• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu benim gecen ay ki pik günüm mesela
Valla cnm ben anlamadım doktor kontrolunda bana daha mantıklı geldi baksana testebugünki testim biraz önce yaptım yani 18mm olan yumurtam çok tan çatladımı acaba anlamadım
FE9ECE5D-6D53-4225-9C4D-3AE086017D4D.jpeg

Ama neden ki canım ya bizim de durumlar iç açıcı değil ama burda hamile olanları duydukça umudum artıyor sanki. Burda birbirimize destek oluyoruz ya emin ol çok iyi geliyor bana ama yinede sen bilirsin.
O şans bana hiç uğramayacakmış gibi geliyor bazı zamanlar...
Umarım biran önce kendimi toplarım

Kızlar bir süre uzaklaşmak sanırım iyi gelecek çünkü artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Hepinizi çok öpüyorum, inşallah hepimiz bebiş haberleri alırız en yakın zamanda. Hepinizi çok seviyorum ❤️😘
Yaa nereyee :( bak ben de öyleyim dünden beri ne olduğunu hiç anlamadığım şeyler yaşıyorum baya da kafam gitti. Hiçbi şeye odaklanamıyorum. Ama burda beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek iyi geliyor. Üzülsende ayağa kalk kuzum bırakma kendini lütfen ❤️

O şans bana hiç uğramayacakmış gibi geliyor bazı zamanlar...
Umarım biran önce kendimi toplarım
Canım ben o kadar iyi anlıyorum ki seni, bu ay da nasılsa yine bembeyaz çıkacak diye test yapmıştım ama herkesin dünyaya gelmek için bir zamanı var, senin bebeğin de o zamanı bekliyor 🙏🏻🙏🏻 bi ara vermiştim ben de buraya, bu ay tekrar yoğunlaştım iyi geldiğini hissediyorum konuşmanın 🤍

Hmm hafif olunca ne yapmalıyız peki
Gorunurde muayene ettiginde pko degilsin demisti ama kandaki sonuclar boyle cikinca cok hafif pkolusun dedi, boyle olmasi az olmasindan iyidir demisti ozaman bana. Ilacla tedaviye basladik simdi 2. Ayim femara ve catlatma ignesi kullaniyorum. Bat 14 agustos bakalimm bekliyorum 🙈

Gene hiç yaşamadığım şeyler yaşıyorum 🤦🏼‍♀️ Kızlar bir şey soracağım sol ayağım çok fena kasıktan itibaren ağrıyor karnımın sol bolgesi de ağrıyor… Geçen ay soldan yumurtlama olduğunu düşünüyorum.. Bu ayda sağdan yumurtlama olur gibi geliyordu. Acaba soldaki çatlamadı kist mi oldu ondan mı bu ağrı🤦🏼‍♀️ Doktora randevu alayım mı🤔

Gorunurde muayene ettiginde pko degilsin demisti ama kandaki sonuclar boyle cikinca cok hafif pkolusun dedi, boyle olmasi az olmasindan iyidir demisti ozaman bana. Ilacla tedaviye basladik simdi 2. Ayim femara ve catlatma ignesi kullaniyorum. Bat 14 agustos bakalimm bekliyorum 🙈
Anladim canım o zaman ben de senle aynı gibiyim bakalım nolcak ben de yarın klomene basliyorum

Yaa nereyee :KK43: bak ben de öyleyim dünden beri ne olduğunu hiç anlamadığım şeyler yaşıyorum baya da kafam gitti. Hiçbi şeye odaklanamıyorum. Ama burda beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek iyi geliyor. Üzülsende ayağa kalk kuzum bırakma kendini lütfen ❤️
Ruh sıkıntısı çok kötü birşey, odaklanamıyorum bende. Bu ay olmasını çok istiyorum, sonra da ümitlenme sende şans mı var diyorum. Karmakarışık duygular içerisindeyim

Valla cnm ben anlamadım doktor kontrolunda bana daha mantıklı geldi baksana testebugünki testim biraz önce yaptım yani 18mm olan yumurtam çok tan çatladımı acaba anlamadımEki Görüntüle 2897751
Bu testler 24 saat önden gidilor canım. Şimdi bu silikleşti la. 24 saat sonrasını düşünceksin.24 saat içinde çatlamış oluyor..neden çünkü lh zirve yaptı çatlatma hormonu..şimdi düştü

7 ay bitti evet ilk ayım olcak
Anladim canim, insaAllah ilk aydan hamile kalirsin🥰 bana 18 ay olucak ama 2. Ayda ameliyat oldum dermoid kistten, rahim agzi yaram vardi onu dondurduk derken daha yeni baslayabildik tedaviye 😅 bu ayda rahim filmi cekildim, sag tupum tikaliydi onuda actilar bakalim yoruldum ama hayirlisi olur insaAllah 🤲🏻

Back