- 28 Haziran 2016
- 3.468
- 2.578
- 133
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #3.261
Kiz bu kayinvaliden cocuk onun basina kalack mi sanio aaaaEsim çok sevindi korktu hemen görüntülü ara dedim birsey oldu sandı dağın başına çıkmış aradi noldu diye testi gösterdim şaka dedi sacmalama dedim başladı bağırmaya sevinçten ağladı bile smdi ırak i yaksam gözüm görmez sevinctne diyor aşağıya bağırıyor baba oluyorum diye❤
Kv hormon falandır belli 2 ay bekle doktora oyle git der birsey olmaz belki bebek değildir test sonuçta diyo sacmalama dedim 12sinde gitcm ınsallah
O ben de kist ve yumrtlakta agri yapmisti. Spnra klomen kullandm perisan oldm cok sukur bu ay ilk ay basladgm gibiyim. Oluruna biraktm ne kist kaldi ne agri ne siziBal tarçın çörek otu o kist yaptı ocak ayında iste ben yapmıştım pişman oldum belki de onu kullandm o yüzden olmadı ocakta kiste çevrildi
Ayin 27si sabah bi agri oldu yürüyemedim bile o derece oldu regl olcam sandım o gündü ama yine agri var belimde çok özellikle kasikta cekiyor sankiO ben de kist ve yumrtlakta agri yapmisti. Spnra klomen kullandm perisan oldm cok sukur bu ay ilk ay basladgm gibiyim. Oluruna biraktm ne kist kaldi ne agri ne sizisenin catlama sonrasi 4. Gun falan neydi kasiklarda durum hissediyor muydn yoksa bisi yok muydu
Insallah canm smdi göreve çıkıyor belli etmedi de dikkat et sizi seviyorum yazmış alışkanlık gitmeden hep yazar göreve mi dedim yok diye saklıyorKiz bu kayinvaliden cocuk onun basina kalack mi sanio aaaanasil kayinvalide bu bee. Canm ya ona simdi gun gecmez uzakta da. Rabbim tez zamanda kavustursn canm
Benm catlamanin 4. Gunu de gram bisi yok geven ayki kasiklardir akintilardirno da yokAyin 27si sabah bi agri oldu yürüyemedim bile o derece oldu regl olcam sandım o gündü ama yine agri var belimde çok özellikle kasikta cekiyor sanki
Deniiiizzz ben şimdi gördüm dün hiç bakamamıştım buraya kendi haberimi verdikten sonraaa çooook sevindim ya allahım sağlıkla ilerlesin inşallah değerler hep güzel gitsin
Sagol canm benim hepimizin güzel gitsin ınsallahDeniiiizzz ben şimdi gördüm dün hiç bakamamıştım buraya kendi haberimi verdikten sonraaa çooook sevindim ya allahım sağlıkla ilerlesin inşallah değerler hep güzel gitsin
Zaten ultrasyonda sıkıntı yok yaşına göre iyi dedilerAydan aya değişkenlik gösterebiliyor cnm fsh yuksek cıksa dahı ılaçlarla kontrol altına alınabılıyor cnm
Dedi saydı folikullerimi alttan bakıp yaşına göre normal ama takip edicez dediDoktor bi şey demedi mii
Benimkiler de hassaslasti hic olmadigi kadarKesinlikle dün akşamdan beri meme etrafım koyulaşmaya başladı gibi hissediyorum. Psikolojik diyip geçiyorum şu anda
Benim de 28 gun bakalım bugün kasik ağrısı ile uyandım .. üşütme de olabilir diye düşünüyorum sanirim günü gelmeden test yaptıracağımAynen bekliyoruz bakalım normalde bugün regl sancılarım başlardı 6 sında olmam gereken gün 28gün sürüyor döngüm . Yumurtlamaya göre 11 diyorlar bekliyorum heyecanla bakalım
Adetimin 17.günü haftaya çarşamba başlıcam cnm fitil şeklinde sabah 1 akşam 2 taneProgestanı ne zamam ve fitil olarakmı kullancaksnz
Peki sorun neymiş onla ilgili bi şey dedi mi? Ya ben anlamıyorum yumurta gelişip çatlamıyosa nasıl adet oluyoruz?Dedi saydı folikullerimi alttan bakıp yaşına göre normal ama takip edicez dedi
Bende hic yalancı pozitif cikarmadı. Kuruma cizgisi bile yapmiyor.kızlar selam days comfort erken gebelik testi yapan var mı aranızda ? Güvenilir mi ?
2si pik ve çatlamışKızlar sizce 2 Ağustos pik mi? Çatlamış değil mi ?
Evet kuzum inşallah. Yaş da geçiyor başta geçiyor dediğin gibi. İlk çocuğu istediğim zaman olsaydı şimdi 2 yaşında olacaktı yavrum. Gerçi arada bir kayıp yaşadım kürtaj olmak zorunda kaldım kürtaj sonrası birkaç operasyon daha geçirdim. falan filan anlatmaktan da yoruldum ben bu süreçleri :) Hayırlısı diyorum artık oğlum geldi 7 yaşına ben oldum 39 :////İkinizde de sknti yoksa 3 yilda neden olmuyor ki. Bakalm biz ne kadr bekleyecez sen de haklisin bir yerden sonra neden her ay strese giriyo tup bebek yapayim diyorsun. Ben de iki sene denerim olmasa tup bebek cunku yas gecio cocuklar arasinda da fark cogaliyor. İnsallh en kisa zamanda bebegine kavusursn da normal yollarla tup bebek surecinden gecmek zorunda kalmazsn. Zor sonucta
ohaaaa maygatttVaay ben pozitif diye buna derimtebrik ederim. Kaç gün geçmişti battan?
ohaaaaa maygatt diyorum bem
Valla herkes çektiğini biliyor. Ben de çok yoruldum. ama umudum da hiç sönmüyor. Bazen diyorum allahım bu isteği içimden al artık farklı şeyler düşünüp onlara odaklanayım. Ne kadar sürecek bu şekilde diyorum olmuyor işte diyorum. Sonrada diyorum ki son bir tüp bebekte deneyelim yine olmazsa boşverelim artık. Bu durumdayım yani canımAhh Amin canım amiin. Öyle önemli ki bu bizim için.. Rabbim duanı kabul etsin inşallahbende ovulayson yaptım pik iki gün çatlama sonrasını filan değerlendirdik. Olmaması imkansız yani ama olmuyor iştey
eylül e kaldım biliyorum, bu avakado olayını deneyeyim bi de, onu yapmadım hiç.
Aynıyız seninle canım. Tüpe gidiyor bu yolculuk belli zaten de.. Ekim filan belki denerim bilmiyorum yoruldum cidden
Tebrikler canımkan testi ile taçlandır gözün aydın..
Evet bu ay 29.günde gördüm, inşallah öyle olur.Normalde 33-38 gün arasıydı. Bize de dua et. Bebişin hayırlı olsun.Canm sen erken regl olmuştun demi bnde 2 aydır erken oldum birinde 17 gün birinde 23 gün normalde 35 günde oluyordm annem dedi ki rahim bebek aradığı zaman erken adet olunur aklıma sen geldin hemen bu ay olursun inşallah
Baska erken olan var mi bilmiyorum ama en kısa sürede nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?