Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah uğurlu gelir tipiğin Canm tropik topik geziyoz bir sonu var mı acep

Herkese selamlar. M mavili_yeshll umarım konun hepimize uğurlu gelir ilk defa böyle bir konuya yazıyorum, sinerjiye de inancım çok. Yaşım 31, 2,5 yıldır deniyoruz, bat 30 temmuz. 10 ay önce kist ve miyom ameliyatı geçirdim. Ameliyat sonrası 4. Denememiz olacak bu ay, Rabbim inşallah hepimize gönlümüzdekinden de güzelini nasip eder

Hoşgeldin cnm hepimize uğurlu gelir inşalllah geçmiş olsun Bu arada

Allah'tan ümit kesilmez ki yaşınız küçük bildiğim kadarıyla beni sorarsan 39 olucam birkacaya 2 aydır deneme olmadı ve iş bulmam lazım herşey karışık anlatsam
35 artik bitmek uzere cokt a küçük sayılmam sizin hiç çocuk yokmu peki??? Benim 7 ay deneme oldu maalesef olmayınca olmuyo bizim gibi binlerce insan var Allahım herkese 1 evlât nasip eylesin insallah

Kızlar an itibariyle hem spora hem de diyet demiyorum yediklerime dikkat etmeye başladım bi kaç sportif hareket buldum ama muazzam keşke sizede atabilsem

35 artik bitmek uzere cokt a küçük sayılmam sizin hiç çocuk yokmu peki??? Benim 7 ay deneme oldu maalesef olmayınca olmuyo bizim gibi binlerce insan var Allahım herkese 1 evlât nasip eylesin insallah
Ben 2019 sonunda evlendim Eşimin şahsi borcu ev için 15 tl harcadık derken borç var dedi hiç denemedik anliycagin
ben hep endiseliydim yasim gereği
şimdi isyanimi anladı 2 aydır deniyoruz bu regl 19 temmuz hiç umudum yok hissetmiyorum birşey
bel ağrısı dün basım çatladı migren ishal oldum bir kabiz ayıptır söylemesi regl olacakmış gibi hisler göğüs ağrıması felan yok yani ben 2 yıldır çok düşündüm
olmazsa diye heralde 2 ayda böyleyim yorgun

Anladım canim umarım herşey gönlünce olur bir üniversite hastanesine gidip bütün testleri yaptır sonra onlar seni yönlendirir süreç uzarsa özel de mecbur borç harç tüp bebek denicez

Anladım canim umarım herşey gönlünce olur bir üniversite hastanesine gidip bütün testleri yaptır sonra onlar seni yönlendirir süreç uzarsa özel de mecbur borç harç tüp bebek denicez
Canım oda çok para ve zaman lazım devlette belirli süreler mi var şartlar ben bilmiyorum istediğim bir tane evlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…