Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 11 aydır öyleydim kendimi üzüyorum hep yarın belki de adet olcam valla gebelik ve ovülasyon testlerine doktora dünya para gitti üzülüyorum artık bu sefer daha durgunum 😅
İlk gebelik mi olacak canım? Benim 3 ay oldu denemeye başlayalı ama 35 yasindayım. Çok geçmeden tüp bebek deneyenler başlığına yol alırım 😀

İlk gebelik mi olacak canım? Benim 3 ay oldu denemeye başlayalı ama 35 yasindayım. Çok geçmeden tüp bebek deneyenler başlığına yol alırım 😀
Evet ilk olacak inşallah ama olamıyor bir türlü ☺️ Bende 27 yim ama birkaç ay daha olmazsa bende başka çareler arayacağım bebeğim olsun istiyorum 🙈

hmm anladım. peki bu ovülasyon testi nasıl uygulanıyor ? az önce alıntıları okurken gördüm. kırmızı çizgi belirgin olduğunda mı yumurtama dönemine denk geliyor. dikkat edilmesi gereken şeyler neler
30'lu test almalısın önce. Reglin bitince başlayacaksın. 2 saat sıvı almadan testi yapacaksın. Tçizgisi C den daha koyu olduğunda yumurtlama var demek ki...

Olcak canım sadece sabır inşallah az kaldı bizlerinde muradımıza ermemize
Geçen hafta tatildeydim. Onlarca bebe, bir çok da gebe vardı sitede. Ay diyorum bu bebeklerin hepsi nasil tuttu, nasıl oldu. Gidip bravo çok iyi şaapiyosunuz demek geldi içimden hehehe 😅
Ama sonra düşündüm tabi belki hepsi o kadar da kolay olmadı. Eninde sonunda bizim de olacaktır 🤗

Geçen hafta tatildeydim. Onlarca bebe, bir çok da gebe vardı sitede. Ay diyorum bu bebeklerin hepsi nasil tuttu, nasıl oldu. Gidip bravo çok iyi şaapiyosunuz demek geldi içimden hehehe 😅
Ama sonra düşündüm tabi belki hepsi o kadar da kolay olmadı. Eninde sonunda bizim de olacaktır 🤗
Tabi ki sonuçta herkes bir mucize bn de hep böyle düşünüyorum ümitsizliğe kapılınca herkesin oldu senin neden olmasın diyorum kendime sabret diye de kıZıyorum ama işte beklemek çok zor geliyo bizlere de napalım bizimde sınavımız bu demekse

Tabi ki sonuçta herkes bir mucize bn de hep böyle düşünüyorum ümitsizliğe kapılınca herkesin oldu senin neden olmasın diyorum kendime sabret diye de kıZıyorum ama işte beklemek çok zor geliyo bizlere de napalım bizimde sınavımız bu demekse
Gerçekten sınavımız bus sanirim Allah daha kötüsüyle sınamasın inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat versin insallah=)

Kızlar ben kendimi ağustosa yazdırmayacağım vallahi yıldım. Zaten dün biontech vuruldum. 2 ay korunurum. He olur da hamile kalirsam prezervatif yırtıldı 🥲 derim o ayrı 😂

Bana da doktor korun ilaç içiyorsun dedi bende zaten olmuyor zevkimden olamam dedim ovulasyon günüme de vardı olmazda olursa şu fikri alayım lazım olur bu nasıl yalan ya🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sen beni güldürdün Allah seni de güldürsün 😂

Bana da doktor korun ilaç içiyorsun dedi bende zaten olmuyor zevkimden olamam dedim ovulasyon günüme de vardı olmazda olursa şu fikri alayım lazım olur bu nasıl yalan ya🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sen beni güldürdün Allah seni de güldürsün 😂
Yaa benim olmuyor ki ben neden korunayım. Burda neler okuyorum prezervatif kullanırken patlak çatlak olmadan hamile kalan olmus. ☺️Ben korunmam ama onlar komple ilişkiyi kessinler bence. Hatta ayrı evlerde kalsınlar. Mazallah dokununca olur falan 😅

X