- Emoji Skoru
- 11.103
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #5.821
Şimdi nasılsın? İnşallah herşey yolundadır, üzüntüden bebişte etkilenir. AğlamaCinsiyeti ismi falan geçtim hayırlısıyla gelsin yaramaz arsız olacak bu şimdiden belli efe ye kalırsa bana çekti bana kalırsa efe yeşu 4 günde var ya aglamadığım kadar ağladım birsey olacak diye önce lekelenme oldu sonra ultrasonda görünmedi bi ara görüntü uyku bulanti falan ayrı alem hastanede kaldığım gün sabaha kadar uyuyamadım uyuduğum zaman da canm surekli rüyam da ultrasona girdim ameliyata girdim öldüm öldüm dirildim resmen
Yanii önceden öyleydim de, evlendikten sonra biraz söndüm yaKendine de hayransın sanırım benim gibi :)
Şükür daha iyim canm lekelenme yok gibi ama yine başlar diye korkuyorum bir sürü hap verdi onları kullanıyorum ve sadece yatıyorum bi lavaboya bide yemege kalkıyorum o kadar ınsallah bi sorun cikmazŞimdi nasılsın? İnşallah herşey yolundadır, üzüntüden bebişte etkilenir. Ağlama
Geçen ay hemen çatlamıştı, bu ay neden böyle oldu anlamadım ya 2. Ovu deneyimim hep böyle mi oluyordu acaba diye düşünmüyo değilimçatlamış aslında ama biraz daha devam et
Evet yapıyor ben yumurtlama donememimde aşırı bunalıyordum bugün şükürler olsun ki çift çizgiyi gördüm inşallah hepimiz hep beraber tadariz bu mutluluguKızlar ya 3-4 gündür vücut ısım özellikle alın kısmım çok sıcak, eşim de sabah işe giderken alnımdan öptü ve çok sıcaksın hastaneye gidelim dedi. Bende birşeyim yok, iyiyim dedim.
Şimdi biraz başım da ağrıyor, getirip ıslak havlu koydum alnıma. Acaba yumurtlama dönemi olduğu için böyle vücut sıcaklığım artmış olabilir mi?
Aşırı bunaldım ya bugün. Aşırı sıcaklık basıyor.Evet yapıyor ben yumurtlama donememimde aşırı bunalıyordum bugün şükürler olsun ki çift çizgiyi gördüm inşallah hepimiz hep beraber tadariz bu mutlulugu
testin markası ne acabaGeçen ay hemen çatlamıştı, bu ay neden böyle oldu anlamadım ya 2. Ovu deneyimim hep böyle mi oluyordu acaba diye düşünmüyo değilimgidiyim de dolaptaki tüm havuçları yiyim
kesinlikle yazın daha çok hissediyor insan yumurtlama döneminde vücut ısısı artıyor regliyreyaklaşırken de genital bölgenin ısısı artıyor..Kızlar ya 3-4 gündür vücut ısım özellikle alın kısmım çok sıcak, eşim de sabah işe giderken alnımdan öptü ve çok sıcaksın hastaneye gidelim dedi. Bende birşeyim yok, iyiyim dedim.
Şimdi biraz başım da ağrıyor, getirip ıslak havlu koydum alnıma. Acaba yumurtlama dönemi olduğu için böyle vücut sıcaklığım artmış olabilir mi?
Laboquick canımtestin markası ne acaba
Bir doktora görün için rahat eder hemde ne olduğunu öğrenirsin.. kötü birşey yoktur inşallahMantar olsa ben anlarım daha önce mantar olmuştum. BÖyle çökelek gibi akıntım vardı. Kokulu. Bir de aşırı kaşnırdı böyle koparak gibi kaşıdığımı biliyorum.
Aynen canım pazartesiye aldım randevuyu akşam 9 da rengl olursam 4. gününe denk geliyor. Kesin enfeksiyon var benceBir doktora görün için rahat eder hemde ne olduğunu öğrenirsin.. kötü birşey yoktur inşallah
laboquick mi dicektm bendeLaboquick canım
Benimde bu ay kullandığım laboquick, net şekilde gördüm.laboquick mi dicektm bendebana hiç güven vermiyor. renkleri anlaşılmıyor piki pik mi çatlaması çatlamamı ben bir türlü emn olamıyorum. şu çubuk/strip testlerdenalın derim. onlar kabak gibi net.
Bu ne güzel yumurtlama çatlama böyleee hafi bakalım şans getirsinKuzum benim ilk defa bu ay 1 gün pik olup çatladı hemen. Önceki aylar günlerce pik olup, artık usandırıyordu beni ne zaman çatlayacak diyebu ayy miss gibi 16 sında pik, 17 de silikleşme, 18'de tam çatlama oldu.
15-16-17-18 i değerlendirdim. Bugün daha test yapmadım.Bu ay olacak inşallah içimde öyle bi his var.
Ben kursa yazıldım o kadar yoğunum ki aklıma bile gelmiyo bugün regl oldum bat sanıyodum daha 2 gün varmış yani takvime bile bakmamışım ne zaman bat diyeŞans seninle olsun canım benim inşallah bebişin sana gelmek için bu ayı seçmiştir
Off şu yumurtlama zamanı güzel de sonrası geçmek bilmiyor, ne yapsak da kendimizi oyalasak
bana renkleri canlı değilmiş gibi geliyor. tereddüt ediyorum. diğer testleri daha çok sevdim.Benimde bu ay kullandığım laboquick, net şekilde gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?