-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
Neden sordum 1 2 pikti 3 gün silik bugün daha koyu geldiYok Canm bundan daha koyu olur benim her zaman regle bir hafta kala falan. Silik olamaz vücudunda mutlaka LH hormonu oluyor
bi test daha yaptım daha belirgindi gittim kan testi verdim heyecanla sonuç bekliyorum yazarım inşallah kısmetAcilde kan verin 2 saate çıkar
Bende sizin gibi erken başlayacağım galibaBenim de döngüm 28-29 ama ben 9-10. Gün başlamayı düşünüyorum. Bu yumurtaların işi belli olmaz 1-2 test fazladan yapmak bana bi şey kaybettirmez ama diğer türlü ya yumurtlamayı kaçırırsam diye düşünüyorum.
Sonucu mutlaka yazın güzel haberler bekliyoruzbi test daha yaptım daha belirgindi gittim kan testi verdim heyecanla sonuç bekliyorum yazarım inşallah kısmet
İlk gebe haberi siz olacaksınız sanırım inşallah güzel haberleri bekliyoruzbi test daha yaptım daha belirgindi gittim kan testi verdim heyecanla sonuç bekliyorum yazarım inşallah kısmet
İlaç kullanmadım ama var bende de 2 doktor teşhisi ile. 11+4 de bebeğin kalbi durunca iyice mahvoldum. Bana ilaç kullanin 3 ay da çocuk denemeyin dedi. İlaç kullanıyorsaniz doktora mutlaka sorun benceKızlar aranızda kaygı bozukluğu / anksiyete için psikiyatriye giden ilaç kullanan var mı? Bu ilaçların gebeliğe hazırlık sürecine etkisi olur mu sizce?
Benimki de öyle 28 günde bir hiç şaşmaz. Ama 6. Gün doktora gittim doktor yumurta çatlamak üzere bir iki güne çatlar dedi. Şimdi geçen hafta gittim adetim az geldi normalde 5. Günde yumurta catlamis dedi. Zira ovulasyon testi pozitif di adetin 3. Günü bende şaşırdım ama doğruymuş. Bu yumurta işi her ay değişiyor. İnt de de düzenli ise 10 14 gün diyor ama bence adettennhemen sonra başlanmalı benceBenim de döngüm 28-29 ama ben 9-10. Gün başlamayı düşünüyorum. Bu yumurtaların işi belli olmaz 1-2 test fazladan yapmak bana bi şey kaybettirmez ama diğer türlü ya yumurtlamayı kaçırırsam diye düşünüyorum.
Benide ekleyin kızlar
SIRA KULLANICI ADI BAT YAŞ İSTEDİĞİ SÜRE SONUÇ @astronotbayan 11 temmuz 31 10 ay @papatyasari_kiz 12 temmuz 27 11 ay M mavili_yeshll 15 temmuz 27 14 ay G gumus82 19 temmuz 38 2 ay @begonya_92 19 temmuz 29 3 ay @Gazel2110 22 temmuz 33 5 ay @kdv 23 temmuz 27 1 ay @Elagozluprenses 25 temmuz 25 2 ay @hakkim 27 temmuz 29 2 ay @ipti 28 temmuz 29 6 ay @cenanes 30 temmuz 31 2.5 yıl @melekburak35 30 temmuz 34 3 ay @HoneyBear 30 temmuz 22 2.5 sene @melikee 31 temmuz 37 4 ay @Hali 31 temmuz 31 7 ay @nilsu-g 31 temmuz 29 2 ay @meff92 1 ağustos 28 10 ay D Doktoraliguru 1 ağustos 36 1 ay @gamzeolk 1 ağustos 30 7 ay @Birgaripyyolcu 1 ağustos 26 2 ay @tgba98 2 ağustos 22 7 ay @Okyanus_xx 4 ağustos 28 5 ay @Melekkanat 4 ağustos 24 1 yıl @Punk3 4 ağustos 34 13 ay @Esrakcshn 4 ağustos 35 7 ay L Larissa 4 ağustos 29 2 ay @ELIF7007 5 ağustos 34 9 ay @arya.!.: 5 ağustos 27 7 ay yyaprak 6 ağustos 25 2 ay @Asyaa561 7 ağustos 26 2 yıl @Gulguzeli2019 7 ağustos 34 2 ay @Ozlempltclk 8 ağusts 34 2 yıl @moreandmore 8 ağustos 26 3 ay @madammor 8 ağustos 29 4 ay @Noonameee 8 ağustos 26 2 ay @kivircikkuala 9 ağustos 23 2 ay @Kadertnnn 10 ağustos 24 2 ay @burcuerva 12 ağustos 32 6 ay @Koredizisever 26 8 ay
