- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
- 83
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #6.101
Ben bi kere hiç değerlendiremediğim ay gebelik testi yapmıştımPay çıkarmakta üstümüze yok. Ben bu ay hiç çalışma yapamadım şehir dışındaydım, reglime 3 gün var, kasık ve meme ağrısı var, bir an acaba olabilir mi diye düşünüyordum az önce. Nasıl olacaksa
Allah ne verdiyse yardırıp gitmişsin zaten boş bırakmaKızlarYarını boş bırakıp ctesi mi değerlendiriyim yoksa hadi larissa 1 gün daha dayan mı dersiniz
Evet cnm inşallah önümüzdeki ay olurŞimdi yeni bir bat tarihi mi girmemiz gerek? çünkü bu ay beklenmedik bir şekilde erken regl oldum. Günün şarkısı umutlarım kaldı gardaş yarınaaa
Belki geçen aydan kıyıda köşede bir iki tane kalmayı başarmış yiğido spermler vardırBen bi kere hiç değerlendiremediğim ay gebelik testi yapmıştım
Yarın 23 de yapın işte, gayet uygun olmuş.Kızlar merhaba bişey sorucam bugün çatlatma iğnesi oldum yarın gece 23.00 e denk geliyo 36 saat sonrası doktorda yarın gece 23.00 dem sonra ilişki olsun dedi , bugün ilişki olmadı dün olmuştu 36 saat sonrasıda yarın sıkıntı olur mu sizce ? Bugün iğneyi oldum bugünde ilişki olması gerekirmiydi lütfen bilen yazabilir miii
kız ne yaptın sen adamı kurutmuşsunKızlarYarını boş bırakıp ctesi mi değerlendiriyim yoksa hadi larissa 1 gün daha dayan mı dersiniz
geldi mi kuzum kırmızılar bende bugün bekliyorum.
Merhaba99 güzel bi değer canım. Regl geçti mi?
Neler yaptın, ovulasyon testi kullandın mı, kaç gün değerlendirdin vs bizleri de aydınlatırsan sevinirimhayırlı olsun bebişin, darısı başımaaa
O zaman 1 tane form çayı içebilirsin İçerisindeki sinameki den ötürü tuvalte çıkmanı sağlayacaktır. ama sonrasında kullanmamaya çalıış.. Bir de yeşil çay içtiğin için sıvı tüketiminde dengesizlik oluşmuş olabilir sıvı alımını su yönünde arttırmalısın. Lifli posalı meyveler ya da yiyecekler tüketiyorsundur zaten ama diyetisyenin ile görüşerek miktarlarını arttırablirsin. Lif bağırsakta su alımını arttırdığı için kabızılığı önler... Kayısı elma yeşil salata malzemeleri yyulaf..Sadece yeşilçay tüketiyorum canım.
İnşallahYaaa çok iyiiişimdi artık önemli olan katlanarak devam etmesi inşallah öyle de olur. olmuş olmuşş çok da güzel olmuş hem de
Hahaha dedim 1 dolu 1 boş olacağı yok bu seferde böyle deniyimAllah ne verdiyse yardırıp gitmişsin zaten boş bırakma
Canım başladım mı zevkle devam ediyo zaten ama sabahtan düşününce zor geliyo
adama kendini zorunlu hissetmemesi için diyorumki hergün yapmak gibi bi zorunluluğumuz yok. Diyo ki ben bütün ay diye düşünmüştümkız ne yaptın sen adamı kurutmuşsun
Kötü düşünme çünkü senin bat günün geçti anladığım kadarıylaDöllenme 24 saat içimde oluyormuş yol oluncaya kadar devam bence de. Yarın vereceğim canım, heyecandan uyuyamadım. Kimseye de söylemedim bi yakın arkadaş grubum var 3 kişi onlar biliyor. Biri şu an kimyasal gebelik geçirdi düşük yapıyor. Onu da gördükçe iyice tereddütlerim arttı.
Her ay geliyordun yaGünaydın kızlaaarrr bu ayki ovü testim ektedir
Yumurtalarım kör galiba geliyolar da spermleri görmeden gidiyolarHer ay geliyordun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?