- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 38
- Konu Sahibi mavili_yeshll
Şu tek çizgiden o kadar nefret ettim ki.Kızlar bugün bat günüm henüz hasta olmadım dün ve bu sabah hafif pembe akıntım oldu devamı gelmedi. Tek çizgi görmemek adına test yapmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu tek çizgiden o kadar nefret ettim ki.Kızlar bugün bat günüm henüz hasta olmadım dün ve bu sabah hafif pembe akıntım oldu devamı gelmedi. Tek çizgi görmemek adına test yapmıyorum
Bende 2019 da evlendim yaşımdan ilk günden aklımdaydı esim ancak istediEvet ilk evlilik, ilk bebek. 2015’de evlendim ben. Çocuk fikri anca düştü aklımıza
Şanslısın. Hemen oldu. Bizim olmiyiirBende 2019 da evlendim yaşımdan ilk günden aklımdaydı esim ancak istedi
Bugün bir yere başlamak için para yatırdım çağrı merkezi nova neva diye işsizlik malum hamile olduğumu öğrenince evden iyi olur dedim evraklar filan gönderdik 400 TL da crm için program için içime bir sıkıntı oldu iyi bir yer mi parayı boşuna mı yatırdım 15 satış yaparsam 2600 alicam düşün yapamazsm 60 saat ayda konuş 600 TL sadeceEvet ilk evlilik, ilk bebek. 2015’de evlendim ben. Çocuk fikri anca düştü aklımıza
Ne şanslıyım sorma yazdım sana sıkıntımıŞanslısın. Hemen oldu. Bizim olmiyiir
Çok şükür , Rabbim rızıklarını da veriyor . Tebrik ediyorum sizi . Umarım gönlünüzce olurNiye diyelim bakicak olan sizsiniz hayırlı uğurlu olsun benim 39 yaşında ilk hamilelegim ama bugün 7 gün kala test yaptım cift çizgi kan vermeden emin olamıyorum
Çocuk işi hem para en çok da emek
Sana dua edeceğim ama pik günleri ve sonrası dene yastık felan hiç koymadım kimildama 15 dak uzan o kadar allah zamanını biliyor bak 39 olucam düşünŞanslısın. Hemen oldu. Bizim olmiyiir
Amin canim cümlemize benim bebeğimin de rızkını versin mevlamÇok şükür , Rabbim rızıklarını da veriyor . Tebrik ediyorum sizi . Umarım gönlünüzce olur
Amin canımAmin canim cümlemize benim bebeğimin de rızkını versin mevlam
O yastık filan işlerine ben de hiç inanmıyorum. Olacağı varsa kalkıp koşsan bile oluyordur dua için teşekkür ederim. Ben de sağlıklı gebelik geçirmen ve sağ salim kucağına alman için dua edeceğim.Sana dua edeceğim ama pik günleri ve sonrası dene yastık felan hiç koymadım kimildama 15 dak uzan o kadar allah zamanını biliyor bak 39 olucam düşün
Sancım 2 haftadır var göğsüm şiş. Sökülemiyorum galiba ama bat bugün bilmiyorum garibimAma niden devamı gelmediyse bişeyler var demektir sancın var mı peki
Aynen aylardır yıldırdı beni hep bi heves kaç tane test yaptım boşa bu sefer battan 6 gün önce bi yaptım daha da yapmadım yapmıcamŞu tek çizgiden o kadar nefret ettim ki.
Yusra-61 hoşgeldin canım bende buralarda beklemedeyim işte....
İnşallah bebiş vardırSancım 2 haftadır var göğsüm şiş. Sökülemiyorum galiba ama bat bugün bilmiyorum garibim
İnşallah ya o kadar hevesim kalmadı ki bi an önce kucağımız dolsun inşallah hepimizinİnşallah bebiş vardır
Ben kesin hergün yaparım. Hiç de belirtim yok ama bir umuttur yaşatan insanıAynen aylardır yıldırdı beni hep bi heves kaç tane test yaptım boşa bu sefer battan 6 gün önce bi yaptım daha da yapmadım yapmıcam
Bende 11 aydır öyleydim kendimi üzüyorum hep yarın belki de adet olcam valla gebelik ve ovülasyon testlerine doktora dünya para gitti üzülüyorum artık bu sefer daha durgunumBen kesin hergün yaparım. Hiç de belirtim yok ama bir umuttur yaşatan insanı