- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 133
- 38
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #3.301
Çok erken cnm moral bozmaktan başka birseye yaramazBata 6 gün var test yapsam mı ? Beklesem mi? Belirti falanda yok da can sıkıntısı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok erken cnm moral bozmaktan başka birseye yaramazBata 6 gün var test yapsam mı ? Beklesem mi? Belirti falanda yok da can sıkıntısı![]()
Haklisin canımÇok erken cnm moral bozmaktan başka birseye yaramaz
Merhaba ben 3 ay kullandımKızlar aramızda hayıt tohumunu kullanan var mı
Zeynep Kamil'de hangi doktora gidiyorsunuz..Ben bunları devlette yaptırıyorum hep işte. ÖZelde çok para çünkü. Ama devlette de kolay oluyor allahtan adetliyen gidince hemen yapıyorlar Zeynep Kamil de. Ama özel sağlık olunca tabi bam başka ortam ilgi alaka vs.
Benim doktorumun adı Evrim Bostancı canımZeynep Kamil'de hangi doktora gidiyorsunuz..
Canım bilgilerini yazarsan eklerim tabi bat yaş ve kaç aydır beklysnBenimde ekleyin canım listeye
Aynen cnm hayrlisi olsn. Allah evlatlarimizi bize bagislasin nasipte varsa olur olmasa da cok sukur var yani bir taneEvet kuzum inşallah. Yaş da geçiyor başta geçiyor dediğin gibi. İlk çocuğu istediğim zaman olsaydı şimdi 2 yaşında olacaktı yavrum. Gerçi arada bir kayıp yaşadım kürtaj olmak zorunda kaldım kürtaj sonrası birkaç operasyon daha geçirdim. falan filan anlatmaktan da yoruldum ben bu süreçleri :) Hayırlısı diyorum artık oğlum geldi 7 yaşına ben oldum 39 :////
aynen canım. Ben şimdi testere dişli aslan pençesi çayını içicem ve bal, tarçın, çörek otu karışımını deniycemAynen cnm hayrlisi olsn. Allah evlatlarimizi bize bagislasin nasipte varsa olur olmasa da cok sukur var yani bir tane
Cnm onu bende çözemedim dün doktora gittim yumurtalarım 16.46ve 18.38mm ama ovulasyon testinde hala silik bu sabahta yaptım hala silik bende anlamadımKızlar bu ovülasyon testleri yumurtlandığında ne zaman pozitif gösteriyor. Yani şunu sormak istiyorum mesela doktora gittiğimizde yumurta şu kadar mm olmuş bu kadar olmuş diye söylüyor ya. Ovülasyon onu hangi boyuttayken görüyor. Tam mantığını çözemedim
Peki döllenme olabilmesi için yumurtanın kaç mm olması gerekiyor ya da mm önemi yok farklı boyutlarda mı çatlıuor yoksa bir boyut var ancak o boyuta gelirse mi çatlar? Kafaya taktım bu konuyuCnm onu bende çözemedim dün doktora gittim yumurtalarım 16.46ve 18.38mm ama ovulasyon testinde hala silik bu sabahta yaptım hala silik bende anlamadım
bence tam pik yapınca görünüyor testlerde 20 mm falan olunca yaniCnm onu bende çözemedim dün doktora gittim yumurtalarım 16.46ve 18.38mm ama ovulasyon testinde hala silik bu sabahta yaptım hala silik bende anlamadım
19 mm olması gerekiyor sanıırm sağlıklı bir yumurtanınPeki döllenme olabilmesi için yumurtanın kaç mm olması gerekiyor ya da mm önemi yok farklı boyutlarda mı çatlıuor yoksa bir boyut var ancak o boyuta gelirse mi çatlar? Kafaya taktım bu konuyu![]()
Belkide cnmbence tam pik yapınca görünüyor testlerde 20 mm falan olunca yani
7 gün sonra yap derim erkenden öğrenince bu sefer beta yükselecekmi kese oluşacakmı derdi başlıyorBata 6 gün var test yapsam mı ? Beklesem mi? Belirti falanda yok da can sıkıntısı![]()
ya genelde çatlamadan sonra teste devam edilmiyor ama burada teste devam edipte ay içerisinde farklı zamanlarda pik görenler oldu. pcos olabilirmi denildi ve buradan öğrendiler. bende çatlamadan sonra hep bırakıyordum. bu ay devam ettim birkaç ay devam edip lh hormonumun en azndan dalgalanmasını görmek istiyorumTeşekkür ederim, hadi inşallah gönlümüze göre hepimize sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebekler nasip olsun. Teste devam etmeme gerek var mı sizce?
Ben şahsen çatlamadan sonra devm etmiyorum. Ama denemeleri bırakmıyorumya genelde çatlamadan sonra teste devam edilmiyor ama burada teste devam edipte ay içerisinde farklı zamanlarda pik görenler oldu. pcos olabilirmi denildi ve buradan öğrendiler. bende çatlamadan sonra hep bırakıyordum. bu ay devam ettim birkaç ay devam edip lh hormonumun en azndan dalgalanmasını görmek istiyorum
bende etmiyordum dediğim gibi ama elde test var zaten en azından bir daha pik olacak mı belirsizliğim gider diye düşünüyorum. bir de benim yumurtlamam her ay aynı günlerde ve aynı şekilde oluyor saat gibi resmenBen şahsen çatlamadan sonra devm etmiyorum. Ama denemeleri bırakmıyorum