Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben cok korkuyorum yapmaya. Belirtin falan var mı peki canım. Erken diyorlarda teste bata 6 gun kala ogrenende var battan 10 gün sonra ögrenende.
Canım test yaptım dün çıkmadı..kasık ağrım var..beyaz akıntım arttı..ğöğüslerim hafif sızlıyor..adet belirtileri de böyle zaten ama bu ay ağrılarım hiç kesilmedi desem doğru olur..sen ne zaman test yapacaksın..salı mı çarşamba mı perşembe mi 🤸🤣

Kızlar Bat 13 Ağustos son 5 günüm kaldı genelde gününde olurum çok düzenlidir reglim. Yumurtlama haftasından sonra geçmeyen kasık ağrım, hassasiyetim var. Hele dün geceden beri bacağıma vuruyor ağrısı hala geçmedi. Normalde kokulara çok duyarsızımdır ama iki gündür kokular beni çok rahatsız ediyor. Uzun süre oturduğum ya da yattığım yerden kalktığımda yine iki gündür başım dönüyor Bir yere tutunarak bir süre beklemem gerekiyor. Göğüslerimde bir değişiklik yok akıntım da çok nadir olarak açık sarı kremimsi geliyor. Sizce hamile olabilir miyim? Erken gebelik testi aldım ama sanırım erken henüz çıkması için değil mi... :KK33:

Canım test yaptım dün çıkmadı..kasık ağrım var..beyaz akıntım arttı..ğöğüslerim hafif sızlıyor..adet belirtileri de böyle zaten ama bu ay ağrılarım hiç kesilmedi desem doğru olur..sen ne zaman test yapacaksın..salı mı çarşamba mı perşembe mi 🤸🤣
Yarin yapsam varsa çikar heralde. Bende akıntı yok. Senin gibi surekli kasık agrisi var. Gögüslerim yumusak ama dokunamiyorum bile cok acıyor. Adet onceside acır zaten onu pek onemsemedim. İnsallah hamileyizdir canım ☺️

Merhaba, geçtiğimiz ay yumurtlama gününü değerlendirdim, şu an bata 10 gün var ama ben adet sancısı gibi ağrı çekiyorum. Acaba denize falan girdiğim için hava değişimi mi diyorum. Yumurtlama 27 sinde oldu, 12 günde böyle kramp girer mi? Test yapsam mı bilemedim. İlk kez deniyorum hamile kalmayı :KK43:
Yumurtlama 27 sindeysen bat 10 11 agustos olur genelde 14 15 gun sonra regl olunuyo yumurtlamadan canim

Yumurtlama 27 sindeysen bat 10 11 agustos olur genelde 14 15 gun sonra regl olunuyo yumurtlamadan canim
Yaaa :( o zaman adet sancısı bunlar 😢 en fazla 2-4 gün atardı ama aşıdan ya da hava değişiminden etkilendi belki de. Ya da dediğin gibi adetime 2 gün kalmış. Kısmet ilk denememizdi, inşallah çok bekletmez Allahım 😔🙏 Sen de biliyorsun vajinusmusu yeni yendim, tam anlamıyla ne yaptığımı da bilmiyorum, inşallah başarıyoruzdur 🙏

Yarin yapsam varsa çikar heralde. Bende akıntı yok. Senin gibi surekli kasık agrisi var. Gögüslerim yumusak ama dokunamiyorum bile cok acıyor. Adet onceside acır zaten onu pek onemsemedim. İnsallah hamileyizdir canım ☺️
Bence çıkmayabilir..en iyisi adetin ğeçmesi diyorlar.mesela benim kızımda çıkmamıştı..adetten 2 ğün sonra testte çıkmıştı..bakalım sende ben ğibisin merakla bekleyelim 🤣

Yaaa :KK43: o zaman adet sancısı bunlar 😢 en fazla 2-4 gün atardı ama aşıdan ya da hava değişiminden etkilendi belki de. Ya da dediğin gibi adetime 2 gün kalmış. Kısmet ilk denememizdi, inşallah çok bekletmez Allahım 😔🙏 Sen de biliyorsun vajinusmusu yeni yendim, tam anlamıyla ne yaptığımı da bilmiyorum, inşallah başarıyoruzdur 🙏
Merhaba benimde lumurtlama 27si..

Kızlar 1. Olan dün ki alttaki olan bugün yumurtlama devam ediyor sanırsam
E1985F0D-5E19-45A2-B7EE-6F0292113A4B.jpeg

Yaaa :KK43: o zaman adet sancısı bunlar 😢 en fazla 2-4 gün atardı ama aşıdan ya da hava değişiminden etkilendi belki de. Ya da dediğin gibi adetime 2 gün kalmış. Kısmet ilk denememizdi, inşallah çok bekletmez Allahım 😔🙏 Sen de biliyorsun vajinusmusu yeni yendim, tam anlamıyla ne yaptığımı da bilmiyorum, inşallah başarıyoruzdur 🙏
Canim bu yuzden testle takip iyi oluyo ne zaman yumurtladin ne zaman reg olacaksin az cok biliyosun daha yeni basladin kafani rahat tut insaAllah Rabbim isteyen herkese hepimize hayirli bir sekilde nasip etsin🤲

Beni silebilirsin M mavili_yeshll adetlerim düzensiz oluyor en son ilişkinin uzerinden 18 gün geçti sonuç negatif adetim gecikti ama ondan sonra birliktelik olmadı o yüzden test yaptım olsa çıkardı bugün. adetimin üzerinden 35 gün geçti bu ay da havlu attik

Kızlar 2 gündür pik sanırsam benim havuç yemeye başlasam mı acaba bugünde çok sağ kasığımda ağrı oldu sizce

Eklentiler

• C21D5292-8329-4D67-B82F-7DBD6D90F0BE.jpeg
    C21D5292-8329-4D67-B82F-7DBD6D90F0BE.jpeg
    81 KB · Görüntüleme: 43
Back