Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 29 Ağustos ise nasıl yumurtlama olsun ki? Yumurtalama için geç bir tarih. Ya nadirende olsa 2 kez yumurtlama olabiliyor. Ya o yada yerleşme

Tesekkur ederim yazdigin icin insallah sag saglim salikli bisekilde kucagina alirsin tebrikler

Ahh sevgili R Random3 o umutlar hiç deneme istekleri hiç kesilmiyor biliyor msun. 3 senedir uğraş veriyorum. Her seferinde yine yine tekrar. Bazen diyorum Allahım al içimnden bu isteği. Başka bir güzellik nasip et unutayım gitsin çocuk düşüncesini. Ama deli gibi istiyor insan her seferinde. Allahım hayorlısını versin. Bakalım benim de reng belirtileri bugün başladı.

Benim de dün kaşıntı olmuştu ama geçti. Mantar oldu sandım. Bugün kahverengi lekelenme başladı, bakalım kırmızıya dönecek mi...
Nasıslın canım, geldi mi kırmızıların. Benim kaşıntı devamke ama hiç ellemiyorum kaşımıyorum. Sirkeli suyla yıkama yamayı düşünüyorum akşama artık

Aynen öyle.. Her ay saldım artık diyorum olmayacak demek ki vazgeç diyorum ama reglim bittiğinde yine heyecanlanmaya başlıyorum. Yeniden kayıp yaşamaktan da çok korkuyorum. Hayırlısı kuzum yaa, sağlıkla gelsin inşallah ama sen test yapmayacak mısın bugün ya?

:) Korkuyorum açıkcası test yapmaya. REngl geçince yapayım diyorum. ama doktorumun talimatına göre aslında bugün yapmam gerekiyor. TEsti yanıma almayı unuttum evde bir tane kaset tip vardı test. Artık yarın sabah yaparım. Hamileymişm gibi ortalıkta dolamak bile o psikolojiyi yaşamak bile güzel geliyor bazen :)

kıyamam :)) o bazen bana da oluyor..

Ben bu çizgiye güvenmemeyi öğrendim inşallah predictor de çook net çizgiyi yakalarsın da doktora falan gitmene de gerek kalmaz. Hadi bakalım yarını bekliyoruz

Kızlar merhaba bu ay uzak kalmak istedim biraz yoksa kafaya çok takıyorum. Daha reglime 8 gün var bugun 1 damla açık renk kan geldi o da peçeteye ara ara kasık ve alt karında ağrım oluyo. Yerleşiyo mudur sizce

Kızlar merhaba bu ay uzak kalmak istedim biraz yoksa kafaya çok takıyorum. Daha reglime 8 gün var bugun 1 damla açık renk kan geldi o da peçeteye ara ara kasık ve alt karında ağrım oluyo. Yerleşiyo mudur sizce
sal kendini takibi bırak stresten tutunacakları varsada tutunmuyorlar

Cok gecmis olsun canim , umarim kisa surede sagligina kavusur
Benim regl 29 ağustosa ertelendi. 13 unde yumurtlama gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…