- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #5.881
Evet dikkatli bakınca mini bi silinme var18 i diğerlerine göre daha soluk gibi geldi
İnş silinmiştir ve bu ay o muhteşem haberleri alacağımız aydırEvet dikkatli bakınca mini bi silinme var1 saate yeniden test yapıcam bakalım inşallah tamamen silinmiştir
Teşekkür ederim daha beta baktırmadım cnm batı bekliyorum gebelik testim pozitif çıktı dün ve bugünHayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın beta kaçtı ?
Canım her gün olup hamile kalanlar oldu başka topicte, ben her gün denediğim ay kalamadım, 2 günde birde oldu :) ama benim jinekolojum da her gün boşalma olduğunda spermler yeterince büyeyemiyor ve daha ileri gidemiyor demişti
Canım her gün olup hamile kalanlar oldu başka topicte, ben her gün denediğim ay kalamadım, 2 günde birde oldu :) ama benim jinekolojum da her gün boşalma olduğunda spermler yeterince büyeyemiyor ve daha ileri gidemiyor demişti
İnşallah sağlıklı gebeliktir canım. Beklemedeyim, Cuma günü bende tekar baktıracağım . Bat ne zamandıTeşekkür ederim daha beta baktırmadım cnm batı bekliyorum gebelik testim pozitif çıktı dün ve bugün
Şans ya kısmet gerçekten, tek ilişkiyle kalan da oldu topic de o yüzden hiçbi şeye şaşırmıyorum artıkCanım her gün olup hamile kalanlar oldu başka topicte, ben her gün denediğim ay kalamadım, 2 günde birde oldu :) ama benim jinekolojum da her gün boşalma olduğunda spermler yeterince büyeyemiyor ve daha ileri gidemiyor demişti
yaa bence eski zamanlardan bahsediyor, hepsinin de sağlıklı çocukları var dediğine göre
Anlatımın basitliği yalnız. Peki bundan köydekilerin haberi var mı?
İnşallahİnş silinmiştir ve bu ay o muhteşem haberleri alacağımız aydır
Bat pazar olmam lazım cnm ama en geç 26 sı ben anlamadım çatlama olalı 10 gün oldu test pozitif çıkıyor o yuzden gebelik varsada geç gitmek istiyorum ki değer düşük çıkarsa diye inş sağlıklı gebeliğimiz olurİnşallah sağlıklı gebeliktir canım. Beklemedeyim, Cuma günü bende tekar baktıracağım . Bat ne zamandı
Hayırlı olsuuunBat pazar olmam lazım cnm ama en geç 26 sı ben anlamadım çatlama olalı 10 gün oldu test pozitif çıkıyor o yuzden gebelik varsada geç gitmek istiyorum ki değer düşük çıkarsa diye inş sağlıklı gebeliğimiz olur
Bebeyim silindi mi testinİnşallahsenin oldu mu yumurtlama takip ediyo musun bu ay ovulasyonla?
Teşekkür ederim cnm darısı hepinizin başına inş tez zamandaHayırlı olsuuun
Ahhh kuzum beniiim inşallah inşallah neler yaptın anlattın mı kaçırdım mı benTeşekkür ederim cnm darısı hepinizin başına inş tez zamanda
İnşallahsenin oldu mu yumurtlama takip ediyo musun bu ay ovulasyonla?
Cnm beta baktırmadığım için bahsetmedim ama bahsedeyim bende pko var yumurta tembelliği de var bu ay klomen kullandım birde progestan kullandım folik asitte gynositol ayın 5inde doktora gittiğimde bir yumurtam 16mm diğeri 18 mm di 2 gün sonra ovulasyon testinde pik oldu ayın 8inde pik oldu ve çatladı ben 3-5-6-8-9-11-değerlendirdim doktorum 1 hafta değerlendir demişti pazartesi test yaptım negatif salı öğlan yaptım pozitif bugün sabah ilk idrarla yaptım daha belirgin çıktı oysaki yumurt çatlayalı 10 gün oldu başka marka testte denedim yine çıktı bakalım artık inş beta değerimde yüksek çıkarAhhh kuzum beniiim inşallah inşallah neler yaptın anlattın mı kaçırdım mı ben
Kız derdin neydi sabahın 6.25'inde test yapıp attım burayaKızlar bata 4 kala galiba silik çizgiyi yakaladım. Bilmem kaç tane efekt ile elde ettimAma uykulu halimle birşey görüyorum sanki deyip foto çektim ve efekt uyguladım… Abdest aldıktan sonra foto çektim 2-3 dk sonra inş vardır. Yarın sabah predictor ile deneyeceğim
Hadi birlikte bekleyelim benimde bat yarın ve aynı şekilde bende öyle hissediyorumKızlar yaaa bat yarın regl olcak hissiyatım var ağrı sancı gibi değil de işte rahimde hareketlilik. Bi de su gibi akıntım geliyo şeffaf baya yoğun böyle olunca regl belirtisi galiba dimi moralim bozuldu yaaa
Canımm bunca emeğinin karşılığını çok çok güzel al inşallahCnm beta baktırmadığım için bahsetmedim ama bahsedeyim bende pko var yumurta tembelliği de var bu ay klomen kullandım birde progestan kullandım folik asitte gynositol ayın 5inde doktora gittiğimde bir yumurtam 16mm diğeri 18 mm di 2 gün sonra ovulasyon testinde pik oldu ayın 8inde pik oldu ve çatladı ben 3-5-6-8-9-11-değerlendirdim doktorum 1 hafta değerlendir demişti pazartesi test yaptım negatif salı öğlan yaptım pozitif bugün sabah ilk idrarla yaptım daha belirgin çıktı oysaki yumurt çatlayalı 10 gün oldu başka marka testte denedim yine çıktı bakalım artık inş beta değerimde yüksek çıkarbelirti derseniz gögüslerim şiş ama progestan yapabilir uyu hali çok var gündüzleri uyumaya başladım birde ayaklarım çok üşüyor çorapla geziyorum evde birde sağ kasığım ağırıyor yumurtalarım sağ tarftaydı cnmAllahım tez zamanda hepimizin kucağını doldursun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?