• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu ovülasyon testleri yumurtlandığında ne zaman pozitif gösteriyor. Yani şunu sormak istiyorum mesela doktora gittiğimizde yumurta şu kadar mm olmuş bu kadar olmuş diye söylüyor ya. Ovülasyon onu hangi boyuttayken görüyor. Tam mantığını çözemedim

Evet kuzum inşallah. Yaş da geçiyor başta geçiyor dediğin gibi. İlk çocuğu istediğim zaman olsaydı şimdi 2 yaşında olacaktı yavrum. Gerçi arada bir kayıp yaşadım kürtaj olmak zorunda kaldım kürtaj sonrası birkaç operasyon daha geçirdim. falan filan anlatmaktan da yoruldum ben bu süreçleri :) Hayırlısı diyorum artık oğlum geldi 7 yaşına ben oldum 39 :////
Aynen cnm hayrlisi olsn. Allah evlatlarimizi bize bagislasin nasipte varsa olur olmasa da cok sukur var yani bir tane

Kızlar bu ovülasyon testleri yumurtlandığında ne zaman pozitif gösteriyor. Yani şunu sormak istiyorum mesela doktora gittiğimizde yumurta şu kadar mm olmuş bu kadar olmuş diye söylüyor ya. Ovülasyon onu hangi boyuttayken görüyor. Tam mantığını çözemedim
Cnm onu bende çözemedim dün doktora gittim yumurtalarım 16.46ve 18.38mm ama ovulasyon testinde hala silik bu sabahta yaptım hala silik bende anlamadım

Cnm onu bende çözemedim dün doktora gittim yumurtalarım 16.46ve 18.38mm ama ovulasyon testinde hala silik bu sabahta yaptım hala silik bende anlamadım
Peki döllenme olabilmesi için yumurtanın kaç mm olması gerekiyor ya da mm önemi yok farklı boyutlarda mı çatlıuor yoksa bir boyut var ancak o boyuta gelirse mi çatlar? Kafaya taktım bu konuyu 😀

Teşekkür ederim, hadi inşallah gönlümüze göre hepimize sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebekler nasip olsun. Teste devam etmeme gerek var mı sizce?
ya genelde çatlamadan sonra teste devam edilmiyor ama burada teste devam edipte ay içerisinde farklı zamanlarda pik görenler oldu. pcos olabilirmi denildi ve buradan öğrendiler. bende çatlamadan sonra hep bırakıyordum. bu ay devam ettim birkaç ay devam edip lh hormonumun en azndan dalgalanmasını görmek istiyorum

ya genelde çatlamadan sonra teste devam edilmiyor ama burada teste devam edipte ay içerisinde farklı zamanlarda pik görenler oldu. pcos olabilirmi denildi ve buradan öğrendiler. bende çatlamadan sonra hep bırakıyordum. bu ay devam ettim birkaç ay devam edip lh hormonumun en azndan dalgalanmasını görmek istiyorum
Ben şahsen çatlamadan sonra devm etmiyorum. Ama denemeleri bırakmıyorum

Ben şahsen çatlamadan sonra devm etmiyorum. Ama denemeleri bırakmıyorum
bende etmiyordum dediğim gibi ama elde test var zaten en azından bir daha pik olacak mı belirsizliğim gider diye düşünüyorum. bir de benim yumurtlamam her ay aynı günlerde ve aynı şekilde oluyor saat gibi resmen

Kızlar benim beklenen pik geldi bugün gecikmeli olarak. Ben döngünün 15.16 günü günü muhakkak piki görürdüm. Bugün döngünün 18. günü ve piki yakaladım Allahın izniyle. Dün değerlendirmiştik zaten. Şİmdi önümüzdeki maçlara bakacağız. Mecbur bugünde değerlendireceğiz şansa bırakmayacağım bu sefer. Çatlayana kadar her gün değerlendireceğim gerekirse :)

Eklentiler

• IMG_20210806_120324.jpg
    IMG_20210806_120324.jpg
    94,4 KB · Görüntüleme: 46
Back