- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 39
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #4.941
Yoo kötü değil..ben kızıma adetim3 ğün ğeçmişti 176ydı..ama ğeç döllenme demişti doktorGünaydın kızlar 11 ağustos beta değeri 95 bat 8 ağustos tu değer düşük mü sizce aile hekimi çok kötüydü tekrar kan vermedim yarın özele gidcem
Ya teşekkür ederim bende yeni die yüksek bi değer beklemiyoruk burdan okuduklarım kadarıyla ama direk bu değer düşük bi değer dış gebelik yada başka olumsuzluklar olabilir dio dr gitme erken dio bide çarşamba kan verdim salı bi daha gel kan ver dio sinirlerimi bozduYoo kötü değil..ben kızıma adetim3 ğün ğeçmişti 176ydı..ama ğeç döllenme demişti doktor
Test yapmış mıydınBenim bat 10 ağustosdu. Hala olmadım kızlar niye olamadım yaa. AllahAllahh
Pazartesiyi bekleyeceğim demiştin testi tekrarlamadın daha değil mi?Benim bat 10 ağustosdu. Hala olmadım kızlar niye olamadım yaa. AllahAllahh
Kilolu olunca mı göbek düşüyor?Ben çok gittim doktora göbeğin dogrulugunuda iki çocuğumda da aynı şekilde hamile kalınca anladım bu sefer yine yaptırdım ama bu sefer farklı bi kadın asıl ebeyi bulamadım nasip olur olmaz bilemem bakalım
Predictor early doğru sonuc vereblrMerhaba kizlar klomen kullandim 5 gün boyunca yumurtam kendi kendine çatlamış çatlama ignesikullanmadim bat 19 Ağustos öyle bir belirtim yok adetime 6 gün kaldı belirti olmayıp hamile kalan varmı sadece akıntım oluyor beyaz bu dördüncü ayım denememde çok yıpratıcı bir durum
Bende aynı şeyi düşünmüyor değilim7
4 gün sonra direk kan mı versem cok sabırsızım
Mevsimsel olabilir mi benim bat 7 Ağustos. Bende hala olmadım.Benim bat 10 ağustosdu. Hala olmadım kızlar niye olamadım yaa. AllahAllahh
10unda sabah olduBende aynı şeyi düşünmüyor değilimne zaman olmuştu çatlama senin
Benimde beşinde olmuştu 8 gün oldu bekle bekle duruyoruz10unda sabah oldu
Yok ağırlığını bilmediğin şeyi birden kaldırınca oluyoe çocukken en çok oluyoe ben çok zayıf bir insandım ilk öğrendiğimde şimdi de zayıfım 58 kiloyum yani kilo ile ilgili değil ağır iş yapmak ağır eşya kaldırmak birden kaldırmak ağırlığını düşünmedenKilolu olunca mı göbek düşüyor?
Sen igne filanmi kullandin yoksa ovu testlerindenmi biliyosun canimBenim bat 10 ağustosdu. Hala olmadım kızlar niye olamadım yaa. AllahAllahh
Farklı hastane farklı laboratuvar sonuçlarda fark yaratabilir. Aynı yerde yaptırmaya çalışın tekrar bana kalırsaKızlar 11.08.2021 saat 16:00 kan sonucum 48.50 idi bugun başka bir hastanede yani 13.08.2021 saat 10:30 verdim 85 çıkmış artış az dimi(
Doktorumla görüştüm şimdi artış normal farklı hastane ve saat fark eder dedi tekrar kan vermenize gerek yok 10 gün sonra görüşelim dediFarklı hastane farklı laboratuvar sonuçlarda fark yaratabilir. Aynı yerde yaptırmaya çalışın tekrar bana kalırsa
Maşallah, sağlıkla ilerlesin hamileliğiniz. Sağlıkla gelsin bebeğiniz kucağınızaDoktorumla görüştüm şimdi artış normal farklı hastane ve saat fark eder dedi tekrar kan vermenize gerek yok 10 gün sonra görüşelim dedi
Kaç gün sonra çatladı yumurtan acaba hap kullandıktan sonraMerhaba kizlar klomen kullandim 5 gün boyunca yumurtam kendi kendine çatlamış çatlama ignesikullanmadim bat 19 Ağustos öyle bir belirtim yok adetime 6 gün kaldı belirti olmayıp hamile kalan varmı sadece akıntım oluyor beyaz bu dördüncü ayım denememde çok yıpratıcı bir durum
Peki bu teşhisi kim koyuyor nasıl bi yol izlenmeli? Çok soru sordum ama canım hiç duymamıştım diye.Yok ağırlığını bilmediğin şeyi birden kaldırınca oluyoe çocukken en çok oluyoe ben çok zayıf bir insandım ilk öğrendiğimde şimdi de zayıfım 58 kiloyum yani kilo ile ilgili değil ağır iş yapmak ağır eşya kaldırmak birden kaldırmak ağırlığını düşünmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?