Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahaha dedim 1 dolu 1 boş olacağı yok bu seferde böyle deniyim 🤣

Canım başladım mı zevkle devam ediyo zaten ama sabahtan düşününce zor geliyo :işsiz:

adama kendini zorunlu hissetmemesi için diyorumki hergün yapmak gibi bi zorunluluğumuz yok. Diyo ki ben bütün ay diye düşünmüştüm :KK70: :KK70:Ben kurudum benn :KK70:
zuhahahhaha....

Çıkmama ihtimali de var mıdır peki erken gebelik testini geçen ay kullandık ve çift çizgi kan verdim 0.1 şok oldum
nasıl yani çift çizgi olup kan egatif mi çok ilginç. Ama oluyor ya öyle şeyler burdan okuyoruz. En sağlıklısı gününü beklemek. Yada 2 gün kala yap. Ama geç döllenme olursa o zamnda çıkmıyormuş testlerde

en fazla bu kadar kızarıyor benim ki pik olduk🙈 çok şükür bu kırmızıyı bile görmek umutlandırıyor beni

Eklentiler

• D9CD5621-60C4-4821-B067-B6FC11430F81.jpeg
    D9CD5621-60C4-4821-B067-B6FC11430F81.jpeg
    73,1 KB · Görüntüleme: 52
kızlar merhaba anonim olarak takip ediyorum ama daha şimdi üye oldum. gebelik planlıyorum 2 aydır olmadı 3. ayda ovulasyon takibi yapmak istedim. Bu ay inşallah hep birlikte gebe oluruz ve beraber gebelik deneyimlerimizi paylaşırız :) ovulasyon testlerim pik olmamış gibi hissediyorum yorumlayabilir misiniz?
IMG_20210820_115653.jpg

kızlar merhaba anonim olarak takip ediyorum ama daha şimdi üye oldum. gebelik planlıyorum 2 aydır olmadı 3. ayda ovulasyon takibi yapmak istedim. Bu ay inşallah hep birlikte gebe oluruz ve beraber gebelik deneyimlerimizi paylaşırız :) ovulasyon testlerim pik olmamış gibi hissediyorum yorumlayabilir misiniz?Eki Görüntüle 2903901
19 unda yani dün pikmiş bugün çatlama olmuş kesinlikle değerlendirmelisin bugünü

kızlar merhaba anonim olarak takip ediyorum ama daha şimdi üye oldum. gebelik planlıyorum 2 aydır olmadı 3. ayda ovulasyon takibi yapmak istedim. Bu ay inşallah hep birlikte gebe oluruz ve beraber gebelik deneyimlerimizi paylaşırız :) ovulasyon testlerim pik olmamış gibi hissediyorum yorumlayabilir misiniz?Eki Görüntüle 2903901
18,19,20,21 değerlendirmeye değer.

19 unda yani dün pikmiş bugün çatlama olmuş kesinlikle değerlendirmelisin bugünü
öyle mi diyorsun teşekkür ederimm. tam aynı renk değil c den bi tık rengi açık gibi geldi arkadaşlara bakıyorum c den bile koyu oluyo bi sorun mu var acaba yumurtlamadım mı diye endişendim. dün akşamı değerlendirdik bugün de değerlendirelim bakalım..

öyle mi diyorsun teşekkür ederimm. tam aynı renk değil c den bi tık rengi açık gibi geldi arkadaşlara bakıyorum c den bile koyu oluyo bi sorun mu var acaba yumurtlamadım mı diye endişendim. dün akşamı değerlendirdik bugün de değerlendirelim bakalım..
Testle alakalı olabiliyor bn çok çeşit kullandım bazı testler böyle

nasıl yani çift çizgi olup kan egatif mi çok ilginç. Ama oluyor ya öyle şeyler burdan okuyoruz. En sağlıklısı gününü beklemek. Yada 2 gün kala yap. Ama geç döllenme olursa o zamnda çıkmıyormuş testlerde
Benimde adet günüm erken gebelikte silik çizgiydi hemen kan verdim.negatfti zaten o gün regl geldi. Erken gebelik testleri çok saçma

Kötü düşünme çünkü senin bat günün geçti anladığım kadarıyla 😊 genellikle erken yakalayanlarda bat günü ve sonrasındaki bi kaç gün değerler düştü. O yüzden herkes batın geçmesini bekliyor aslında sen için ferah tut her şey güzel olsun 😍
Geçti canım benim aslında hamileyim. 8,43 ile ama sağlıklı ilerler inşallah artarak onun tedirginliği var. İnşallah canım benim dua edin olur mu 🙏🏻☺️

Geçti canım benim aslında hamileyim. 8,43 ile ama sağlıklı ilerler inşallah artarak onun tedirginliği var. İnşallah canım benim dua edin olur mu 🙏🏻☺️
2 katı yükselmesi gerekiyormuş sen baktırdınmı benımde salı günü 7 2 gün sonra 9,48 gebelik varmı anlamadım yarın adetim olmam gerekiyor

Back