Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz bu kayinvaliden cocuk onun basina kalack mi sanio aaaa nasil kayinvalide bu bee. Canm ya ona simdi gun gecmez uzakta da. Rabbim tez zamanda kavustursn canm

Bal tarçın çörek otu o kist yaptı ocak ayında iste ben yapmıştım pişman oldum belki de onu kullandm o yüzden olmadı ocakta kiste çevrildi
O ben de kist ve yumrtlakta agri yapmisti. Spnra klomen kullandm perisan oldm cok sukur bu ay ilk ay basladgm gibiyim. Oluruna biraktm ne kist kaldi ne agri ne sizi senin catlama sonrasi 4. Gun falan neydi kasiklarda durum hissediyor muydn yoksa bisi yok muydu

Ayin 27si sabah bi agri oldu yürüyemedim bile o derece oldu regl olcam sandım o gündü ama yine agri var belimde çok özellikle kasikta cekiyor sanki

Kiz bu kayinvaliden cocuk onun basina kalack mi sanio aaaa nasil kayinvalide bu bee. Canm ya ona simdi gun gecmez uzakta da. Rabbim tez zamanda kavustursn canm
Insallah canm smdi göreve çıkıyor belli etmedi de dikkat et sizi seviyorum yazmış alışkanlık gitmeden hep yazar göreve mi dedim yok diye saklıyor

Ayin 27si sabah bi agri oldu yürüyemedim bile o derece oldu regl olcam sandım o gündü ama yine agri var belimde çok özellikle kasikta cekiyor sanki
Benm catlamanin 4. Gunu de gram bisi yok geven ayki kasiklardir akintilardirno da yok testlere de guvenmiyorm her ay catladi diyip bikariyorz esim cok burda olamio geri kalan gunler yalan oluyor. Gecen aylarda testte catlama gorup doktora gitmistim senin humurtan catlamiski buyuyen yumrtalarn var demisti tabi ben pik ve catlama gormustum

Aynen bekliyoruz bakalım normalde bugün regl sancılarım başlardı 6 sında olmam gereken gün 28gün sürüyor döngüm . Yumurtlamaya göre 11 diyorlar bekliyorum heyecanla bakalım
Benim de 28 gun bakalım bugün kasik ağrısı ile uyandım .. üşütme de olabilir diye düşünüyorum sanirim günü gelmeden test yaptıracağım

Evet kuzum inşallah. Yaş da geçiyor başta geçiyor dediğin gibi. İlk çocuğu istediğim zaman olsaydı şimdi 2 yaşında olacaktı yavrum. Gerçi arada bir kayıp yaşadım kürtaj olmak zorunda kaldım kürtaj sonrası birkaç operasyon daha geçirdim. falan filan anlatmaktan da yoruldum ben bu süreçleri :) Hayırlısı diyorum artık oğlum geldi 7 yaşına ben oldum 39 :////

Valla herkes çektiğini biliyor. Ben de çok yoruldum. ama umudum da hiç sönmüyor. Bazen diyorum allahım bu isteği içimden al artık farklı şeyler düşünüp onlara odaklanayım. Ne kadar sürecek bu şekilde diyorum olmuyor işte diyorum. Sonrada diyorum ki son bir tüp bebekte deneyelim yine olmazsa boşverelim artık. Bu durumdayım yani canım

Evet bu ay 29.günde gördüm, inşallah öyle olur.Normalde 33-38 gün arasıydı. Bize de dua et. Bebişin hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…