- Emoji Skoru
- 3.131
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #5.741
Kuruma çizgisi mi yani diyorsunAmin inş.. ama galiba test içindeki çizgiymişBenim atomsal düşüncem bunu farketmemiş Yarın predictor ile anlarım :)
Bat 29 Ağustos ise nasıl yumurtlama olsun ki? Yumurtalama için geç bir tarih. Ya nadirende olsa 2 kez yumurtlama olabiliyor. Ya o yada yerleşmeKızlar merhaba
Bat 29 ağustos
Dün gece şeffaf akıntım oldu çok fazla yumurtlama dönemimdeyim diye düşündüm ama sonra baktığımda içinde çizgi şeklinde kan vardı
Bu sabah da yine öyle oldu adet olcakmışım gibi karnım belim sırtım da ağrıyo hasta gibiyim
Sizce yumurtlamadan dolayı mıdır daha önce hiç olmamıştı
Yok kuruma çizgisi değil de içinde bakınca şerit şerit görüntü var...Kuruma çizgisi mi yani diyorsun
Tesekkur ederim yazdigin icinÇok teşekkürler sağolun darısı isteyen herkesin başına ıkı yıldır istıyordum ama ilk defa ovulasyon testi ile denedim ilkinde de oldu şükür.Ama öncesinde rahim filmine kadar olan herşeyi yaptırmıştım.Bende sorun çıkmayınca En son eşimden test istedi dr oda sonucu göstermeye gidecekti ki günüm geçtiği için bekletiyordum bahanelerle sürpriz olsun diye soylememiştim adetimin geçtiğini.O da morfoloji 4 olması gerekirken 3 çıktı çokta düşük değil aslında.Belirti olarak daha gecikme falan hiç olmadan yumurtlamadan sonra ıkı kez uyaya kaldım ondan şüphe ettim.Bide adet tarıhım geldi ve bir kaç gün geçtiğinde olacakmışım gibi bacaklarımda sızlama oldu ve hemen geçiyordu normalde hiç geçmeden sızlar ağrır ve adet olurdum.Birde beş gün geçmişti o gün yatarken sola donerken bıçak battı sanki kasığıma elimle karnımı tutarak döndüm ani hareketlerde ıkı üç kez batma oldu.Ve şuan hatırladım bunu daaniden kalktığımda adet öncesi gibi olan baskı gibi bişey oldu karnımda ama hiç ümitli değildim sadece güzel bir rüya gördüm ondan ümitliydim.Bide bir ıkı sivilce çıkardı adet öncesi göğüslerim genelde şişerdi onlarda olmadı, gecikmenin 10. Günü şişti göğüslerim mide bulantısı hiç olmaz bende oğlum var 9 yaşında ondada bi kez bile bulanmamıştı.
Ahh sevgili R Random3 o umutlar hiç deneme istekleri hiç kesilmiyor biliyor msun. 3 senedir uğraş veriyorum. Her seferinde yine yine tekrar. Bazen diyorum Allahım al içimnden bu isteği. Başka bir güzellik nasip et unutayım gitsin çocuk düşüncesini. Ama deli gibi istiyor insan her seferinde. Allahım hayorlısını versin. Bakalım benim de reng belirtileri bugün başladı.Evet önce bi kan ver de sonra bi süre testle takip edersin. Benim çatlama senden 1-2 gün önceydi. Ben 2 gündür test yapıyorum negatif. Demek ki yok tatlım. İğneden sonra 12.gün bugün. Yarın bata 2 gün kalmış olacak, bi daha denicem şansımı. Yine negatif olursa artık umudu kesicem zaten
Nasıslın canım, geldi mi kırmızıların. Benim kaşıntı devamke ama hiç ellemiyorum kaşımıyorum. Sirkeli suyla yıkama yamayı düşünüyorum akşama artıkBenim de dün kaşıntı olmuştu ama geçti. Mantar oldu sandım. Bugün kahverengi lekelenme başladı, bakalım kırmızıya dönecek mi...
çizgi görmeyen ben bile gördüm çizgiyiKızlar günaydın sabah yaptım bu sefer ilk 3 dakika ve sonra 7.dakkada çektim inş yarına koyulaşır daha daEki Görüntüle 2902759 Eki Görüntüle 2902760
Teşekkür ederim cnm darısı burdaki herkesin başına inş tez zamandaooo Maşallah inşallah koyulaşır. Şimdiden tebrik ederim canım
Eylül topiğinde buluşmak üzere
Aynen öyle.. Her ay saldım artık diyorum olmayacak demek ki vazgeç diyorum ama reglim bittiğinde yine heyecanlanmaya başlıyorum. Yeniden kayıp yaşamaktan da çok korkuyorum. Hayırlısı kuzum yaa, sağlıkla gelsin inşallahAhh sevgili R Random3 o umutlar hiç deneme istekleri hiç kesilmiyor biliyor msun. 3 senedir uğraş veriyorum. Her seferinde yine yine tekrar. Bazen diyorum Allahım al içimnden bu isteği. Başka bir güzellik nasip et unutayım gitsin çocuk düşüncesini. Ama deli gibi istiyor insan her seferinde. Allahım hayorlısını versin. Bakalım benim de reng belirtileri bugün başladı.
:) Korkuyorum açıkcası test yapmaya. REngl geçince yapayım diyorum. ama doktorumun talimatına göre aslında bugün yapmam gerekiyor. TEsti yanıma almayı unuttum evde bir tane kaset tip vardı test. Artık yarın sabah yaparım. Hamileymişm gibi ortalıkta dolamak bile o psikolojiyi yaşamak bile güzel geliyor bazen :)Aynen öyle.. Her ay saldım artık diyorum olmayacak demek ki vazgeç diyorum ama reglim bittiğinde yine heyecanlanmaya başlıyorum. Yeniden kayıp yaşamaktan da çok korkuyorum. Hayırlısı kuzum yaa, sağlıkla gelsin inşallahama sen test yapmayacak mısın bugün ya?
kıyamam :)) o bazen bana da oluyor..:) Korkuyorum açıkcası test yapmaya. REngl geçince yapayım diyorum. ama doktorumun talimatına göre aslında bugün yapmam gerekiyor. TEsti yanıma almayı unuttum evde bir tane kaset tip vardı test. Artık yarın sabah yaparım. Hamileymişm gibi ortalıkta dolamak bile o psikolojiyi yaşamak bile güzel geliyor bazen :)
Ben bu çizgiye güvenmemeyi öğrendimKızlar bata 4 kala galiba silik çizgiyi yakaladım. Bilmem kaç tane efekt ile elde ettimAma uykulu halimle birşey görüyorum sanki deyip foto çektim ve efekt uyguladım… Abdest aldıktan sonra foto çektim 2-3 dk sonra inş vardır. Yarın sabah predictor ile deneyeceğim
sal kendini takibi bırak stresten tutunacakları varsada tutunmuyorlarKızlar merhaba bu ay uzak kalmak istedim biraz yoksa kafaya çok takıyorum. Daha reglime 8 gün var bugun 1 damla açık renk kan geldi o da peçeteye ara ara kasık ve alt karında ağrım oluyo. Yerleşiyo mudur sizce
Cok gecmis olsun canim , umarim kisa surede sagligina kavusurkızlar merhaba listeye elimden geldiğince göz attım arada kaçırdığım varsa etiketlesin lütfen babam daha iyi allah hepinizden razı olsun güzel dilekleriniz için rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?