Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi nasılsın? İnşallah herşey yolundadır, üzüntüden bebişte etkilenir. Ağlama

Şimdi nasılsın? İnşallah herşey yolundadır, üzüntüden bebişte etkilenir. Ağlama
Şükür daha iyim canm lekelenme yok gibi ama yine başlar diye korkuyorum bir sürü hap verdi onları kullanıyorum ve sadece yatıyorum bi lavaboya bide yemege kalkıyorum o kadar ınsallah bi sorun cikmaz

Kızlar ya 3-4 gündür vücut ısım özellikle alın kısmım çok sıcak, eşim de sabah işe giderken alnımdan öptü ve çok sıcaksın hastaneye gidelim dedi. Bende birşeyim yok, iyiyim dedim.

Şimdi biraz başım da ağrıyor, getirip ıslak havlu koydum alnıma. Acaba yumurtlama dönemi olduğu için böyle vücut sıcaklığım artmış olabilir mi?

Letu adet gecikmesi yapar mi

Evet yapıyor ben yumurtlama donememimde aşırı bunalıyordum bugün şükürler olsun ki çift çizgiyi gördüm inşallah hepimiz hep beraber tadariz bu mutlulugu

kesinlikle yazın daha çok hissediyor insan yumurtlama döneminde vücut ısısı artıyor regliyreyaklaşırken de genital bölgenin ısısı artıyor..

Mantar olsa ben anlarım daha önce mantar olmuştum. BÖyle çökelek gibi akıntım vardı. Kokulu. Bir de aşırı kaşnırdı böyle koparak gibi kaşıdığımı biliyorum.
Bir doktora görün için rahat eder hemde ne olduğunu öğrenirsin.. kötü birşey yoktur inşallah

Doktora gittim sağda tık yok solda 1 tane var ama oda istenilen düzeyde değil dedi femara vermıstı istediğim tepkiyi vermemiş dedi sen yınede gün asırı değerlendir dedi milim fln sormayıda unuttum valla moralim bozulunca, bir tane vitamın verdı kullandım ama oda tırt, gecen ay inofolic combi kullandım ıkı yumurtam olmuştu, bu olmazsa tüp bebek dedı, eşim istemiyor tüp bebeği dedim, sen bilirsin dedi, çok şükür bir tane sağlıklı 4 yasında oğlum var, ovu testide almıstım yumurta buyumediğinden çatlama iğnesi falanda vermedi, zaten erken menapoz olunca çok zor oluyor birliktelik olayı, ben vazgecıyorum, zaten eşim sen yenıden hamılelık surecini kaldıramazsın ben seni tanıyorum dedi, yapamazsın fln dedi oda moralimi bozdu, denemekten vazgectm, bunayda gecsın boyle, kardeş kardeş uyumaya devam, sizleri takıp edıcem ama herkess gonlundekını versın Rabbım

laboquick mi dicektm bende bana hiç güven vermiyor. renkleri anlaşılmıyor piki pik mi çatlaması çatlamamı ben bir türlü emn olamıyorum. şu çubuk/strip testlerdenalın derim. onlar kabak gibi net.
Benimde bu ay kullandığım laboquick, net şekilde gördüm.

Eklentiler

• 20210818_120543.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 54
Bu ne güzel yumurtlama çatlama böyleee hafi bakalım şans getirsin

Şans seninle olsun canım benim inşallah bebişin sana gelmek için bu ayı seçmiştir
Off şu yumurtlama zamanı güzel de sonrası geçmek bilmiyor, ne yapsak da kendimizi oyalasak
Ben kursa yazıldım o kadar yoğunum ki aklıma bile gelmiyo bugün regl oldum bat sanıyodum daha 2 gün varmış yani takvime bile bakmamışım ne zaman bat diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…