Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım istanbulda ailemin yanındayım aynı durumdayız ocaktan beri deniyorum eylülde tüp bebek görüşmem var dosya açılcak galiba üniversite hastanesine gidiyorum reglim 3 günü regl bitimi yeniden denemelere baslicam

Progestanı ne zamam ve fitil olarakmı kullancaksnz

İnşallah en kısa sürede duyulur herkes canm
Ben daha inanamıyorum ki
Yarın benimde bat günüm takvıme göre ama bu ay ya ıkıncı yumurtlama ya geç yumurtlamaydı gördüğüm bir tane baya pik görmüştüm 28/29 temmuz gibi ona göre sayarsam 13/14 gibi olmam lazım, ama bata bakarsam 6 sında olmam lazım, zaten ilaçla adet görüyorum ben ilacımında son 5 günü bu 5 gün içinde her an olabilir eğer bişi yoksada kısmet dicez geçcez, inat ettim test almadım beklıyorum ne boşa para vercem dedim

Kiz belki bana dönersin sende bat 27 temmuz dedim snra yumurtlamaya göre 2 ağustos dedim test yapmaya korktum kızların zoruyla yaptım pozitif çıktı insallah seninde öyle olur

Hayırlı olsun canım içinden geçmeyen kaynanada da nispet olsun
Hala yok diyor belki hormon fazlalığı falan sacmalama dedim 2 ay falan bekle gitme hastaneye der randevuyu bile belli olmadan almıştım kiz dedim kesin bebek yok buda kist oldu gideyim diye randevu almıştım

Hala yok diyor belki hormon fazlalığı falan sacmalama dedim 2 ay falan bekle gitme hastaneye der randevuyu bile belli olmadan almıştım kiz dedim kesin bebek yok buda kist oldu gideyim diye randevu almıştım
Bebeğin olsun istemiyor galiba ne olumsuz bir kadın. Umarım sağlıklı ilerler

Kiz belki bana dönersin sende bat 27 temmuz dedim snra yumurtlamaya göre 2 ağustos dedim test yapmaya korktum kızların zoruyla yaptım pozitif çıktı insallah seninde öyle olur
İnşallah cnm ağzın bal yesin ama bak sakın benım yaptığım hatayı yapma ilk hamılelıgım nasıl olsa dedım öğrendiğim andan itibaren yedimde yedim 35 kılo almıstım sonra biraz zor verdım ama yarısını gerı aldım o yuzden baştan frenle kendını sonrası cok zor oluyor

Bebeğin olsun istemiyor galiba ne olumsuz bir kadın. Umarım sağlıklı ilerler
Sorsan çok istiyor falan filan efeyle birbirimize çok duskunuz çok zorluklar atlatarak geldik tmm evliliğin ilk başında şaşırdı arada kaldi ama bu izinde çok iyiydik hepsi fark etti bebek onu daha çok bağlayacak ondan derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…