- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #3.561
Ben de bisilik varda bakalım.ne var. Ama bir kaç kişiyle değerlerim aynı hafif pko demişler hep doktorlar .kilom yokta verem yine de dedim bakalm nolcak tanıdık bir doktor dediki kilo ver gerisini de araştır iyiceGerçekten şaka gibi.. benim de hormonlarım düzgün gibi henüz doktora göstermedim ama fsh lh prolaktin hepsi normal seviyede. Benim de adetlerim çok düzenlidir hiç şaşmaz. O yüzden şaşırdım ben de zaten. Çarşamba başka bir doktora görüneceğim güvenilir bi doktor. Umarım benimkinde de bi sorun yoktur
Sağol canım. Bugün doktora gittim solda 10 mm sağda 12 mm gelişiyor dedi. Haftaya perşembe çatlama olması muhtemel sağ için dedi bakalım ovü ile teyit edicemBen doktora gitmiştim doktorla birlikte takip etmiştim canım ilk gittiğim gün 12. günümdü pik yoktu belli boyuttaydı onu unuttum kaçtı15.gün benim yumrtam doktora gittiğimde 19 mmydi ve ovulasyon testim Ogün pikti.
Cnm br iki ay once testte piki ve catlamayi gordm net bir sekilde kontorle gittigmde doktor catlayan yumurtan yok 19 mm gelismis yumjrtan var demisti ben de degerlndirdm die birakmistmValla cnm ben anlamadım doktor kontrolunda bana daha mantıklı geldi baksana testebugünki testim biraz önce yaptım yani 18mm olan yumurtam çok tan çatladımı acaba anlamadımEki Görüntüle 2897751
Insallah canm sagol ❤Can sağlığı ile kucağına alırsın inşallah.
araştırdığım ve burdaki kızların da söylediği kadarıyla pcos ve pco farklı şeyler. pcos sendrom olan yani birden fazla kriter olmalı bunun için. ama pco sadece birden fazla yumurta görüntüsü demekmiş. bende gecikme, tüylenme, kilo vs hiçbi şey yok zaten ben o yüzden şaşırmıştım. meğer zaten benimki sendrom değilmiş. yapısal olarak fazla yumurta diye geçiyor işte. ama sen değerlerini bi doktora göster bakalım ne dicek bazıları yüksekse belki hafif bi şey olabilir kuzu ne desem yalan şimdi.Ben de bisilik varda bakalım.ne var. Ama bir kaç kişiyle değerlerim aynı hafif pko demişler hep doktorlar .kilom yokta verem yine de dedim bakalm nolcak tanıdık bir doktor dediki kilo ver gerisini de araştır iyice
bunları görünce kendi pikimden şüphe ediyorumCnm br iki ay once testte piki ve catlamayi gordm net bir sekilde kontorle gittigmde doktor catlayan yumurtan yok 19 mm gelismis yumjrtan var demisti ben de degerlndirdm die birakmistm
Canım hiç belirti olmadı bende, sadece arada kasıklarımda 2-3 saniyelik pek can yakmayan bi agri oldu o kadar :))Super hediye olmus. Tebrik edrm cnm. Benm catlamadan sonra 4. Gun gram belirti yoksen catlamadan sonra neler yasadin
Sağol canım. Bugün doktora gittim solda 10 mm sağda 12 mm gelişiyor dedi. Haftaya perşembe çatlama olması muhtemel sağ için dedi bakalım ovü ile teyit edicemsolda gelişiyor dediği de yumurtlama olur mu acaba onu sormak aklıma gelmedi.
Aşılama için dosyam açıldı sonra beni direk tüpe gönderdiler doktor okey verdi ama çok bilmiş hastane asistanları randevu alıp gel dedi eylülde randevum var gidicem canim normal yolla devam ediyorum ama tedavi için işlemlere başlıcamBende hiç haber yokSen naptin asıl? Doğal yoldan denemeye devam mi yoksa tüp mü düşünüyorsun?
Inşallah gebelik olur regl gelmez canimBenim bata var cnm daha 15 inde ama erken yumurtlama gördüm erken regl olabilirim kısmet artık
Kısmet belki doğal yoldan gelir canim Allah mucizeler yaratır hic ummadığımız anda kimbilirYaptırmadım canım.İlaç yeni bitti bu ay ilacı bitir demişti bakalım ne oluyor bahsetmiştim eşim atama işi vardı o belli oldu Taşınma durumum olblr evrakları teslim edip aranmayı beklıyoruz o süreç uzun olursa yaptıracağım nasipse nasip değilse artık gittiğim yerde olacağım yani aşılama da çekmiyor artık canım pess dedim zorlamıyorum.
Hayırlısı canim yaz geldi herkes bi saldı kendini bende ailemin yanındayım insana moral oluyo vallaSelammm ben bayrama memlekete geldim eşimle ama eşim yumurtlama haftamda evimize döndü ben kaldım annemde. Bu ayda yalan oldu bakalım eylülde neler bekliyor bizi
Kısmet belki doğal yoldan gelir canim Allah mucizeler yaratır hic ummadığımız anda kimbilirbende tüp için başvurdum eylülde gidicem bakalim süreç nasıl işler bilmiyorum
Olmaz mııı ben 1 yıl sonra geldim ailemin yanına uzaktalar çok o yüzden eşim döndü yumurtlama falan umrumda olmadı 1 hafta daha kalmak istedim . Takvime göre bugün yumurtlama pazar günü evimizde olucam belki çatlamaya falan denk gelirimHayırlısı canim yaz geldi herkes bi saldı kendini bende ailemin yanındayım insana moral oluyo valla
Aşılama için o gün dosyam açıldı tüp bebek icin 2 asilama sarti varmis ama doktor vazgeçti direk tüpe git onay verirlerse burda uğraşma dedi eylule randevu aldim iste gidicem bakalim artik ne kadar zaman alir nasil olur bilmiyorum ben tüp bebek doktoru ile görüştüm o okey verdi ama işlemler için randevu almak gerekiyormusNapalım bizde tüp doğal kısmetmizi kovalıyoruz işte sonu hayır olsun da başka istediğim yokEylülde mi başlayacak işlemler?
Benim regl e denk geldiOlmaz mııı ben 1 yıl sonra geldim ailemin yanına uzaktalar çok o yüzden eşim döndü yumurtlama falan umrumda olmadı 1 hafta daha kalmak istedim . Takvime göre bugün yumurtlama pazar günü evimizde olucam belki çatlamaya falan denk gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?