- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 39
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #4.901
Arya canım senin lh ve fsh değerlerin kac acaba?@larissa123 senin lh ve fsh hormonların kaç çıktı? Araştırmalarım sonucu şu bilgiyi elde ettim. Eğer lh hormonu, FSH tan yüksekse ve Lh/ FSH oranı 2.5 veya daha yüksekse pco varlığı söz konusuymuş. Ben kendi sonuçlarıma baktım evet LH, FSH tan yüksek ve oran 1.8
Demek gerçekten pcoya yatkınlık var. Çünkü doktor bana pco değilsin ama yatkınlığın var demişti.
Anladım canım benimde 5 sene geçti gebeligin üzerinden unuttum herseyi yumrtlamadan da 5 gün geçti bende sık idrara çıkma var çok fazla olmasa bile eskisine nazarn belli ediyor hayırlısı bakalimEmzirdiğim için anlayamıyorm canım ama ilk gebeliğimde ben uyku harici belirti yasamadm
Bugün sık idrara cıkma belirtim oldıTamam yazarım :) sizde herhangi bir belirti var mi
Bende normalde 3 4 kez gderm gunde sıvı almama ragmen ama bugün sıvı alımım cokda deil yarım saatte bi azda olsa sıkısıormAnladım canım benimde 5 sene geçti gebeligin üzerinden unuttum herseyi yumrtlamadan da 5 gün geçti bende sık idrara çıkma var çok fazla olmasa bile eskisine nazarn belli ediyor hayırlısı bakalim
Kac aylık bebegnz bende emziriyorum ama 28 günde 1 duzenlı oluyorm prolaktnmde 17 normal degerdeSanırım regl oluyorum gecikmeli zaten emzirdigim için duzensizdi ama kötü üzüldüğüm şey bariz bir şekilde yumurtladigimi anladım ama malesef degerlendirememistik neyse bundan sonra vucudumu daha iyi gozlemliyecegim
14 aylık canım ama benim kızım çok emiyor baya ben 9. Ayda regl oldum bu 4. Adetim dahaKac aylık bebegnz bende emziriyorum ama 28 günde 1 duzenlı oluyorm prolaktnmde 17 normal degerde
Benimkidr bırakmıyor 16 aylık oldu bıraktıramıyorm bi türlü memeye guvenp yemegı unutuyor14 aylık canım ama benim kızım çok emiyor baya ben 9. Ayda regl oldum bu 4. Adetim daha
Adetten kac gun once yaptırdın canım daha cok yeniSizce değerim iyimi regliye 3 gün kala 4 ay önce oğlumu kaybettim 6 ayliktim
3 gün var daha canımAdetten kac gun once yaptırdın canım daha cok yeni
Ben reglime 7 gün kala 74 ile ogrenmstm sanırım o ay erken yumurtlama olmustu bende senınkınıde gec yumurtlama gbı duruyor bu deger ile canım3 gün var daha canım
İnsAllah yükselir canımBen reglime 7 gün kala 74 ile ogrenmstm sanırım o ay erken yumurtlama olmustu bende senınkınıde gec yumurtlama gbı duruyor bu deger ile canım
Limon sık..saç dola meme ucunaBenimkidr bırakmıyor 16 aylık oldu bıraktıramıyorm bi türlü memeye guvenp yemegı unutuyor
Valla benim ki yine yiyor ama her gece saat başı nerdeyse uyanıp ağlıyor meme vermeseem uyumuyor gündüz oynarken unutuyor ama gelip meme mmee diyeBenimkidr bırakmıyor 16 aylık oldu bıraktıramıyorm bi türlü memeye guvenp yemegı unutuyor
O şekilde bıraktırmak istemiyorm travma yasanıyor bebeklerde :)Limon sık..saç dola meme ucuna
Bizim ki geceli gündüzlü emiyorValla benim ki yine yiyor ama her gece saat başı nerdeyse uyanıp ağlıyor meme vermeseem uyumuyor gündüz oynarken unutuyor ama gelip meme mmee diye
İnşallah canımİnsAllah yükselir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?