Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende sizin gibi erken başlayacağım galiba
bi test daha yaptım daha belirgindi gittim kan testi verdim heyecanla sonuç bekliyorum yazarım inşallah kısmet
Sonucu mutlaka yazın güzel haberler bekliyoruz

Kızlar aranızda kaygı bozukluğu / anksiyete için psikiyatriye giden ilaç kullanan var mı? Bu ilaçların gebeliğe hazırlık sürecine etkisi olur mu sizce?
İlaç kullanmadım ama var bende de 2 doktor teşhisi ile. 11+4 de bebeğin kalbi durunca iyice mahvoldum. Bana ilaç kullanin 3 ay da çocuk denemeyin dedi. İlaç kullanıyorsaniz doktora mutlaka sorun bence

Benimki de öyle 28 günde bir hiç şaşmaz. Ama 6. Gün doktora gittim doktor yumurta çatlamak üzere bir iki güne çatlar dedi. Şimdi geçen hafta gittim adetim az geldi normalde 5. Günde yumurta catlamis dedi. Zira ovulasyon testi pozitif di adetin 3. Günü bende şaşırdım ama doğruymuş. Bu yumurta işi her ay değişiyor. İnt de de düzenli ise 10 14 gün diyor ama bence adettennhemen sonra başlanmalı bence

Benide ekleyin kızlar

Aaa şaşırtıcı gerçekten peki siz 5. Günde çatladıktan 14 gün sonra regl oldunuz mu? Regl günlerim 5 yıldır kayıtlı benim programda 2-3 sene önce döngüm 24-25 miş mesela arada yine o günlere de dönüyorr her şey etkliyor bence yumurtayı.

Evet çok değişken bence. Salı günü çatlamış dedi tam bayram yapıyor 14.gun sonra mi çatlıyor tam da tatil günüm inşallah adet olmam ontarihte. Hiç düşünmedim catladiktan 14 gün sonra regl mi oluyor

Evet çatlmadan 14 gün sonra regl oluyor bakalım inşallah olmazsınız da pozitif testinizi atarsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…