Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arya canım senin lh ve fsh değerlerin kac acaba?

Emzirdiğim için anlayamıyorm canım ama ilk gebeliğimde ben uyku harici belirti yasamadm
Anladım canım benimde 5 sene geçti gebeligin üzerinden unuttum herseyi yumrtlamadan da 5 gün geçti bende sık idrara çıkma var çok fazla olmasa bile eskisine nazarn belli ediyor hayırlısı bakalim

Anladım canım benimde 5 sene geçti gebeligin üzerinden unuttum herseyi yumrtlamadan da 5 gün geçti bende sık idrara çıkma var çok fazla olmasa bile eskisine nazarn belli ediyor hayırlısı bakalim
Bende normalde 3 4 kez gderm gunde sıvı almama ragmen ama bugün sıvı alımım cokda deil yarım saatte bi azda olsa sıkısıorm

Sanırım regl oluyorum gecikmeli zaten emzirdigim için duzensizdi ama kötü üzüldüğüm şey bariz bir şekilde yumurtladigimi anladım ama malesef degerlendirememistik neyse bundan sonra vucudumu daha iyi gozlemliyecegim

Kac aylık bebegnz bende emziriyorum ama 28 günde 1 duzenlı oluyorm prolaktnmde 17 normal degerde

iyi geceler kızlar
geçen ay temmuz grubunda beklenenden erken regl olunca moralim bozulmuştu uzaklaşmıştım buralardan. şimdi ağustosa bakıyorum ordan arkadaşları görünce garip oldum:) nedense hep regl gelince bi isyanla yeter takmıcam takip etmicem kendimi de belirtileri de diyorum ama son 1 hafta kala buralarda buluyorum kendimi:) 19 ağustos bat 5 6 pik 7 çatlamaydı 4-5-6-8 değerlendirebildik bakalım bu ay sonumuz ne olacak :) hepimizin yüzü gülsün dilerim

Sizce değerim iyimi regliye 3 gün kala 4 ay önce oğlumu kaybettim 6 ayliktim

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-13-01-40-36-41_e2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…