- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #3.481
Bn 27 yaşındayım pko değilsin sadece bol bol yumurtan var dedi cnmCanım 5 den yukarısı için de pco diyorlar benim de 5 e yakın ya ondan sordumbakalım ne dicek doktor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn 27 yaşındayım pko değilsin sadece bol bol yumurtan var dedi cnmCanım 5 den yukarısı için de pco diyorlar benim de 5 e yakın ya ondan sordumbakalım ne dicek doktor
Hayırlı uğurlu olsun inşallah27sinde çatlama oldu canım bata 5 gün kala dün test yaptım iki farklı marka da ikisinde de hayalet çıktı dün atmıştım burayainşallah sağlıkla kucağımıza alırız
sizlere de en kısa zamanda nasip olsun
![]()
Valla cnm ben anlamadım doktor kontrolunda bana daha mantıklı geldi baksana testebugünki testim biraz önce yaptım yani 18mm olan yumurtam çok tan çatladımı acaba anlamadımBu benim gecen ay ki pik günüm mesela
Civan perşembe söktürücü su süreçte kullanmak mantıklı değilcivan peçemi çayı ile çörekotu bal tarçını denicem
Bazen üzüntüden artık elimin kolumun düştüğünü hissediyorum ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum.nereye yaaaa ne güzel dertleşiyorduk
O şans bana hiç uğramayacakmış gibi geliyor bazı zamanlar...Ama neden ki canım ya bizim de durumlar iç açıcı değil ama burda hamile olanları duydukça umudum artıyor sanki. Burda birbirimize destek oluyoruz ya emin ol çok iyi geliyor bana ama yinede sen bilirsin.
Benimde amh 6,3 ve bana doktorum hafif pko demistiiDeğer aralığı niye böyle internettekiler gbi değil anlamadım o yüzden yorum yapabilecek var mı?
Amh sonuc 6.46 değer aralığı min=5.08 max=54.2
Yaa nereyeeKızlar bir süre uzaklaşmak sanırım iyi gelecek çünkü artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Hepinizi çok öpüyorum, inşallah hepimiz bebiş haberleri alırız en yakın zamanda. Hepinizi çok seviyorum![]()
Hmm hafif olunca ne yapmalıyız pekiBenimde amh 6,3 ve bana doktorum hafif pko demistii
Canım ben o kadar iyi anlıyorum ki seni, bu ay da nasılsa yine bembeyaz çıkacak diye test yapmıştım ama herkesin dünyaya gelmek için bir zamanı var, senin bebeğin de o zamanı bekliyorO şans bana hiç uğramayacakmış gibi geliyor bazı zamanlar...
Umarım biran önce kendimi toplarım
Gorunurde muayene ettiginde pko degilsin demisti ama kandaki sonuclar boyle cikinca cok hafif pkolusun dedi, boyle olmasi az olmasindan iyidir demisti ozaman bana. Ilacla tedaviye basladik simdi 2. Ayim femara ve catlatma ignesi kullaniyorum. Bat 14 agustos bakalimm bekliyorumHmm hafif olunca ne yapmalıyız peki
Anladim canım o zaman ben de senle aynı gibiyim bakalım nolcak ben de yarın klomene basliyorumGorunurde muayene ettiginde pko degilsin demisti ama kandaki sonuclar boyle cikinca cok hafif pkolusun dedi, boyle olmasi az olmasindan iyidir demisti ozaman bana. Ilacla tedaviye basladik simdi 2. Ayim femara ve catlatma ignesi kullaniyorum. Bat 14 agustos bakalimm bekliyorum![]()
Ilk ayin mi tedaviye basladigin?Anladim canım o zaman ben de senle aynı gibiyim bakalım nolcak ben de yarın klomene basliyorum
Ruh sıkıntısı çok kötü birşey, odaklanamıyorum bende. Bu ay olmasını çok istiyorum, sonra da ümitlenme sende şans mı var diyorum. Karmakarışık duygular içerisindeyimYaa nereyeebak ben de öyleyim dünden beri ne olduğunu hiç anlamadığım şeyler yaşıyorum baya da kafam gitti. Hiçbi şeye odaklanamıyorum. Ama burda beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek iyi geliyor. Üzülsende ayağa kalk kuzum bırakma kendini lütfen
![]()
7 ay bitti evet ilk ayım olcakIlk ayin mi tedaviye basladigin?Ve nezamandir cocuk istiyosunuzz
Bu testler 24 saat önden gidilor canım. Şimdi bu silikleşti la. 24 saat sonrasını düşünceksin.24 saat içinde çatlamış oluyor..neden çünkü lh zirve yaptı çatlatma hormonu..şimdi düştüValla cnm ben anlamadım doktor kontrolunda bana daha mantıklı geldi baksana testebugünki testim biraz önce yaptım yani 18mm olan yumurtam çok tan çatladımı acaba anlamadımEki Görüntüle 2897751
Sağolasın cnmBu testler 24 saat önden gidilor canım. Şimdi bu silikleşti la. 24 saat sonrasını düşünceksin.24 saat içinde çatlamış oluyor..neden çünkü lh zirve yaptı çatlatma hormonu..şimdi düştü
Anladim canim, insaAllah ilk aydan hamile kalirsin7 ay bitti evet ilk ayım olcak