Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bi kere hiç değerlendiremediğim ay gebelik testi yapmıştım

Yarın 23 de yapın işte, gayet uygun olmuş.

99 güzel bi değer canım. Regl geçti mi?

Neler yaptın, ovulasyon testi kullandın mı, kaç gün değerlendirdin vs bizleri de aydınlatırsan sevinirim hayırlı olsun bebişin, darısı başımaaa
Merhaba regl bat dündü olmadı kan testini 18nde verdim açıkçası dayanamadım batın gelmesine kadar ovulasyon testi almadım sadece kontrol için kadın doğuma gitmiştim o alttan muayene etti ve büyümüş bir yumurtam olduğunu ertesi günü ve günaşırı değerlendirebilecegimi söyledi bende öyle yaptım. Benim regl gibi ağrım var hala hayırlısı darısı hepinizin basina

Sadece yeşilçay tüketiyorum canım.
O zaman 1 tane form çayı içebilirsin İçerisindeki sinameki den ötürü tuvalte çıkmanı sağlayacaktır. ama sonrasında kullanmamaya çalıış.. Bir de yeşil çay içtiğin için sıvı tüketiminde dengesizlik oluşmuş olabilir sıvı alımını su yönünde arttırmalısın. Lifli posalı meyveler ya da yiyecekler tüketiyorsundur zaten ama diyetisyenin ile görüşerek miktarlarını arttırablirsin. Lif bağırsakta su alımını arttırdığı için kabızılığı önler... Kayısı elma yeşil salata malzemeleri yyulaf..

Allah ne verdiyse yardırıp gitmişsin zaten boş bırakma
Hahaha dedim 1 dolu 1 boş olacağı yok bu seferde böyle deniyim
dün doktorum bana zevkle yap bu işi yoksa olmaz dedi. bende sana iletiyorum sevgili L Larissa
Canım başladım mı zevkle devam ediyo zaten ama sabahtan düşününce zor geliyo
kız ne yaptın sen adamı kurutmuşsun
adama kendini zorunlu hissetmemesi için diyorumki hergün yapmak gibi bi zorunluluğumuz yok. Diyo ki ben bütün ay diye düşünmüştüm Ben kurudum benn

Kötü düşünme çünkü senin bat günün geçti anladığım kadarıyla genellikle erken yakalayanlarda bat günü ve sonrasındaki bi kaç gün değerler düştü. O yüzden herkes batın geçmesini bekliyor aslında sen için ferah tut her şey güzel olsun

Günaydınlaaaar Bugün bat, ilginç bir şekilde ağrı da yok belirti de. Sabah test yaptım tek çizgi. İdrarda geç çıkması olamaz değil mi, regl beklemeliyim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…