Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin döngüne bağlı 28 hün 12. Gün başlıyor, 30 gün 14. Gün. Bat dan 14 gün öncesinde yumurtlama oluyor ya ondan 2-3 gün önce..
31-32 gün döngüm . Normalde 14. Ten başlayacaktım ama hemen bitince başlayın dedikleri için sizlere de sorayım dedim.
bende 9. gün başladım her ne kadar pik göremesemde 12 gün pike en yakını gördm
Umarım hemen yumurtlama olur

31-32 gün döngüm . Normalde 14. Ten başlayacaktım ama hemen bitince başlayın dedikleri için sizlere de sorayım dedim.

Umarım hemen yumurtlama olur
Benimde öyle 10.gün başladım. 12. Gün hafif koyulaştı sonra gene silik olunca panik yaptım ama değilmiş. 20. Gün pik yakaladım. 21 gün gibi kısa bir süre de olmadıysqn Dayanabiliyorsan bekle istersen dayanamıyorsan yapmaya başla Başlayanların hepsi dayanamadıkları için başlıyor

Benim regl bugün bitti 6. Gün Ovulasyon testini 10. Günden itibaren yapayım diyorum . Sizler hemen mi başladınız
Benim de döngüm 28-29 ama ben 9-10. Gün başlamayı düşünüyorum. Bu yumurtaların işi belli olmaz 1-2 test fazladan yapmak bana bi şey kaybettirmez ama diğer türlü ya yumurtlamayı kaçırırsam diye düşünüyorum.

Kızlar aranızda kaygı bozukluğu / anksiyete için psikiyatriye giden ilaç kullanan var mı? Bu ilaçların gebeliğe hazırlık sürecine etkisi olur mu sizce?

Benimde 26 günde bir adet .6 sında oldum 12 sinde yani yarın başlayın diyorum .evde değilim şehir dışına çıktım ondan yanıma 10 tane aldım yeter heralde birde ben sabah ilk wc ye çıkıyorum sonra bekliyorum iki saat falan yemeden içmeden ikinci idrarla yapıyorum gün içerisinde yapamıyorum

Baya 8 gün var ovi testi böyle mi çıkar pik olduktan sonra baktigimda tamamen silikti şimdi

Eklentiler

• IMG_20210711_122226.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar regl 8 gün var ovi testinin silik çıkması gerekmez mi

Eklentiler

• IMG_20210711_122224.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20210711_122218.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 35
Ay bitmeden herkesten gebelik haberi duymak dilegiyleee Benide ekler misin?? Yas 28 deneme suresi 7 ay bat tarihi 24 temmuz ve bu aydan cok umutluyum dogum gunumde guzel haberler alirim umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…