Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seni ver bende de pko var o yüzden çatladı mı emin olamadım. Bende biraz daha devam edeyim dediğiniz gibi bakalım bir daha pik görecek miyiz. Denemelere de devam edelim belki o ay bu aydır

Bak boşuna strese girdin gördün mü? Dedim ben sana daha olmamıştır devam et diye çok sevindim kaçırmamışsın. Hadi bakalım iyi çalışın

Yaa ilk defa duyuyorum bunu yıllardır 28 29 günde bir olurum geçen ay ilk defa 25 gün sonra oldum bu bir işaret mi acaba

Canim senle benim bat tarihimiz aynı. Sende belirtiler var mı?
Biraz başım dönüyor şu an. Bir de 2 gündür meme koyulaşması başladı gibi geliyor.İşte beynimin küçük oyunları olabilir bunlar diye de düşünüyorum.Çünkü her ay bir şeyler oluyor gebeliğe yoruyorum olmuyor. Bundan iki ay önce ne mide bulantım, ne iştahsızlığım kaldı bir de regl gecikmesi yaşadım. Nerdeyse o ay tüm belirtileri yaşadım. Gecikmenin 3.günü regl oldum. Doktora söylediğimde tamamen psikolojik dedi.O yüzden bu ay hissettiklerim de psikolojik sanırım belki de pms belirtileridir. Sen de var mı belirtiler?

İnsallah hamilesindir canım. Bende kasık batmaları var. Bide adet olacakmis hissi. Ama yakin arkadasimin adetten once mide bulantisi baslamisti. Sofradan kalkip gitmisti. Suphelenip test yapmisti kopkoyu cikmisti.

İnsallah hamilesindir canım. Bende kasık batmaları var. Bide adet olacakmis hissi. Ama yakin arkadasimin adetten once mide bulantisi baslamisti. Sofradan kalkip gitmisti. Suphelenip test yapmisti kopkoyu cikmisti.
inşallah canım ikimizdeBat tan 2 gün sonra eşimin doğum günü. Ona sürpriz yapabilmeyi çok istiyorum bu ay. Ama bugun başımdaki değişik ağrı ve dönme pms belirtisi sanırım hissiyatı oluşturdu.

Her zaman yasadigin birsey mi ilk defa mı oluyor ?

Ben geçen ay 2 gün önce, ondan önceki ay da 2 gün sonra oldum. Değişik şeyler oluyor vücudumda
Bat kaç şimdi peki? Benim 7 gün kaldı ve sol kasığımda yumurtlamadan beri geçmeyen ağrı dolgunluk gibi bir his var ve bazen de batıyor belime ve ayağıma vuruyor ağrısı. Mesela sol ayağımı kendime çekmeden uyuyamıyorum geriliyor uzatınca

11 ağustos. Benim sağ kasığımda 2- 3 gün süren batmalarım oldu.Ya yumurtluyorum ya da yumurtam çatlıyor diye düşünmüstüm. şimdi yok kasık ağrım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…