- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #5.521
Ben hiç denemedim. Bende deneyemem gibi geliyor ama çaresizlik neler yaptırır bilmiyorumKızlarr hacamat ve sülük tedavisini denediniz mi hiç ? gerçi benim rahmime sülük koymaları için bayıltmaları lazımhacamat olabilir ama sanki
Selam kuzum ben gözükmez diye biliyorum arkadaşım gitti regl olamamıştı rahim kalınlığı 20 lerdeydi gebelik olabilir dendi kanda negatif gelince söktürücü verdi doktor ama kız ilacı almadı 2 gün sonraki kanda geldi pozitiflik. Belli olmuyor yani kanda bakılmadan doktorlar bile net konuşmuyor var ya da yok. Tabi rahim kalınlığına göre yorum yapılabilir o da belki erkendir senin için yeni yumurtladıysanerhaba kızlar bugün hamilelik öncesi kontrol için doktor randevusu almıştım ki gittim. bu ay korunmadık ilk defa muayenede yumurtalıklarıma baktı sağ ve sol yumurtalığıma yumurtaların var dedi bende bu ay yumurtlama olmuşmu dedim olmuş dedi rahim kalınlığına baktı oda 12.50 çıktı iyi dedi. Korunmadığımı söyledim şuan gözükmez dedi varsa da dedi. Neyseki adet günüm pazar günü olmadı pzartesi günü gebelik olsa görürdü demi .?
Aaaa evet silikleşmeye başlamış ama yine de koyu@larissa benim bugün biraz silikleşmiş ya çok şaşırdım, normalde günlerce pik gibi oluyordu
Yumurtlama bitmiş mi diye sordum evet yumurtlamışssım dedi.Selam kuzum ben gözükmez diye biliyorum arkadaşım gitti regl olamamıştı rahim kalınlığı 20 lerdeydi gebelik olabilir dendi kanda negatif gelince söktürücü verdi doktor ama kız ilacı almadı 2 gün sonraki kanda geldi pozitiflik. Belli olmuyor yani kanda bakılmadan doktorlar bile net konuşmuyor var ya da yok. Tabi rahim kalınlığına göre yorum yapılabilir o da belki erkendir senin için yeni yumurtladıysan
Rabbim yardımcın olsun umarım kötü bişey yokturKızlar kahverengi leke gelmeye başladı doktora gidiyorum dua edin bebise birsey olmamış olsn
Allah korusun inşallah hiçbir şey olmaz. Dualarım seninleKızlar kahverengi leke gelmeye başladı doktora gidiyorum dua edin bebise birsey olmamış olsn
Kiz yusra sen napiyosun konusamadik hic
Ben sicak su ile sabunla ovalandı karnım kasık damarını düzeltti bide göbeğim düşmüş onu yaptı yaku bandı var göbeğimin üstünde bakalım bu ay nasip olur inşallahKızlarr hacamat ve sülük tedavisini denediniz mi hiç ? gerçi benim rahmime sülük koymaları için bayıltmaları lazımhacamat olabilir ama sanki
Allahım korusun korkma belki yerleşmedir Allah sana bağışlasınKızlar kahverengi leke gelmeye başladı doktora gidiyorum dua edin bebise birsey olmamış olsn
Ne sor ne söylim diyecem de olmayacaksana ayıp olur. İyiyim eşim biliyorsun ataması vardı evrak teslim etti onu bekliyoruz bir yandan diğer yandan benim şeyim kafayı yedi benim bat 22 Ağustos ama bugün kahve lekem geldi anlamsız manasız şeyler yaşıyorum bilemedim bakalım sonu nereye gider beklemedeyim
Çok geçmiş olsun Allah sabır versinCanım doktor ihmalide var akıntılarım bi garip kahverengi falandı en basından beri sürekli sistit oluyordum ama doktorum hep normal cocuk keseye baskı yapıyor falan diye diye 5 ay salladı benı ve benım akıntım hafıf kanlı suluya dondu son zamanlarda doktor tekrar normal dedı kı ben doktorumu değiştirecektım butun tanıdıklarım en ıyı doktorun bu kısı oldugunu değiştirmemem gerektıgını soyledı kı arada kaçamak başka doktorlarada gorundum onlar dusuk tehdıdı derken benım doktorum hıc bısey yok gayet sağlıklı dedi ve bayramdan sonra pazar günü suyum geldi kese 1,5 cm açılmış adamın normal dediği şey yanı zaten suyum geliomus ilgilenmedıgı için 1,5 cm büyümüş ve kesede su kalmamış bende ilk gebelik cahılım doktoruma guvendım ... ınternetten bakıodum kızıyordu falan işte kesede su kalmayınca bebegım cok kucuk dıye konseye cıktı ve düşük yaptırmaya karar verdiler . suni sancıyla doğum oldu ama o kadar üzüldüm ki daha yeni toparlıyorum kendi mi : (
Yaaaaaa işte bende araştırdım böyle çok yazan olmuş ben sülük atırmıştım ama bacağımaBen hiç denemedim. Bende deneyemem gibi geliyor ama çaresizlik neler yaptırır bilmiyorumAma arkadaşım var. İlk evliliği çocuk olmadığı için bitmişti. 2. evliliğinden önce hem hacamat hemde sülük tedavisi oldu. Evlenir evlenmez hamile kaldı. Şimdi 40 günlük bebeği... Başka bir arkadaşta hamile şuan...
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah işe yararBen sicak su ile sabunla ovalandı karnım kasık damarını düzeltti bide göbeğim düşmüş onu yaptı yaku bandı var göbeğimin üstünde bakalım bu ay nasip olur inşallah
inşallah bir şey olmaz.. Benim bir arkadaşımın kese etrafında kanamaları olmuştu. Bebeği doğdu kocaman oldu şimdiKızlar kahverengi leke gelmeye başladı doktora gidiyorum dua edin bebise birsey olmamış
Bizi haberdar et kuzum, içini ferah tut.Kızlar kahverengi leke gelmeye başladı doktora gidiyorum dua edin bebise birsey olmamış olsn
Evet bende geçenlerde bi yazıp fikir alayım mı dedim, ama sonra gerek yok düşündüğüm zaman sorarım dedimYaaaaaa işte bende araştırdım böyle çok yazan olmuş ben sülük atırmıştım ama bacağımadediğin gibi şimdi yapmam diyoruz ama çaresizlik neler yaptırmıyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?