Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarin yapsam varsa çikar heralde. Bende akıntı yok. Senin gibi surekli kasık agrisi var. Gögüslerim yumusak ama dokunamiyorum bile cok acıyor. Adet onceside acır zaten onu pek onemsemedim. İnsallah hamileyizdir canım ☺️
Benim adet öncesi böyle hassas olmadi ilk defa bir kaç gün ve ağrılı hassasiyet oluyor, hissediyorum hamile oldugumu da iste kendimi heveslendirmek istemiyorum.. merak ediyorum bakalım

Kızlarrr benim bat 15 ağustos 24 temmuzda çatlatma iğnesi olmuştum bata 7 gün kaldı erken gebelik testi yaptım 2 defa 2 gün önce negatif , daha bişey yapmadım bugün çatlatma iğnesi olalı 16. Gün test için batı mı beklemeliyim sizce ya

Benim adet öncesi böyle hassas olmadi ilk defa bir kaç gün ve ağrılı hassasiyet oluyor, hissediyorum hamile oldugumu da iste kendimi heveslendirmek istemiyorum.. merak ediyorum bakalım
Benim de adet öncesi ağrı oluyor hep.ama çok enteresan bu defa başlamadı henüz acı,ağrı 😕

Kızlar bat 8 ağustos olanlar ne durumda var mı bi gelişme ben hala regl olmadm sancım var ama bekliyorum önceki haftada sancm vardı çnkü

Kızlarrr benim bat 15 ağustos 24 temmuzda çatlatma iğnesi olmuştum bata 7 gün kaldı erken gebelik testi yaptım 2 defa 2 gün önce negatif , daha bişey yapmadım bugün çatlatma iğnesi olalı 16. Gün test için batı mı beklemeliyim sizce ya
Çatlatma iğnesi olalı 16.gün ise çıkması lazımdı ya. Yada neden adet olmadın acaba..

Ki buna inanıyorum insan okadar istiyor ki vucudunu dinliyor normalde hissetmediği anlamadığı şeyleri hamilelik beklerken belirti olarak görüyor yada gormek istiyor..
Maleseföyle..sürekli ağrı..beyaz akıntı var..göğüslerim arada çok sızlıyor..artık yoksada ğörsekte kırmızıları kurtulsak beklemesi çok zor..🤷

Back