Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarr hacamat ve sülük tedavisini denediniz mi hiç ? gerçi benim rahmime sülük koymaları için bayıltmaları lazım hacamat olabilir ama sanki
Ben hiç denemedim. Bende deneyemem gibi geliyor ama çaresizlik neler yaptırır bilmiyorum Ama arkadaşım var. İlk evliliği çocuk olmadığı için bitmişti. 2. evliliğinden önce hem hacamat hemde sülük tedavisi oldu. Evlenir evlenmez hamile kaldı. Şimdi 40 günlük bebeği... Başka bir arkadaşta hamile şuan...

Selam kuzum ben gözükmez diye biliyorum arkadaşım gitti regl olamamıştı rahim kalınlığı 20 lerdeydi gebelik olabilir dendi kanda negatif gelince söktürücü verdi doktor ama kız ilacı almadı 2 gün sonraki kanda geldi pozitiflik. Belli olmuyor yani kanda bakılmadan doktorlar bile net konuşmuyor var ya da yok. Tabi rahim kalınlığına göre yorum yapılabilir o da belki erkendir senin için yeni yumurtladıysan

Kızlar ben bata 5 kala test yapmıştım negatif ama ilginç şekilde gögüslerimde minik sancılanmalar oluyor doluluk var bi görüntüde anormallik yok ama bata son 3 kaldı normalde bende pek memede bişi olmaz regl öncesi. Şüphelenesim geliyor bi de normalde haftada 1-2 anca tuvalete çıkabilen biriyim 10 gündür her gün tuvalet ihtiyacım var kabız veya ishal gibi değil ama böyle bişi yaşayan biri var mı belirti olarak yoksa bana yine paranoya belirti arama perileri mi geldi

Yumurtlama bitmiş mi diye sordum evet yumurtlamışssım dedi.
Adetimede 6 gün var eğer olmazsam pzartesi kan vericem

Kiz yusra sen napiyosun konusamadik hic

Ne sor ne söylim diyecem de olmayacak sana ayıp olur. İyiyim eşim biliyorsun ataması vardı evrak teslim etti onu bekliyoruz bir yandan diğer yandan benim şeyim kafayı yedi benim bat 22 Ağustos ama bugün kahve lekem geldi anlamsız manasız şeyler yaşıyorum bilemedim bakalım sonu nereye gider beklemedeyim

Kızlarr hacamat ve sülük tedavisini denediniz mi hiç ? gerçi benim rahmime sülük koymaları için bayıltmaları lazım hacamat olabilir ama sanki
Ben sicak su ile sabunla ovalandı karnım kasık damarını düzeltti bide göbeğim düşmüş onu yaptı yaku bandı var göbeğimin üstünde bakalım bu ay nasip olur inşallah

Yusra-61 sen neden eşinin yanına gitmiyorsun. Senin mesleğin nedir?

Çok geçmiş olsun Allah sabır versin

Yaaaaaa işte bende araştırdım böyle çok yazan olmuş ben sülük atırmıştım ama bacağıma dediğin gibi şimdi yapmam diyoruz ama çaresizlik neler yaptırmıyo ki

Yaaaaaa işte bende araştırdım böyle çok yazan olmuş ben sülük atırmıştım ama bacağıma dediğin gibi şimdi yapmam diyoruz ama çaresizlik neler yaptırmıyo ki
Evet bende geçenlerde bi yazıp fikir alayım mı dedim, ama sonra gerek yok düşündüğüm zaman sorarım dedim Ama arkadaş kızını paylaştıkça neden olmasın diye de düşünmüyor değilim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…