Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bunları görünce kendi pikimden şüphe ediyorum acaba benimki de mi öyle oldu sadece 1 ay yapmıştım daha ovu. kafamda deli sorularr
Aslnda akintim oldugu zaman testler yumrtlama gosterdi ama doktor kesnlkle catlama yok 3 yumurtan var gelisiyor falan dedi ben de bilemiyorm inan. Testlere gore iliski oluyor sonra birakiyorz butun ay nerseyse ondan mi tutmyor bilmiyorm ki

Kızlar bişey sorcam gebelikle alakalı değil ama yaklaşık 1-1,5 aydır sol kasığım ağrıyor özellikle yatınca batıyor resmen tam yumurtalık tarafında yeni gittim daha doktora bişey yok diyo daha önce böyle bişey yaşayan oldu mu

Canım ovu testinde 9. günümde pik görüyordum bakalım yarin yapicam . Bana okadar femera kullanmama göre küçük geldi sanki bilemedim .ilkdefa takip yaptırıyorum
Belki birden bire buyuyosa son gunlerdee bilemedim bende benimde ikinci takibim. Bidahaki gittiginde nekadar olcak merak ettim

Başka bi şey olsa hiç düşünmezdim ama o test beni ciddi anlamda korkutuyor burda okuduklarımdan acı eşiğim çok düşük o yüzden çok korkuyorum tam travma yani benim için
Canim echomar sisli’yi istersen arastir ama gercekten hic aci cekmiyosun. Bende korkuyordum yok kimisi narkozlu giriyor kimisi baska turlu filan sonra echomari gordum herkes resmen olumlu konusunca doktorumda direk orayi onermisti agrisiz cekiyolar diye. Hemen ertesi gune randevu aldim adetten 2/3 gun sonra. Oldu bitti ve suan icim cok rahat

Canım istanbuldaysan Dr un memnun kalirsan bana özelden yazarmisin .ben gidiyorum şimdilik ama evime yakın olduğu için yani ökse memnun kalmadım Dr umdan .
Istanbul bakirkoy’den bitane doktor onerebilirim, dunya tatlisi Dr. müruvvet sariyar. Ozel Bir Muayenehanesi var

Kızlar 3 Ağustos beta 18.54 çıktı 5 Ağustos 75 çokmu artmış
Ahahahah valla biraz çok artmış arkadaşım ama hayırlısı belki ikiz olabilir ama daha çok erken hemen bir artışla bir şey denmez bence ama en azından sana çoook güzel tutunuyor bata kaç gün kalan 18,54tü?

S shtc kaç yumurtan gelişmişti senin canım?
Saat 22:30 ilişki saatim ama saatlerdir kıvranıyorum yaa çatlama oldu heralde, onun sancısı. Hiç böyle ağrım olmamıştı. Sende durumlar nasıl?
Cnm iki yumurtam gelişti benim ama doktora gitmeden bir gün önce çok ağrım oldu sağ kasıgım bacağıma bile vurdu sağda yumurtam varmış ama sonrasında ağrım olmadı sadece beyaz akıntım var ayyy çatladı o zaman senin hadi inş ya bu ay bebiş olsun

Cnm br iki ay once testte piki ve catlamayi gordm net bir sekilde kontorle gittigmde doktor catlayan yumurtan yok 19 mm gelismis yumjrtan var demisti ben de degerlndirdm die birakmistm
Bir hafta değerlendirme dedi doktor cnm bakalım hala ovu testi yapıyorum ama anlamda veremedim ovu testine

Bugün yine kan vereceğim bakalım kaç oldu bende bir an acaba ikizmi dedim artışı görünce sadece adet ağrısı gibi ağrım var o çok korkutuyor beni

Bir daha kontrole gitmedim aslnda kontrole giden arkdslar doktor yumrtalama var deyince test yapsalar bir baksak uyumluu testler de doktor kontrolu ne bilim. Dedigm gibi vucudumda akinti kadil agrisi falan olunca test yapiyorm pik oluyor ama doktor oyle deyince ben de biraz bocaladim
bunları görünce kendi pikimden şüphe ediyorum acaba benimki de mi öyle oldu sadece 1 ay yapmıştım daha ovu. kafamda deli sorularr

Ben ve arkadaşlarım onu denedik..arkadaşlarım testleri hep tutuyor..özellikle 24 saat önceden ğöstersede doğru zamanlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…