Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2898738
Benim testim negatif 😔 bata 2 gün var gebelik olsa silikte olsa cikardı
Benim 3.bebeğimde bata yakın test böyleydi. Bat 3 gün geçti baya baya silikti. Umudunu kaybetme.olmadi bi dahaki aya. Benim batasıca bat dündü, bekletmeden geldi :D
Sağolsun, artık umudum eylülde 🥰

kızlar listeyi güncelledim eksik olan varsa etiketleyip belirte bilir mi hamişler haberlerini gördüklerimi ekledim fakat kaçırdıklarım varsa iletin ekleyeyim

Kızlar bugün 10 günüm ovülasyon yapmaya başladım. Sizce test sonucu nasıl? Teste göre de yumurtlama yaklaşmış gibi dimi?

Eklentiler

• IMG_20210809_110045.jpg
    IMG_20210809_110045.jpg
    177,7 KB · Görüntüleme: 41
Aynen canm devam et yapmaya bnce 1 yada 2 güne pik olur
Bana da öyle geldi normalde 12 günde yumurtlama oluyo hesaplarıma göre çünkü hep 14 günden sonra regl oluyorum. Bir gün arayla beraber olmaya başladık inşallah bu ay tutturabiliriz 🙏🙏

kızlar listeyi güncelledim eksik olan varsa etiketleyip belirte bilir mi hamişler haberlerini gördüklerimi ekledim fakat kaçırdıklarım varsa iletin ekleyeyim
Beni 31 Ağustos olarak günceller misin rica etsem❤️

E-nabızdan daha erken öğrenebilirsin sonucu
Bakıyorm canm da daha düşmemiş sisteme sağlık ocağında vermiştim iste yarın gel dediler de tekrar bakayım belki öğlene düşer
Biz ilçedeyiz kanlar merkeze gidiyor ancak toplanıp gider belki ogleden snra çıkar

Benimde öyle erken başladı .giderek arttı..adete 2 ğün kaldı..nolcaksa..testti de çıkmadı..çatlamadan sonra 11 .günü..adet akıntısı ile değerlendirdiğimiz için o akıntı hep olurmuş
İnşallah güzel haberler alırız, sizin az kalmış beklenen adet tarihinize hayırlı haberlerle

Kızlar tekrar merhaba benim regl 8 ağustos. Hâlâ olmadım. Günlerdir olacakmışım gibi adet belirtilerim var.3 gün önce evde kaset test vardı yaptım negatif çıktı.Tekrar bi test yapmaya korkuyorum negatif çıkarsa diye.Kafamda deli sorular.🤷‍♀️🙇‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀

Back