Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay fazlaca açıldım şimdi oğlanın okuluda başlıcak ya para lazım para ikinciyi yapmayı vaz mı gecsem

Çok sevindim canım sanırım bizim sınavımız biraz sabır 3-4 ay aslında çok normal karşılanan bir süre
Çok sağol kuzumm evett özellikle düzenli adet görüyorsan pek bir sorun da yok gibi duruyor. İstisnalar hariç tabikii onu da zaman göstericek. Ama en az 6 ay dolmadan hiçbi şey yaptırmayı düşünmüyorum. Belki 6 ay içinde olmazsa eşime sperm testi olabilir ama hsg için 1 yılı beklerim gibi. Senden ne haber çatlama oldu mu?

Valla yarın bakalım nolmuslar yok 1 kez cagrdi ama tam zamanında çağırıyor yarın 11.gunum 12 13 14 gibi çatlıyor değişiyor hiç sormadı da öyle direk 11.gun cagrdi
Demekki ilk muayenedeki yumurta büyüklüğüne göre aşağı yukarı tahmin ediyor ne zaman çatlayacağını haberdar et mutlakaa
Sen napiyosun canim
Valla benim de 9. Günüm bugün ovuya başlamadım henüz. Doktorum beklenen adet günü, 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası diye ilişki önerdi ama bu ay nasıl ilerlesem kararsızım

İyiyim ben çatlama oldu galiba Bugün Silikleşme başladı teste göre

Eklentiler

• A481C0B9-8960-4CFD-B011-73FD22C6A553.jpeg
    213 KB · Görüntüleme: 25

Canım Aleyküm selam
Keşke rengi kırmızı doğal olsaydı daha iyi olurdu
Bence çatlamış görünüyor emin olmak için birgün daha yaparım ben istersen sende yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…