Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ben doktora gitmiştim doktorla birlikte takip etmiştim canım ilk gittiğim gün 12. günümdü pik yoktu belli boyuttaydı onu unuttum kaçtı 15.gün benim yumrtam doktora gittiğimde 19 mmydi ve ovulasyon testim Ogün pikti.

Yaptırmadım canım. İlaç yeni bitti bu ay ilacı bitir demişti bakalım ne oluyor bahsetmiştim eşim atama işi vardı o belli oldu Taşınma durumum olblr evrakları teslim edip aranmayı beklıyoruz o süreç uzun olursa yaptıracağım nasipse nasip değilse artık gittiğim yerde olacağım yani aşılama da çekmiyor artık canım pess dedim zorlamıyorum.

Yok canım biraz pahalı ama istanbuldaysan sanomed de yaptır . Aletleri yeni ve filmi çekenler çok iyi ilgili
Canım benim özel sağlık sigortam olduğu için onu karşılıyor sanırım hastaneye gittiğimde net bilgisini alıcam. Eğer karşılamıyorsa dediğin gibi dışarda tavsiye ettiğiniz yerde yaptırırım.

Canım istanbuldaysan Dr un memnun kalirsan bana özelden yazarmisin .ben gidiyorum şimdilik ama evime yakın olduğu için yani ökse memnun kalmadım Dr umdan .

Evet erkendi de yumurtlamaya göre hesaplanan bat tı sat a göre gününde geldi 27 sinde yumurtlamam olunca ona göre dr 11 demişti bende şaşmaz eğer yoksa 6 demiştim bilimsel olarak imkansız demişti

Ne durumdasın kuzum
ALLAH'IN HİKMETİ DESEYDİN bu doktorlar böle kati konusuyorlar ya bazen valla sinir oluyorum
Beyaz donlarımıda giydim bekliyorum olurda göremezsem diye belki gece gelir

Canım merhaba bende özel hastaneye iyi bir doktora gitmiştim hiç birşey olmadıgını söyledi geçen ay devlet hastanesıne gittim ve bin pişman olup geri döndüm ultrosan ile baktı ve bende pcos baslangıcı oldgunu 10 kilo vermezsem gebelik zor olacagını söyledi. Ve ben ogün içinde tekrardan özel hastanedeki doktora gittim durumu izah ettim ve doktor aşagıdan muayene edip hiç birşeyin olmadıgını söyledi düzenli bir adetim var ve adetlerim hep ağrısızdıır vr hormonlarıma kadar baktırdım herhangi bitşey çıkmadı belki gözünden başka birşey kaçmış olabılır baska doktora görün istersen

Kizlar Ağustos 1- değerim ( 30 )
Ağustos 6 - değerim (209)
Sizce normal mi? Yardimci olur musunuzzz

Eklentiler

• 41D8535A-ED8E-4FF1-B2A2-D6202AF65557.jpeg
    30,1 KB · Görüntüleme: 50
  • FE12CE6D-FED1-40DB-9DA4-80D0D52CA2AB.jpeg
    58,8 KB · Görüntüleme: 48

Gerçekten şaka gibi.. benim de hormonlarım düzgün gibi henüz doktora göstermedim ama fsh lh prolaktin hepsi normal seviyede. Benim de adetlerim çok düzenlidir hiç şaşmaz. O yüzden şaşırdım ben de zaten. Çarşamba başka bir doktora görüneceğim güvenilir bi doktor. Umarım benimkinde de bi sorun yoktur

Benim degerlendrme sayimin fazla oldugu aylar boyle oluyor canm

Hiçbir şeyden şüphelenmedim valla eşimin doğumgünüydü dün onun için test yaptım belirti olmasa da ve silik çizgi çıktı
Super hediye olmus. Tebrik edrm cnm. Benm catlamadan sonra 4. Gun gram belirti yok sen catlamadan sonra neler yasadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…