- Emoji Skoru
- 3.131
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #5.781
değil canım devam. Kaçıncı günüdesinHanımlar merhaba, pik değil daha sanırım değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değil canım devam. Kaçıncı günüdesinHanımlar merhaba, pik değil daha sanırım değil mi?
Daha pik değil canım devam et test yapmayaHanımlar merhaba, pik değil daha sanırım değil mi?
Mantar olsa ben anlarım daha önce mantar olmuştum. BÖyle çökelek gibi akıntım vardı. Kokulu. Bir de aşırı kaşnırdı böyle koparak gibi kaşıdığımı biliyorum.Mantar olabilir mi peki.. Anlaşılır diye düşünüyorum.
Amin canım. İnşallah...Ahhh bilmez miyim bi de tam birini hallediyoruz pat başka bir şey çıkıyor Hakkımızda hayırlısı olsun canım, inşallah sabrımızın çabamızın sonunda güzellikler bizimle olur
Ahh bu şikayetler ahhh naptın dünkü testini çatlama oldu muu arayı kapatalım çok serii bilgi akışı lütfenFikrimi söyledim diye biri şikayet etmiş anlaşılan
Kuzum benim ilk defa bu ay 1 gün pik olup çatladı hemen. Önceki aylar günlerce pik olup, artık usandırıyordu beni ne zaman çatlayacak diye bu ayy miss gibi 16 sında pik, 17 de silikleşme, 18'de tam çatlama oldu.Ahh bu şikayetler ahhh naptın dünkü testini çatlama oldu muu arayı kapatalım çok serii bilgi akışı lütfen
Kişiden kişiye değişir benim hiç koyu olmuyor bir sonraki gün silik olunca ben catladigini anlıyorum. Oyuzden daha önce yaomadiysaniz yarın silik ise o pikHanımlar merhaba, pik değil daha sanırım değil mi?
Çok güzel yumurtlama olmuş çok da güzel değerlendirmişsin benim de dün devam etti yumurtlama hatta daha koyuydu, geçen ay hemen çatlamıştıKuzum benim ilk defa bu ay 1 gün pik olup çatladı hemen. Önceki aylar günlerce pik olup, artık usandırıyordu beni ne zaman çatlayacak diye bu ayy miss gibi 16 sında pik, 17 de silikleşme, 18'de tam çatlama oldu.
15-16-17-18 i değerlendirdim. Bugün daha test yapmadım. Bu ay olacak inşallah içimde öyle bi his var.
Hadi bakalım inşallah çatlamıştır da sende bekleme sürecine geçersin artık... Ya bu ay içim böyle kıpır kıpır, inşallah pozitif enerjim pozitifi gösterir. 30 Ağustos 2.evlilik yıldönümümüz inşallah kocama sürprizim olur.Çok güzel yumurtlama olmuş çok da güzel değerlendirmişsin benim de dün devam etti yumurtlama hatta daha koyuydu, geçen ay hemen çatlamıştı
ben de sabırla denemelere devam ediyorum bugün çatlar inşallah 1 saate yaparım testi. bugünü ve yarını da değerlendirirm oh mis
Hadi inşallah bu ay güzel haberler olsun
ayyyy gördüüümKızlar bata 4 kala
yaaaaa çok seviniyorum çok çoookKızlar günaydın sabah yaptım bu sefer ilk 3 dakika ve sonra 7.dakkada çektim inş yarına koyulaşır daha daEki Görüntüle 2902759 Eki Görüntüle 2902760
galiba silik çizgiyi yakaladım. Bilmem kaç tane efekt ile elde ettim Ama uykulu halimle birşey görüyorum sanki deyip foto çektim ve efekt uyguladım… Abdest aldıktan sonra foto çektim 2-3 dk sonra inş vardır. Yarın sabah predictor ile deneyeceğim
çok şükür cnm gözüküyor batın geçmesini bekliyorum beta içinayyyy gördüüüm
Hayırlı olsun canım ❤çok şükür cnm gözüküyor batın geçmesini bekliyorum beta için
Pikten sonra silikleştiğinde o çatlama olmuyor mu?Kuzum benim ilk defa bu ay 1 gün pik olup çatladı hemen. Önceki aylar günlerce pik olup, artık usandırıyordu beni ne zaman çatlayacak diye bu ayy miss gibi 16 sında pik, 17 de silikleşme, 18'de tam çatlama oldu.
15-16-17-18 i değerlendirdim. Bugün daha test yapmadım. Bu ay olacak inşallah içimde öyle bi his var.
Şans seninle olsun canım benim inşallah bebişin sana gelmek için bu ayı seçmiştirHadi bakalım inşallah çatlamıştır da sende bekleme sürecine geçersin artık... Ya bu ay içim böyle kıpır kıpır, inşallah pozitif enerjim pozitifi gösterir. 30 Ağustos 2.evlilik yıldönümümüz inşallah kocama sürprizim olur.
Benim geçen ay böyle olduktan 2 gün sonra pik olmuştu çok yakınnnHanımlar merhaba, pik değil daha sanırım değil mi?
Kuzum benim ilk defa bu ay 1 gün pik olup çatladı hemen. Önceki aylar günlerce pik olup, artık usandırıyordu beni ne zaman çatlayacak diye bu ayy miss gibi 16 sında pik, 17 de silikleşme, 18'de tam çatlama oldu.
Ayyy insallah bu ay olur canım ❤ senin isteyen herkesin bu ay nasip olur inşallahKuzum benim ilk defa bu ay 1 gün pik olup çatladı hemen. Önceki aylar günlerce pik olup, artık usandırıyordu beni ne zaman çatlayacak diye bu ayy miss gibi 16 sında pik, 17 de silikleşme, 18'de tam çatlama oldu.