Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya pkos isem diye kilo vermeye karar verdim spora başladım hemen.kilom yokta iste birden aldıklarımı vereyim 55 yerine 51 olsam idealmis ve bir doktor dedi kilo aldıysan ver gerisine bi baktir ama dedi

Ben de bisilik varda bakalım.ne var. Ama bir kaç kişiyle değerlerim aynı hafif pko demişler hep doktorlar .kilom yokta verem yine de dedim bakalm nolcak tanıdık bir doktor dediki kilo ver gerisini de araştır iyice

Sağol canım. Bugün doktora gittim solda 10 mm sağda 12 mm gelişiyor dedi. Haftaya perşembe çatlama olması muhtemel sağ için dedi bakalım ovü ile teyit edicem solda gelişiyor dediği de yumurtlama olur mu acaba onu sormak aklıma gelmedi.

Valla cnm ben anlamadım doktor kontrolunda bana daha mantıklı geldi baksana testebugünki testim biraz önce yaptım yani 18mm olan yumurtam çok tan çatladımı acaba anlamadımEki Görüntüle 2897751
Cnm br iki ay once testte piki ve catlamayi gordm net bir sekilde kontorle gittigmde doktor catlayan yumurtan yok 19 mm gelismis yumjrtan var demisti ben de degerlndirdm die birakmistm

Kızlar ya ben bu minikkurabiyelerin sayfasında yorumlar vardı orda gördüm bir macundan bahsediyorlar benım gibi erken menapoz hastası olan bir çok kişi yazmış adet düzensizliği olanlar yazmış sayfayı burayada atayım sıkıntı olmazsa eğer bu ay adet olursam deneyeceğim bende
Hamıle olmak isteyipte olamayanlar varmış fln, bu macunla hamile kalmışlar sizlerde inceleyin isterseniz

Ben de bisilik varda bakalım.ne var. Ama bir kaç kişiyle değerlerim aynı hafif pko demişler hep doktorlar .kilom yokta verem yine de dedim bakalm nolcak tanıdık bir doktor dediki kilo ver gerisini de araştır iyice
araştırdığım ve burdaki kızların da söylediği kadarıyla pcos ve pco farklı şeyler. pcos sendrom olan yani birden fazla kriter olmalı bunun için. ama pco sadece birden fazla yumurta görüntüsü demekmiş. bende gecikme, tüylenme, kilo vs hiçbi şey yok zaten ben o yüzden şaşırmıştım. meğer zaten benimki sendrom değilmiş. yapısal olarak fazla yumurta diye geçiyor işte. ama sen değerlerini bi doktora göster bakalım ne dicek bazıları yüksekse belki hafif bi şey olabilir kuzu ne desem yalan şimdi.

Cnm br iki ay once testte piki ve catlamayi gordm net bir sekilde kontorle gittigmde doktor catlayan yumurtan yok 19 mm gelismis yumjrtan var demisti ben de degerlndirdm die birakmistm
bunları görünce kendi pikimden şüphe ediyorum acaba benimki de mi öyle oldu sadece 1 ay yapmıştım daha ovu. kafamda deli sorularr

Super hediye olmus. Tebrik edrm cnm. Benm catlamadan sonra 4. Gun gram belirti yok sen catlamadan sonra neler yasadin
Canım hiç belirti olmadı bende, sadece arada kasıklarımda 2-3 saniyelik pek can yakmayan bi agri oldu o kadar :))

Bence en garantisi 12 mm olan yani sağdaki o perşembeye kadar çatlama gününe 18 mm yi bulur hatta geçedebilir güzel şeyler olur inşallah soldaki biraz çok küçük ama bilinmez ne desem yalan olur

Bende hiç haber yok Sen naptin asıl? Doğal yoldan denemeye devam mi yoksa tüp mü düşünüyorsun?
Aşılama için dosyam açıldı sonra beni direk tüpe gönderdiler doktor okey verdi ama çok bilmiş hastane asistanları randevu alıp gel dedi eylülde randevum var gidicem canim normal yolla devam ediyorum ama tedavi için işlemlere başlıcam

Kısmet belki doğal yoldan gelir canim Allah mucizeler yaratır hic ummadığımız anda kimbilir bende tüp için başvurdum eylülde gidicem bakalim süreç nasıl işler bilmiyorum

Selammm ben bayrama memlekete geldim eşimle ama eşim yumurtlama haftamda evimize döndü ben kaldım annemde. Bu ayda yalan oldu bakalım eylülde neler bekliyor bizi
Hayırlısı canim yaz geldi herkes bi saldı kendini bende ailemin yanındayım insana moral oluyo valla

Kısmet belki doğal yoldan gelir canim Allah mucizeler yaratır hic ummadığımız anda kimbilir bende tüp için başvurdum eylülde gidicem bakalim süreç nasıl işler bilmiyorum

Napalım bizde tüp doğal kısmetmizi kovalıyoruz işte sonu hayır olsun da başka istediğim yok Eylülde mi başlayacak işlemler?

Bugün regl günüm 2 gun önce negatifdi kızımda 1 gun önce bile negatifdi 3. Günde 175 çıkmıştı beta hiç adet olacak gibi hissetmiyorum. Hamile de değilim bnce zaten çok bi calisma yok sağolsun kızım fırsat vermiyoemzirdigim için adetlerde düzensiz bakalım ne olacak

Hayırlısı canim yaz geldi herkes bi saldı kendini bende ailemin yanındayım insana moral oluyo valla
Olmaz mııı ben 1 yıl sonra geldim ailemin yanına uzaktalar çok o yüzden eşim döndü yumurtlama falan umrumda olmadı 1 hafta daha kalmak istedim . Takvime göre bugün yumurtlama pazar günü evimizde olucam belki çatlamaya falan denk gelirim

Napalım bizde tüp doğal kısmetmizi kovalıyoruz işte sonu hayır olsun da başka istediğim yok Eylülde mi başlayacak işlemler?
Aşılama için o gün dosyam açıldı tüp bebek icin 2 asilama sarti varmis ama doktor vazgeçti direk tüpe git onay verirlerse burda uğraşma dedi eylule randevu aldim iste gidicem bakalim artik ne kadar zaman alir nasil olur bilmiyorum ben tüp bebek doktoru ile görüştüm o okey verdi ama işlemler için randevu almak gerekiyormus

Benim regl e denk geldi yumurtlama zamanı izmire gidiyorum artık olur olmaz biz gene değerlendirme yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…