Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlatma iğnesi başlamadık biz. Sadece klomen kullanıyorum. O da adetin 5-6-7-8-9. Günü bir ay kullan bir ay kullanma şeklinde.

Kizlar selamm , bende bebek denemeye covid asisi oldugum icin ara vermisdim. Simdi yine bu ay sahalara geri dondum. Dun reglim sona erdi bugunden itibaren calismalara basladik. hepimize bol sans

Kızlar listeyi yeniledim ekledim yazan herkesi gözümden kaçarsa etiketlersiniz hadi hayırlı bol hamişli bi topik olsun inşallah
Bat 20 Ağustos geçen ay aşılama yapıldı tutmadı yaş 23 2 yıldır istiyoruz

Selam canım, bir süredir bakmadım buralara
Senin regli geçen ay erken mi geldi? Benden sonraydı diye hatırladım şimdi bat 25 Ağustos ikimizde de umarım her şey yolundadır

Kızlar regl döneminizde de folik asit kullanıyor musunuz?
Kuzum folik asiti devamli kullan bebek olana kadar gunluk 40 mcg olandan folik asit heo bebegin beyin gelisimi icin onemli hem de kan degerlerinin dusmesini engelliyo ben heo kansizlik sorunu yasadigim icin doktorum devamli kullancaksin demisti ben biraktim bayadir kullanmiyorum tekrar basliycam

Kızlar batı yaklasan test yapan yok mu azcık heycan gelsin şu gruba
Ben yaptım dün . Madem görmek istedin..adet salı günü lada çarşamba

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-06-21-31-41-438_com.instagram.android.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20210804_175116.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20210804_140820.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar bugun ki testim nasıl? Çatlama olmuş mu? Akşam tekrardan bakmam gerekir mi?

Eklentiler

• 6352B168-FBBC-4707-9AB5-7AA2D3F95CCA.jpeg
    64,7 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…