Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Korkma canm sakin ol hiç öyle düşünme ben 7.haftaliga gircem bak lekelenme başladı korktum hemn gittim hastaneye sukur gördü bebeği sadece verdiği ilaçları kullanıyorum ve bol bol hiç kalkmadan yatıyorum başka yapabileceğimiz birsey yok
Malesef doktor düşük dedi betam 55 e düstü gecen hafta adet gördüm o zmn 2 kati yükseliyordu

Kızlar merhaba bişey sorucam bugün çatlatma iğnesi oldum yarın gece 23.00 e denk geliyo 36 saat sonrası doktorda yarın gece 23.00 dem sonra ilişki olsun dedi , bugün ilişki olmadı dün olmuştu 36 saat sonrasıda yarın sıkıntı olur mu sizce ? Bugün iğneyi oldum bugünde ilişki olması gerekirmiydi lütfen bilen yazabilir miii 🥺

Devitamini Devitamini canım senin sonucun ne çıktı merak ettim. Sonucu almaya gidiyorum dedin yazmadın bi şey
Merhaba canım aile hekimine gittim HCG 99 dedi ama kadın doğuma gidip bakılması lazım diyede ekledi bilemedigim için yazamadım burayada doktora gideceğim bende durumlar böyle oldu mu dersiniz? :)

Merhaba canım aile hekimine gittim HCG 99 dedi ama kadın doğuma gidip bakılması lazım diyede ekledi bilemedigim için yazamadım burayada doktora gideceğim bende durumlar böyle oldu mu dersiniz? :)
99 güzel bi değer canım. Regl geçti mi?

Neler yaptın, ovulasyon testi kullandın mı, kaç gün değerlendirdin vs bizleri de aydınlatırsan sevinirim ❤️🌸 hayırlı olsun bebişin, darısı başımaaa

Çok sevindim canım benim hayırlı olsun inşallah kadın Doğum Doktoru da herşey yolunda der ☺️

Yaaa çok iyiii 😍😍 şimdi artık önemli olan katlanarak devam etmesi inşallah öyle de olur. olmuş olmuşş çok da güzel olmuş hem de 👍🏼

Kızlar merhaba bişey sorucam bugün çatlatma iğnesi oldum yarın gece 23.00 e denk geliyo 36 saat sonrası doktorda yarın gece 23.00 dem sonra ilişki olsun dedi , bugün ilişki olmadı dün olmuştu 36 saat sonrasıda yarın sıkıntı olur mu sizce ? Bugün iğneyi oldum bugünde ilişki olması gerekirmiydi lütfen bilen yazabilir miii 🥺
Yok canım bişey olmaz merak etme benim ilk denememde çatlatma iğnesi öncesi 6 gün ilişki olmamıştı iğneyi oldum 36 saat sonrasında oldu. Doktorum bir sıkıntı olmayacağını bunun her hangi birnegatif getirisi olmayacağını söyledi. Tabi o ay bebek olmadı orası ayrı. Rabbim nasip etmedi diyoruz. Bana kalırsa o konulara çok takılma ayda tek ilişkiye hamile kalanlar nasıl oluyor o zaman? Doktorun dediği günleri değerlendir gerisini rabbim bilir dua edip batını bekle rabbim inşallah bu ay nasip eder canım😊

Aynen canım önceki akşamdan beri silikleşmeye başladı ama sipsilik olmadığı için tereddüt ettim bende 😅 neyse 1 gün daha bakalım 😍
Senin değerin ne oldu yeniden kan verdin mi doktora gittin mi nedir durumlarr
Döllenme 24 saat içimde oluyormuş yol oluncaya kadar devam bence de ☺️☺️. Yarın vereceğim canım, heyecandan uyuyamadım. Kimseye de söylemedim bi yakın arkadaş grubum var 3 kişi onlar biliyor. Biri şu an kimyasal gebelik geçirdi düşük yapıyor. Onu da gördükçe iyice tereddütlerim arttı.

Back