- 18 Şubat 2021
- 1.297
- 1.591
- 83
- 30
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #3.201
Aynenn oylee canimŞimdi düşününce bu fikre daha yakınım. O an birden duyunca şok oluyo insan ama evet bi şey varsa baştan öğrenmek daha iyi vakit kaybetmeden. Teşekkür ederim cevabınız içinsize de booool şansss
gebelik testin pik çıkmış daha test almaya gitmiyordun napsın çocuk tekmelesin mi artık doğuma gitseydinÇatlayacam ama iyice kesinlessin oyle yapcam
Çok sağol canım benim hormonlarımda da bi sıkıntı yok gibi duruyor bakalım doktor ne dicekCnm bende çoçuk düşünene kadar hiç adet geçikmesi yasamadım bekarkende ama pko dediler ve görüntüsünü doktor bana ultrasonda gösterdi bu kadar takılma doktor takibinde git pko olup doğal yolla gebe kalan çok kişi var üzme kendini boşuna
Dikkat etmedim ama nedense güvenemedim ben de bu teste bakalım adet olacak gibiyim zaten yalancı pozitifse de şaşırmamBu çizgi testi yapmadan önce bakarsanız o zamanda var predictor direk belli ederek çıkarıo cizgiyi testin kendi cizgisi bende böyle cok umutlandım snra baktm kullanmadan o cizgi orada aynı sekılde duruodu
gebelik testin pik çıkmış daha test almaya gitmiyordun napsın çocuk tekmelesin mi artık doğuma gitseydinşüküür tebriklerrr sağlıkla kesesini kalp atışını her şeyini duy inşallah
maalesef negatif benim canım@m_i_h_r_e @HoneyBear @nilsu-g @neys @meff92gumy @hayattanumutlu @Vulf @yildizyildizyildizyildizz Hali kızlar batlar geçmiş bugün olanları da ekledim durumlar nedir acaba regl olanları kaçırmış olablrm kusura bakmayın
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsinM mavili_yeshll kuzu ekle beni ❤25yas 6. ay denememiz hiçbir sorun yok tedavide yokk sonuç pozitif bat 2 ağustosu galiba
Anam sanki kendi testim görür görmez ben çığlık attım valla, o kayınvalıdene sölemeseyfin keşke annenin evınden ultrason görüntüsü atardın
Benim adetlerim hic sasmazdi ama pko var bende ileri düzeyde hem de. Gösterdi kistleri doktorum korunuyordum geçtiğimiz bahara kadar. Doktorum korunma deneyin cocuk olmazsa mutlaka gel tedaviye başlayalım dedi ve allahin izniyle ovu. Takibi ile gebelik yaşadım. Yani kafanıza takmayın bu pko cok buyuk bir hastalık değil zaten hastalık değil sendrom diye geciyor. Ben de yandım yandıma dusmustum ne yapacağım diye vs biraz da doktorum beni korkuttu 3 4 ay olmazsa tedaviye başlayacağız falan diyince baya korkmuştum. Ama 8cin rahat olsun ovu takibi yap biri sana yorum yazmış pko olup kendiliğinden hamile kalan bir sürü insan var diye emin ol su an hamile olup pko olduğundan bihaber bebeği için ilk doktor kontrolünde pko oldugunu öğrenen binlerce insan varEvet bi yandan da öyle diyorum aklımda şüphe kalmaz ona da en başından baktırmış olurum. Ama hayatında hiç adet düzensizliği yaşamamış birisinde pcos manzarası olabilir mi ve bunca yıl hiç duymadım böyle bi şeyi Allah allaahhh çıkamıyorum işin içinden
Canım çok teşekkürr ederimmBenim adetlerim hic sasmazdi ama pko var bende ileri düzeyde hem de. Gösterdi kistleri doktorum korunuyordum geçtiğimiz bahara kadar. Doktorum korunma deneyin cocuk olmazsa mutlaka gel tedaviye başlayalım dedi ve allahin izniyle ovu. Takibi ile gebelik yaşadım. Yani kafanıza takmayın bu pko cok buyuk bir hastalık değil zaten hastalık değil sendrom diye geciyor. Ben de yandım yandıma dusmustum ne yapacağım diye vs biraz da doktorum beni korkuttu 3 4 ay olmazsa tedaviye başlayacağız falan diyince baya korkmuştum. Ama 8cin rahat olsun ovu takibi yap biri sana yorum yazmış pko olup kendiliğinden hamile kalan bir sürü insan var diye emin ol su an hamile olup pko olduğundan bihaber bebeği için ilk doktor kontrolünde pko oldugunu öğrenen binlerce insan var
Benim eşiminde 10-15 gün gelmediği oluyor tek başıma kalıyorum. Ve biz memleketimizde bile değiliz akrabamız yok. Sizinki daha uzun süre olabilir annenizde, kaynananızda ve kendi evinizde kalabilirsiniz. Belli bir yaşa geldik dışarı çıkmak için eşinizle aranızda sorun olmuyorsa izin değil sadece haber verirsiniz.Izin alma değil zaten çarşı uzak ya otobüsle gitcem ya arabayla arabanın anahtarı yok hemen etraf beni gözetliyor sanki laf etmek için kendin gitme laf olur diyor evde kalmış kız sendromlu görümcemde sıcakta cikamazmis oyle böyle otobus saati de geçti onlarla uğraşcam diye araba anahtarını bulursam giderim zaten onu arıyorumbu arabayı ben aldım oğlun degil biliyon demi anahtarı elleme dedim bnde değil diyor yemin ediyorum diğer araba anahtarı da yok şaka gibi hangisini bulursam onunla gitcem artk
Insallah canm benim sagolAnam sanki kendi testim görür görmez ben çığlık attım valla, o kayınvalıdene sölemeseyfin keşke annenin evınden ultrason görüntüsü atardınkem gözünden korusun valla Allah, sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin inşallah
Sagol canm benm isteyen herkese nasip eder Rabbım ınsallahHayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?