Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pay çıkarmakta üstümüze yok. Ben bu ay hiç çalışma yapamadım şehir dışındaydım, reglime 3 gün var, kasık ve meme ağrısı var, bir an acaba olabilir mi diye düşünüyordum az önce. Nasıl olacaksa 😂😂😂
Ben bi kere hiç değerlendiremediğim ay gebelik testi yapmıştım😂

Kızlar merhaba bişey sorucam bugün çatlatma iğnesi oldum yarın gece 23.00 e denk geliyo 36 saat sonrası doktorda yarın gece 23.00 dem sonra ilişki olsun dedi , bugün ilişki olmadı dün olmuştu 36 saat sonrasıda yarın sıkıntı olur mu sizce ? Bugün iğneyi oldum bugünde ilişki olması gerekirmiydi lütfen bilen yazabilir miii 🥺
Yarın 23 de yapın işte, gayet uygun olmuş.

99 güzel bi değer canım. Regl geçti mi?

Neler yaptın, ovulasyon testi kullandın mı, kaç gün değerlendirdin vs bizleri de aydınlatırsan sevinirim ❤️🌸 hayırlı olsun bebişin, darısı başımaaa
Merhaba😊 regl bat dündü olmadı kan testini 18nde verdim açıkçası dayanamadım batın gelmesine kadar 😁 ovulasyon testi almadım sadece kontrol için kadın doğuma gitmiştim o alttan muayene etti ve büyümüş bir yumurtam olduğunu ertesi günü ve günaşırı değerlendirebilecegimi söyledi bende öyle yaptım. Benim regl gibi ağrım var hala hayırlısı 😐 darısı hepinizin basina

Sadece yeşilçay tüketiyorum canım.
O zaman 1 tane form çayı içebilirsin İçerisindeki sinameki den ötürü tuvalte çıkmanı sağlayacaktır. ama sonrasında kullanmamaya çalıış.. Bir de yeşil çay içtiğin için sıvı tüketiminde dengesizlik oluşmuş olabilir sıvı alımını su yönünde arttırmalısın. Lifli posalı meyveler ya da yiyecekler tüketiyorsundur zaten ama diyetisyenin ile görüşerek miktarlarını arttırablirsin. Lif bağırsakta su alımını arttırdığı için kabızılığı önler... Kayısı elma yeşil salata malzemeleri yyulaf..

Allah ne verdiyse yardırıp gitmişsin zaten boş bırakma😂
Hahaha dedim 1 dolu 1 boş olacağı yok bu seferde böyle deniyim 🤣
dün doktorum bana zevkle yap bu işi yoksa olmaz dedi. bende sana iletiyorum sevgili L Larissa
Canım başladım mı zevkle devam ediyo zaten ama sabahtan düşününce zor geliyo :işsiz:
kız ne yaptın sen adamı kurutmuşsun :KK70:
adama kendini zorunlu hissetmemesi için diyorumki hergün yapmak gibi bi zorunluluğumuz yok. Diyo ki ben bütün ay diye düşünmüştüm :KK70: :KK70:Ben kurudum benn :KK70:

Döllenme 24 saat içimde oluyormuş yol oluncaya kadar devam bence de ☺️☺️. Yarın vereceğim canım, heyecandan uyuyamadım. Kimseye de söylemedim bi yakın arkadaş grubum var 3 kişi onlar biliyor. Biri şu an kimyasal gebelik geçirdi düşük yapıyor. Onu da gördükçe iyice tereddütlerim arttı.
Kötü düşünme çünkü senin bat günün geçti anladığım kadarıyla 😊 genellikle erken yakalayanlarda bat günü ve sonrasındaki bi kaç gün değerler düştü. O yüzden herkes batın geçmesini bekliyor aslında sen için ferah tut her şey güzel olsun 😍

Günaydın kızlaaarrr bu ayki ovü testim ektedir 🤣🤣🤣🤣🤣

Eklentiler

• EFEB04C8-5D20-423D-A8E6-572EEAFC2DC1.jpeg
    EFEB04C8-5D20-423D-A8E6-572EEAFC2DC1.jpeg
    364,7 KB · Görüntüleme: 96
Günaydınlaaaar🌸 Bugün bat, ilginç bir şekilde ağrı da yok belirti de. Sabah test yaptım tek çizgi. İdrarda geç çıkması olamaz değil mi, regl beklemeliyim yani🤔

Back