Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik olursa bile aşının hamileliğin ilk üç ayında yan etkileri kesin belli olmadığı için düşük riski var dedi doktor bana onun için yaptırmıyorum şimdilik
Bende şuan için yaptırmayı düşünmüyorum. Covid geçirdiğim için daha da çekiniyorum çünkü Fahrettin Koca yıllar sonra ortaya çıkabilecek bir durumu şuan için kestiremiyoruz gibi açıklamalar yaptı

kızlar bata 2 gün var ama 2 haftadır bildiğiniz adet sancısı çekiyorum kasıklarımda yanma sıcaklık adet oldum sanıyorum beyaz akıntım var. birkaç gündür göğsüm sızlıyor acıyor bugün de feci mide yanmam var. Bunları yaşayan var mı aranızda

İyice çıkmazda yani bu aşı meselesi nasip Rabbim bilir artık.

Gebelik testi yap istersen canim adet zamani bu hisler pek olmuyo cunkucunku

Testte battan sonra 9. Gün negatif görüp pozitife döner mi ? Bugün 12. Gün gecikme de regl belirtisi yok ama iki gündür göğüs hassasiyeti başladı ya da bu tip bi rahatsızlık var mi bildiğiniz. Ben soğan kürü yaptım gecikmesini buna bağlıyordum ama göğüs ağrısı ne olaki ? (İkinci yumurtlama battan iki gün önceydi )

Canım bat 8 ağustos 2 yıl deneme yaş 34 eklermisin benide.

Benimde bu ay öyle oldu 10 gün öncesinden kaşık ağrım ve bulantılarım oldu ama regl oldum. Batta bir gün geçti. Bat günü test yapın bence

Merhaba bat bugün test yaptım bu şekilde gözüküyor. Silik bişeyler mi var orda yoksa görmek istediğim için mi görüyorum

Eklentiler

• 2ADF3C0A-7FA3-4089-98D6-745371AF2B1B.jpeg
    70,9 KB · Görüntüleme: 73
  • 065F3763-FC62-4422-BE95-2E8623913A83.jpeg
    81 KB · Görüntüleme: 62
  • 4B9F3349-F3D6-4F3F-8A1D-15CCCE3A0C3A.jpeg
    75,5 KB · Görüntüleme: 64
Ben normalde adetten önce ve o gün ağrılarım çok olur duramazdım bugün ağrı hiç bişe yok günlerdir belim çok ağrıdı bacaklarım ağrıdı. Birde çok şişkinlik oldu ama klasik adet belirtisi diyorum.

Benim regl bugün bitti 6. Gün Ovulasyon testini 10. Günden itibaren yapayım diyorum . Sizler hemen mi başladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…