• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim beklenen pik geldi bugün gecikmeli olarak. Ben döngünün 15.16 günü günü muhakkak piki görürdüm. Bugün döngünün 18. günü ve piki yakaladım Allahın izniyle. Dün değerlendirmiştik zaten. Şİmdi önümüzdeki maçlara bakacağız. Mecbur bugünde değerlendireceğiz şansa bırakmayacağım bu sefer. Çatlayana kadar her gün değerlendireceğim gerekirse :)
sperm problemi yoksa yumurtlama ve çatlama dahil değerlendirmek lazım hatta ben abartıp çatlamadan sonra bir gün daha değerlendirdim.

Seni ver bende de pko var o yüzden çatladı mı emin olamadım. Bende biraz daha devam edeyim dediğiniz gibi bakalım bir daha pik görecek miyiz. Denemelere de devam edelim belki o ay bu aydır 😍
yok net görünüyor artık hepimiz ovulasyon testi uzmanı olduk :D devam edin bakalım daha neler göreceğiz

Valla herkes çektiğini biliyor. Ben de çok yoruldum. ama umudum da hiç sönmüyor. Bazen diyorum allahım bu isteği içimden al artık farklı şeyler düşünüp onlara odaklanayım. Ne kadar sürecek bu şekilde diyorum olmuyor işte diyorum. Sonrada diyorum ki son bir tüp bebekte deneyelim yine olmazsa boşverelim artık. Bu durumdayım yani canım
Umutlar bi şekilde tükenmiyor canım. Bende çok yoruldum cidden. Belirti aramaktan, her ay ovu yapmaktan, takipler denemeler testler.. Yanılmalar üzülmeler..
Kronik infertilite resmen. Başka bişey diyemiyorum.
Yarın Bat günüm. Hala sökülmedim. Pembe akıntı var peçeteye gelen. Hayali çizgili testler filan. Amaaaan..

Bunlarda bugünün lh ve hcg testleri. Hamile değilim belli de neden test böyle? IMG_20210806_132042.jpg

Back