Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle canım, katılıyorum sana benim çevremde de çok fazla öyle insanlar Allah herkesin evladını sağlıklı kılsın inşallah bekliyoruz bakalım bizde kavuşuruz inşallah en kısa sürede yavrucaklarımıza

Umudunu kesme cnm olacak inşallah

Amin yarabbim Alemin Buda bizim sınavımız uğraşınca daha tatlı oluyor sonu Allah cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bu mübarek günlerde duamızı rabbim duysun

Senin de bat 19 du değil mi nasıl bir belirti geldi regl işareti olarak :)

Kızlar merhaba
Bat 29 ağustos
Dün gece şeffaf akıntım oldu çok fazla yumurtlama dönemimdeyim diye düşündüm ama sonra baktığımda içinde çizgi şeklinde kan vardı
Bu sabah da yine öyle oldu adet olcakmışım gibi karnım belim sırtım da ağrıyo hasta gibiyim
Sizce yumurtlamadan dolayı mıdır daha önce hiç olmamıştı

Evet yumurtlama zamanı bazen böyle oluyor yumurta çatlamış olabilir

Bu arada ben doğumdan önce hiç fiziki olarak hissetmezdim. Doğumdan sonra ovulasyona falan gerek olmadan anlıyorum yumurtlama zamanım geldiğini. Kist falan olabilir mi acaba?

Çok teşekkürler sağolun darısı isteyen herkesin başına ıkı yıldır istıyordum ama ilk defa ovulasyon testi ile denedim ilkinde de oldu şükür.Ama öncesinde rahim filmine kadar olan herşeyi yaptırmıştım.Bende sorun çıkmayınca En son eşimden test istedi dr oda sonucu göstermeye gidecekti ki günüm geçtiği için bekletiyordum bahanelerle sürpriz olsun diye soylememiştim adetimin geçtiğini.O da morfoloji 4 olması gerekirken 3 çıktı çokta düşük değil aslında.Belirti olarak daha gecikme falan hiç olmadan yumurtlamadan sonra ıkı kez uyaya kaldım ondan şüphe ettim.Bide adet tarıhım geldi ve bir kaç gün geçtiğinde olacakmışım gibi bacaklarımda sızlama oldu ve hemen geçiyordu normalde hiç geçmeden sızlar ağrır ve adet olurdum.Birde beş gün geçmişti o gün yatarken sola donerken bıçak battı sanki kasığıma elimle karnımı tutarak döndüm ani hareketlerde ıkı üç kez batma oldu.Ve şuan hatırladım bunu da aniden kalktığımda adet öncesi gibi olan baskı gibi bişey oldu karnımda ama hiç ümitli değildim sadece güzel bir rüya gördüm ondan ümitliydim.Bide bir ıkı sivilce çıkardı adet öncesi göğüslerim genelde şişerdi onlarda olmadı, gecikmenin 10. Günü şişti göğüslerim mide bulantısı hiç olmaz bende oğlum var 9 yaşında ondada bi kez bile bulanmamıştı.

Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah

Kızlar bata 4 kala galiba silik çizgiyi yakaladım. Bilmem kaç tane efekt ile elde ettim Ama uykulu halimle birşey görüyorum sanki deyip foto çektim ve efekt uyguladım… Abdest aldıktan sonra foto çektim 2-3 dk sonra inş vardır. Yarın sabah predictor ile deneyeceğim

Eklentiler

• E1483CD0-60CE-4B1D-93BC-2D21E9576E44.jpeg
    56,2 KB · Görüntüleme: 108
inşallah vardır canım Rabbim kimsenin gözünü yolda bırakmasın..

Günaydın, kızçeler. Benim BAt 20 Ağustos düne kadar ne adet nede gebelik belirtisi yaşıyordum. Ama bugün itibariyle kasık ağrılarım başlamış durumda. Bugün reng 3. günü için dr. randevusu alacağım. Yumurta takibi için. Bakalım neler oalcak. Benimle aynı Bat olanlar durumlar nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…