Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
SIRAKULLANICI ADIBATYAŞİSTEDİĞİ SÜRESONUÇ
@astronotbayan11 temmuz3110 ay
M mavili_yeshll 15 temmuz2714 ay
G gumus82 19 temmuz382 ay
@begonya_9219 temmuz293 ay
@kdv23 temmuz271 ay
@Elagozluprenses25 temmuz252 ay
@hakkim27 temmuz292 ay
@ipti28 temmuz296 ay
Gugubi Gugubi 30 temmuz312.5 yıl
@melekburak3530 temmuz343 ay
@HoneyBear30 temmuz222.5 sene
@melikee31 temmuz374 ay
@Hali31 temmuz317 ay
@nilsu-g31 temmuz292 ay
@meff921 ağustos2810 ay
@Doktoraliguru1 ağustos361 ay
@gamzeolk1 ağustos307 ay
@Birgaripyyolcu1 ağustos262 ay
@tgba982 ağustos227 ay
@Okyanus_xx4 ağustos285 ay
@Melekkanat4 ağustos241 yıl
@Punk34 ağustos3413 ay
Maviesra Maviesra 4 ağustos357 ay
@larissa1234 ağustos292 ay
ELIF7007 ELIF7007 5 ağustos349 ay
@arya.!.:5 ağustos277 ay
@happynurse6 ağustos252 ay
@Asyaa5617 ağustos262 yıl
@Gulguzeli20197 ağustos342 ay
@moreandmore8 ağustos263 ay
@madammor8 ağustos294 ay
@Noonameee8 ağustos262 ay
@kivircikkuala9 ağustos232 ay
@Kadertnnn10 ağustos242 ay
@burcuerva12 ağustos326 ay
@Koredizisever268 ay
Cnm kaç temmuzdan sonra alıyorsun tipiğe😂

A
Canım oda çok para ve zaman lazım devlette belirli süreler mi var şartlar ben bilmiyorum istediğim bir tane evlat
Amh dusuk ise veya eşten kaynaklı sperm sorunu varsa raporlu oluyormuş ben şuan onla uğraşıyorum 2 kez raporlu aşılama sonrası rapor çıkıyormuş galiba ama benin amh yerlerde neler olcak bilmiyorum bi süre böyle ugasayim 7 ay oldu zaten olmadi ozelde tup düşünüyorum kismet

Sen neler yapıyorsun çalışıyor musun
Ben Calisiyordum evlenince sehir degisikligi oldu suan boştayım ama sonbaharda bi ise gireceğim şuan zaten hastane islerim var onlarla uğraşıyorum ise girsem izin vermezler benim meslek diş hekim asistanlığı normalde istanbulluyum ama izmire taşındık evlenince

Ben
Bu arada çocuk düşünüyorum deyince üni hastaneleri testi hemen yapıyor mu
5 aydır devlete gidiyorum hormon tesletlerim kötü çıkınca doktor tup bebek onerdi birdahaki ay gel bidaha bakalim dedi ama ben daha buyuk hastaneye gittim üniversite hastanesine durumumu anlattim amh smear ve hormon testi yapıldı sonuçlar çıkınca kontrole gidicem ordan beni kısırlık bölümüne aktaracaklar orda nolur bilmiyorum süreç yavaş ama erken fark ettim ve uğraşıyorum rapor için canim

A
Amh dusuk ise veya eşten kaynaklı sperm sorunu varsa raporlu oluyormuş ben şuan onla uğraşıyorum 2 kez raporlu aşılama sonrası rapor çıkıyormuş galiba ama benin amh yerlerde neler olcak bilmiyorum bi süre böyle ugasayim 7 ay oldu zaten olmadi ozelde tup düşünüyorum kismet
Aynen canim mantıklı bir süre bak sonra özel
Regl az mı oluyorsun yoksa düzenli mi değil sorunun tam olarak nedir canım

Korona için aşı oldunuz mu? Bebek için çalışmalardayken aşı olma konusunda Ne düşünüyorsunuz merak ettim
Ben gebelik düşünürken aşı olmak sorun olur mu diye doktoruma danıştım da bana dedi ki 3 ay ya aşıyı, yada gebeliği erteleyeceksin dedi. Karar senin dedi. Tabiki biz bebek için 8 aydır uğraşıyoruz. İkimizin de çok kötü sorunu yok. İlaçla tedavi sadece olması gereken. Tabiki Rabbimin izniyle ilk önce.

Ben gebelik düşünürken aşı olmak sorun olur mu diye doktoruma danıştım da bana dedi ki 3 ay ya aşıyı, yada gebeliği erteleyeceksin dedi. Karar senin dedi. Tabiki biz bebek için 8 aydır uğraşıyoruz. İkimizin de çok kötü sorunu yok. İlaçla tedavi sadece olması gereken. Tabiki Rabbimin izniyle ilk önce.
Ben asi oldum 2 dozu bayramda olcam korunmuyorum zaten bu ayda regl oldum

X