düşmez değerim. Artık ben pesss diyorm bu çocuk bana gelmemek için inat etti gelirse pir gelecek bir gelecek valla korkmaya başladım bu işten bu kadarına pess etmek de haksız mıyım senin derdin ney tam aşılama olacakken süt ürettin
Amin kuzum hepimize inşallahGerçekten sınavımız bus sanirim Allah daha kötüsüyle sınamasın inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat versin insallah=)
Bazen tümör kaynaklı prolaktin yüksekliği olabiliyor o yüzden mr I sormuştur ama o baya yüksek değerlerde oluyor. Aşırı bir yüksekliği yok prolaktin benimde düşmüştü yine 37 olmuş tekrar görüneceğim
Kuzum benim aylardır akıntımla ovülasyon günlerim tutmuyo bu ayda testle onayladım onu
Kuzum benim de akıntım hiç tutmaz en somut örneğini bu ay vereyim. Düne kadar 2,3 gündür uzayan sürekli akıntım vardı ama gel gör ki yumurtalarım çatlamadı bile. Bugün iğne vuruldum yarın çatlayacak veeeee kupkuru
Ya durmadan çamaşır değiştiriyorum. Gidip kendime bi 10 tane daha don alayım en iyisiKuzum benim de akıntım hiç tutmaz en somut örneğini bu ay vereyim. Düne kadar 2,3 gündür uzayan sürekli akıntım vardı ama gel gör ki yumurtalarım çatlamadı bile. Bugün iğne vuruldum yarın çatlayacak veeeee kupkuru
A101 de çok tatlı külotlar var tavsiye ederimYa durmadan çamaşır değiştiriyorum. Gidip kendime bi 10 tane daha don alayım en iyisi
Kızlar bat ne oluyorHerkese merhaba yaş 34 deneme 13 ay bat 4 Ağustos. Herkese uğurlu gelsin
Beklenen adet tarihiKızlar bat ne oluyor
Teşekkür edermBeklenen adet tarihi
Canım bende denemedim bilmiyorum,hiç duymamıştım da ilk defa duyuyorum yarın deneyeceğim bende.Tedbir bizden taktir allahtan tabi.Rabbim herkesin duasını kabul etsin herkese nasip etsin inşallah.Yani adetten hemen sonra mı hamile kalması yüksek oluyor
Geçen ay 2 gün önceden akıntı olmuştu benimde mevsimsel olabilirmi acaba daha teste başlamadım benim 6 günüm erken daha canim