• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar napıyorsunuz, ne durumdasınız? ❤️ Ocaktan Ağustosa kadar geldim, bugün reglimin son günü, çalışmalara başlıcaz inşallah bu ayy olur. Sizlerde durum ne?

@Adelnaz @Esrakcshn Gazel2110 Gazel2110 @HTCNM Selizay Selizay @Yusra30 @charlottes @Yoncamirr M mavili_yeshll
Selam canım bu ay direk elendim ben İstanbuldayım. Eşim burada değil, regl başlamaya yakın döneceğim. Çalışma yok yani, nadasa bıraktım kendimi 😂😂 sizde durumlar ne? Var mı güzel haberler

kızlar baya haziran grubundan arkadaşım burada ben dün covid olduğumu öğrendim çok üzgünüm. kan sulandırıcı iğneye falan başladık. gerçekten her şeyin hayırlısı olsun bunca zaman aynı şekilde işe gittim geldim covid belası asla bulaşmadı bebek oldu covid geldi. Bana deseler covid olacaksın gerçekten gerekirse 1 yıl bebek olmasın iyileşeyim öyle derdim. allah hepimize hayırlısını yaşatsın dua iyi dilek ne var ne yoksa alırım
Kuzucum çok geçmiş olsun. Merak etme. Çsen güçlüsün, sıkıntı olmadan atlatacaksın inanıyorum ben❤️ moralini yüksek tut..

M mavili_yeshll canım benim bat ı 31 ağustos olarak güncellermisin. Regl bugün başladı. Tam sökülme olmadı ama kırmızı gördüm. 😔😔
Nasip böyle imiş. Surelab çok yanılttı beni kızlar. Tekrar söylemek istiyorum. Belki kimyasal geçirdim ondan da emin değilim. Ama bu ay da elendik günün sonunda 🥴

Değerlendirme sayısı derken?
Yani mesela bu ay catlama gunu degerlendirip biraktik o yuzden agrim cok olmuyor kasiklarda yumurtaliklarda bacaklarda ama gecen aylarda 2 gune bir yaptgmda yani iliski sayisi fazla oldugunda yumrtaliklarimda agri kasigimda batma ve doluluk sol ayagimda cekme falan oluodu

Yani mesela bu ay catlama gunu degerlendirip biraktik o yuzden agrim cok olmuyor kasiklarda yumurtaliklarda bacaklarda ama gecen aylarda 2 gune bir yaptgmda yani iliski sayisi fazla oldugunda yumrtaliklarimda agri kasigimda batma ve doluluk sol ayagimda cekme falan oluodu
Evet yumurtlamadan sonra değerlendirme olunca sürekli olarak o şekilde oluyormuş

bunu ilk defa duyuyorum kasık ağrısı kist veya gebelik diye düşünüyoruz demek ki bundan oluyormuş

Amin burda güzel haber bekleyen bütün bacılarımada 🙏🏻♥️😘😍
Cnm dün ben bir sayfa paylaştım gördün mü baya kişi hamile kalmış hayıt macunu doğal olarak kendi yapıp satıyor kadının çok kişi var sayfasında hamile haberi veren şimdi adet beklıom olursam sipariş vericem bende fsh yuksek olunca biraz onu düşürüyor adetin düzene biner sonrada gebe kalmana yardımcı olur dedi sabah konustum kadınlada

Bu sayfa bir bak istersen, tüp bebek deneyeceklerde incelesinler olmazsa bilmiyorum ben çok inandım cidden olmazsa deneyeceğim

Adetim 3 gün sürüyor. 2 gün söyledim zaten adet kanaması değildi az ve ara ara olan bir kanamaydı hatta ped bile kullanmadım sadece kanama azda olsa adet dedim. Ben dr söylediğini söylüyorum yanlış bilgi verdiğimi düşünmüyorum sonuçta ultrasonda ne kadarlık olduğu yazıyor ve daha sonra olmuş olsa kalp atışını duyamazdık. Sadece farklı bir bilgi paylaşmak istedim bu size yanlış geldiyse sizin fikriniz teşekkür ederim. Bu arada 15 yaşında bir kızım var o da bu şekilde oldu.
Yani siz adetinizin içerisinde birliktelik oldu ve bi daha öbür adete kadar birliktelik olmadı mı?anca o zaman tamam derim🤣zaten yumurtlamaya göre gebelik söylenmez hep 2 hafta fazla çıkar doktorlar öyle söyler

kızlar baya haziran grubundan arkadaşım burada ben dün covid olduğumu öğrendim çok üzgünüm. kan sulandırıcı iğneye falan başladık. gerçekten her şeyin hayırlısı olsun bunca zaman aynı şekilde işe gittim geldim covid belası asla bulaşmadı bebek oldu covid geldi. Bana deseler covid olacaksın gerçekten gerekirse 1 yıl bebek olmasın iyileşeyim öyle derdim. allah hepimize hayırlısını yaşatsın dua iyi dilek ne var ne yoksa alırım
Yaa çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlarsın. Aşı olmuş muydun?

Kuzum çok geçmiş olsun… Korona için endişelenme… Sen bebişine odaklan…inş çok rahat atlatacaksın☺️ Gıda takviyesi almamaya çalış bitki çayları falan daha 3 ayın dolmadı. Yemene içmene dikkat et bol sıvı tüket inş birşeycikler olmaz 💕

Cnm hiç üzülme sen bunu çok kolay atlatırsın moralini yuksek tut Allahın izniyle inş kolayca bebeğinle atalatacaksın cnm dualarım seninle az burda bize yardımcı olmadın Allahım acil şifalar versin 🤲🏻

Kızlar sizce bu pik mi yarın mı pik olur💃🏼 Akşamda yapacağım. Bir de bir şey soracağım. Dün bi yerde ovulasyonda çatlamayı gördükten sonraki 2 günde ilişki öneriyordu. Ne diyorsunuz gerekiyor mu? Sizler nasıl yaptınız😌

Eklentiler

• EA9591AD-6A48-4A85-AF2E-CC753816E72D.jpeg
    EA9591AD-6A48-4A85-AF2E-CC753816E72D.jpeg
    55,2 KB · Görüntüleme: 77
Test yapsam belli olmaz herhalde değil mi? Aslında pazartesi sali gibi test yapsam belki çıkabilir.. en azından umutla beklemekten iyidir

Back