Kızlar merhaba, az önce yaptığım test ile hamile olduğumu öğrendim. 7-8 aydır istiyorduk bu aya nasip oldu. İlk hamileliğim bu arada. Ancak her ay hamile olduğumu hissettim. Ya belim ya göğsüm bazen mide ekşimesi, baş dönmesi, akıntılar... her türlü belirtiyi yaşadım ve hamile değildim. Yeri geldi 5-6 gün süren reglim 2-3 gün sürdü. Yerleşme mi diye kafa çatlattım bu sitede. Bazen 28 günde bazen 37-38 günde adet döngüm oldu. Kafayı sıyırmak üzereydim gerçekten. Kendi içimde ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilir. Gel gelelim asıl hikayeme, sat tarihim 10 temmuzdu. Son 2 aydır 28 günde 1 adet olmuştum. Bat tarihim 7 ağustos idi. Ama hiç belirtim yoktu. Evde predictor erken gebelik testi vardı, 6 gün öncesine kadar pozitif gösterdiğini iddia ettiği için bat günümde yaparsam net sonuç alacağımı düşündüm. Yaptım ve NEGATİF. Her zamanki gibi sinirlerim bozuldu, adetimi beklemeye başladım. 9 ağustosta evde son kalan predictor express gebelik testini yaptım. Yine NEGATİF. Hala bir belirtim yok, adetim 2-3 gün gecikmiş, umudum sıfırlanmış yine başladım beklemeye. İki gün önce göğüslerim adet olacakmış gibi hafiften hassaslaştı, çok arada kasıklarda yanma mı batma mı nasıl tarif ediceğimi anlayamadığım bir ağrı girip çıkmaya başladı. Sırtım ve bacak ağrımda ertesi gününde eşlik etmeye başladı ama yine gelen giden yok. Son kez gidip eczaneden test aldım, eczacıya derdimi anlattım adet söktürücü versin doktora git hamile değilsindir ama al için rahatlasın en azından dedi bana yine predictor express gebelik testi verdi. Bugün 20 Ağustos 2021, ben pozitifi gördüm. Şoka girdim 3-4 saat sonra yine yaptım yine pozitifti. Yarın kan vermeye gideceğim. Umarım sağlıklı bir gebeliktir değilse de en azından hamile kalabildiğimi öğrendiğim için rahatlamış olacağım sanırım. Ama şoktayım. Hep burada bir arkadaşımın başına gelmişti sonradan çıkmıştı gibi bir sürü şey okudum. Böyle birşeyin başıma geldiğine inanamıyorum çünkü kendimi hep şansımı zorlamaya çalıştığımı düşünerek okur araştırırdım. Bakın hala şoktayım, tane tane yazıp sizinle paylaşmak istedim. Bire bir kendim referans olmak istedim. Allah çok büyük asla umudunuzu kaybetmeyin lütfen. Her birinizin kucağı bebişlerle dolsun. Tüm isteyen bekleyenler için dua edeceğim her aklıma geldiğinde. Çok uzun bir yazı oldu ama umarım içinizde bazı endişeli anne adaylarının içine ferahlatmaya yardımcı olmuştur..