- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
- 83
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #3.581
Denizde kum bizde umutBenim regl e denk geldiyumurtlama zamanı izmire gidiyorum artık olur olmaz biz gene değerlendirme yapacağız
Aslnda akintim oldugu zaman testler yumrtlama gosterdi ama doktor kesnlkle catlama yok 3 yumurtan var gelisiyor falan dedi ben de bilemiyorm inan. Testlere gore iliski oluyor sonra birakiyorz butun ay nerseyse ondan mi tutmyor bilmiyorm kibunları görünce kendi pikimden şüphe ediyorumacaba benimki de mi öyle oldu sadece 1 ay yapmıştım daha ovu. kafamda deli sorularr
Kimsede belirti olmuyorsa biz neden belirti ariyorduk arkads demek ki belirti olursa skntiCanım hiç belirti olmadı bende, sadece arada kasıklarımda 2-3 saniyelik pek can yakmayan bi agri oldu o kadar :))
Belki birden bire buyuyosa son gunlerdee bilemedim bendeCanım ovu testinde 9. günümde pik görüyordum bakalım yarin yapicam . Bana okadar femera kullanmama göre küçük geldi sankibilemedim .ilkdefa takip yaptırıyorum
Canim echomar sisli’yi istersen arastir ama gercekten hic aci cekmiyosun. Bende korkuyordum yok kimisi narkozlu giriyor kimisi baska turlu filan sonra echomari gordum herkes resmen olumlu konusunca doktorumda direk orayi onermisti agrisiz cekiyolar diye. Hemen ertesi gune randevu aldim adetten 2/3 gun sonra. Oldu bitti ve suan icim cok rahatBaşka bi şey olsa hiç düşünmezdim ama o test beni ciddi anlamda korkutuyor burda okuduklarımdanacı eşiğim çok düşük o yüzden çok korkuyorum tam travma yani benim için
Istanbul bakirkoy’den bitane doktor onerebilirim, dunya tatlisiCanım istanbuldaysan Dr un memnun kalirsan bana özelden yazarmisin .ben gidiyorum şimdilik ama evime yakın olduğu için yani ökse memnun kalmadım Dr umdan .
Kaset testin markası nedirKızlar allah aşkına bir bakın şu teste bata 5 gün var erken gebelik testi yaptım, 4 dk da şu silik çizgi çıktı siz de görüyor musunuz
Canım ben yurtdışında yaşıyorum türkiyede olmayan/bilinmeyen markalarKaset testin markası nedir
Ahahahah valla biraz çok artmış arkadaşım ama hayırlısı belki ikiz olabilir ama daha çok erken hemen bir artışla bir şey denmez benceKızlar 3 Ağustos beta 18.54 çıktı 5 Ağustos 75 çokmu artmış
Cnm iki yumurtam gelişti benim ama doktora gitmeden bir gün önce çok ağrım oldu sağ kasıgım bacağıma bile vurdu sağda yumurtam varmış ama sonrasında ağrım olmadı sadece beyaz akıntım var ayyy çatladı o zaman senin hadi inş ya bu ay bebiş olsun
Bir hafta değerlendirme dedi doktor cnm bakalım hala ovu testi yapıyorum ama anlamda veremedim ovu testineCnm br iki ay once testte piki ve catlamayi gordm net bir sekilde kontorle gittigmde doktor catlayan yumurtan yok 19 mm gelismis yumjrtan var demisti ben de degerlndirdm die birakmistm
Normal bence 2-3 kat artıyor zaten.. sağlıklı bir gebelik olsun inşKızlar 3 Ağustos beta 18.54 çıktı 5 Ağustos 75 çokmu artmış
Bata 7 gün kala 18.54 çıkmıştıAhahahah valla biraz çok artmış arkadaşım ama hayırlısı belki ikiz olabilir ama daha çok erken hemen bir artışla bir şey denmez benceama en azından sana çoook güzel tutunuyor bata kaç gün kalan 18,54tü?
Ay insallah ya çok heyecanlıyım bir o kadarda korkuyorumNormal bence 2-3 kat artıyor zaten.. sağlıklı bir gebelik olsun inş
Bugün yine kan vereceğim bakalım kaç oldu bende bir an acaba ikizmi dedim artışı görünceAhahahah valla biraz çok artmış arkadaşım ama hayırlısı belki ikiz olabilir ama daha çok erken hemen bir artışla bir şey denmez benceama en azından sana çoook güzel tutunuyor bata kaç gün kalan 18,54tü?
bunları görünce kendi pikimden şüphe ediyorumacaba benimki de mi öyle oldu sadece 1 ay yapmıştım daha ovu. kafamda deli sorularr
O oluyor canim bir iki hafta sonra geçiyor merak etmeBugün yine kan vereceğim bakalım kaç oldu bende bir an acaba ikizmi dedim artışı görüncesadece adet ağrısı gibi ağrım var o çok korkutuyor beni
Bir daha kontrole gitmedim aslnda kontrole giden arkdslar doktor yumrtalama var deyince test yapsalar bir baksak uyumluu testler de doktor kontrolu ne bilim. Dedigm gibi vucudumda akinti kadil ag test yapiyorm pik oluyor ama doktor oyle deyince ben de biraz bocaladim
Ben ve arkadaşlarım onu denedik..arkadaşlarım testleri hep tutuyor..özellikle 24 saat önceden ğöstersede doğru zamanlamaBir daha kontrole gitmedim aslnda kontrole giden arkdslar doktor yumrtalama var deyince test yapsalar bir baksak uyumluu testler de doktor kontrolu ne bilim. Dedigm gibi vucudumda akinti kadil agrisi falan olunca test yapiyorm pik oluyor ama doktor oyle deyince ben de biraz bocaladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?