Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ilk evlilik, ilk bebek. 2015’de evlendim ben. Çocuk fikri anca düştü aklımıza 🤗
Bugün bir yere başlamak için para yatırdım çağrı merkezi nova neva diye işsizlik malum hamile olduğumu öğrenince evden iyi olur dedim evraklar filan gönderdik 400 TL da crm için program için içime bir sıkıntı oldu iyi bir yer mi parayı boşuna mı yatırdım 15 satış yaparsam 2600 alicam düşün yapamazsm 60 saat ayda konuş 600 TL sadece
5 satış yapınca 400 TL iade ediyorlar bir ay çalışırım olmazsa bırakırım diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum yok karnım feci ağrıyor
Eger hamile olduğumu ogrenmeseydim yarın bir kolejde görüşmem vardı gitsem hamile olduğumu öğrendim olur muydu
Bana moral lazım biraz
Bu telas stres yaptigima pişman oldum

Niye diyelim bakicak olan sizsiniz hayırlı uğurlu olsun benim 39 yaşında ilk hamilelegim ama bugün 7 gün kala test yaptım cift çizgi kan vermeden emin olamıyorum
Çocuk işi hem para en çok da emek
Çok şükür , Rabbim rızıklarını da veriyor . Tebrik ediyorum sizi . Umarım gönlünüzce olur 🧿🤍

Sana dua edeceğim ama pik günleri ve sonrası dene yastık felan hiç koymadım kimildama 15 dak uzan o kadar allah zamanını biliyor bak 39 olucam düşün
O yastık filan işlerine ben de hiç inanmıyorum. Olacağı varsa kalkıp koşsan bile oluyordur 😉 dua için teşekkür ederim. Ben de sağlıklı gebelik geçirmen ve sağ salim kucağına alman için dua edeceğim.

X