Aaa şaşırtıcı gerçektenBenimki de öyle 28 günde bir hiç şaşmaz. Ama 6. Gün doktora gittim doktor yumurta çatlamak üzere bir iki güne çatlar dedi. Şimdi geçen hafta gittim adetim az geldi normalde 5. Günde yumurta catlamis dedi. Zira ovulasyon testi pozitif di adetin 3. Günü bende şaşırdım ama doğruymuş. Bu yumurta işi her ay değişiyor. İnt de de düzenli ise 10 14 gün diyor ama bence adettennhemen sonra başlanmalı bence
Bat yaş ve deneme süresini yazarsan ekleyeyim canımBenide ekleyin kızlar
Evet çok değişken bence. Salı günü çatlamış dedi tam bayram yapıyor 14.gun sonra mi çatlıyorAaa şaşırtıcı gerçektenpeki siz 5. Günde çatladıktan 14 gün sonra regl oldunuz mu? Regl günlerim 5 yıldır kayıtlı benim programda 2-3 sene önce döngüm 24-25 miş mesela arada yine o günlere de dönüyorr her şey etkliyor bence yumurtayı.
Merhaba benim de reglimin 5.günü . Geçtiğimiz ay 12.gün de pozitifi görmüştüm . Ben de başlayacağım Ovulasyon testine tekrar. Bol şansBenim regl bugün bitti 6. Gün Ovulasyon testini 10. Günden itibaren yapayım diyorum . Sizler hemen mi başladınız
Evet çatlmadan 14 gün sonra regl oluyor bakalım inşallah olmazsınız da pozitif testinizi atarsınız :)Evet çok değişken bence. Salı günü çatlamış dedi tam bayram yapıyor 14.gun sonra mi çatlıyortam da tatil günüm inşallah adet olmam ontarihte. Hiç düşünmedim catladiktan 14 gün sonra regl mi oluyor
İlk gebe haberi siz olacaksınız sanırım inşallah güzel haberleri bekliyoruz
Evet hamilesiniz 2-4 günde bir kan vererek yükselişi takip edin hayırlı olsunBeta HCG Değerim 24,84 çıktısanırım hamileyim şuan şoktayım ama tamamen şok
Hayırlı olsunBeta HCG Değerim 24,84 çıktısanırım hamileyim şuan şoktayım ama tamamen şok
Hayırlı olsun. İnş sağlıklı bir gebelik geçirip eline almak nasip olur. Bize de taktiklerini verebilirsin artık :)Beta HCG Değerim 24,84 çıktısanırım hamileyim şuan şoktayım ama tamamen şok
Amin cnm inşallah arkadaş açılışı yaptı hadi bakalmM mavili_yeshll cnm benide ekler misin 26 temmuz 4 aydır deniyorum 29 yaşındayım ,topiğin hayırlı olsun cnm inş hepimiz hamiş kalırız
Bende yarından itibaren başlayacağımMerhaba benim de reglimin 5.günü . Geçtiğimiz ay 12.gün de pozitifi görmüştüm . Ben de başlayacağım Ovulasyon testine tekrar. Bol şans
Tebrik ederimBeta HCG Değerim 24,84 çıktısanırım hamileyim şuan şoktayım ama tamamen şok