-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
Sen neler yapıyorsun çalışıyor musunAnladım canim umarım herşey gönlünce olur bir üniversite hastanesine gidip bütün testleri yaptır sonra onlar seni yönlendirir süreç uzarsa özel de mecbur borç harç tüp bebek denicez
Bu arada çocuk düşünüyorum deyince üni hastaneleri testi hemen yapıyor muAnladım canim umarım herşey gönlünce olur bir üniversite hastanesine gidip bütün testleri yaptır sonra onlar seni yönlendirir süreç uzarsa özel de mecbur borç harç tüp bebek denicez
Cnm kaç temmuzdan sonra alıyorsun tipiğe
SIRA KULLANICI ADI BAT YAŞ İSTEDİĞİ SÜRE SONUÇ @astronotbayan 11 temmuz 31 10 ay M mavili_yeshll 15 temmuz 27 14 ay G gumus82 19 temmuz 38 2 ay @begonya_92 19 temmuz 29 3 ay @kdv 23 temmuz 27 1 ay @Elagozluprenses 25 temmuz 25 2 ay @hakkim 27 temmuz 29 2 ay @ipti 28 temmuz 29 6 ay Gugubi 30 temmuz 31 2.5 yıl @melekburak35 30 temmuz 34 3 ay @HoneyBear 30 temmuz 22 2.5 sene @melikee 31 temmuz 37 4 ay @Hali 31 temmuz 31 7 ay @nilsu-g 31 temmuz 29 2 ay @meff92 1 ağustos 28 10 ay @Doktoraliguru 1 ağustos 36 1 ay @gamzeolk 1 ağustos 30 7 ay @Birgaripyyolcu 1 ağustos 26 2 ay @tgba98 2 ağustos 22 7 ay @Okyanus_xx 4 ağustos 28 5 ay @Melekkanat 4 ağustos 24 1 yıl @Punk3 4 ağustos 34 13 ay Maviesra 4 ağustos 35 7 ay @larissa123 4 ağustos 29 2 ay ELIF7007 5 ağustos 34 9 ay @arya.!.: 5 ağustos 27 7 ay @happynurse 6 ağustos 25 2 ay @Asyaa561 7 ağustos 26 2 yıl @Gulguzeli2019 7 ağustos 34 2 ay @moreandmore 8 ağustos 26 3 ay @madammor 8 ağustos 29 4 ay @Noonameee 8 ağustos 26 2 ay @kivircikkuala 9 ağustos 23 2 ay @Kadertnnn 10 ağustos 24 2 ay @burcuerva 12 ağustos 32 6 ay @Koredizisever 26 8 ay
Amh dusuk ise veya eşten kaynaklı sperm sorunu varsa raporlu oluyormuş ben şuan onla uğraşıyorum 2 kez raporlu aşılama sonrası rapor çıkıyormuş galiba ama benin amh yerlerde neler olcak bilmiyorum bi süre böyle ugasayim 7 ay oldu zaten olmadi ozelde tup düşünüyorum kismetCanım oda çok para ve zaman lazım devlette belirli süreler mi var şartlar ben bilmiyorum istediğim bir tane evlat
Ben Calisiyordum evlenince sehir degisikligi oldu suan boştayım ama sonbaharda bi ise gireceğim şuan zaten hastane islerim var onlarla uğraşıyorum ise girsem izin vermezler benim meslek diş hekim asistanlığı normalde istanbulluyum ama izmire taşındık evleninceSen neler yapıyorsun çalışıyor musun
5 aydır devlete gidiyorum hormon tesletlerim kötü çıkınca doktor tup bebek onerdi birdahaki ay gel bidaha bakalim dedi ama ben daha buyuk hastaneye gittim üniversite hastanesine durumumu anlattim amh smear ve hormon testi yapıldı sonuçlar çıkınca kontrole gidicem ordan beni kısırlık bölümüne aktaracaklar orda nolur bilmiyorum süreç yavaş ama erken fark ettim ve uğraşıyorum rapor için canimBu arada çocuk düşünüyorum deyince üni hastaneleri testi hemen yapıyor mu
Beni de ekler misin canımKızlar listeyi yeniledim ekledim yazan herkesi gözümden kaçarsa etiketlersiniz hadi hayırlı bol hamişli bi topik olsun inşallah
Ben de takibimi üni hastanesinden yaptırıyorum. Hemen ultrason ve kan değerlerine, hormonlara bakıyorlar. Sonra süreç başlıyor zatenBu arada çocuk düşünüyorum deyince üni hastaneleri testi hemen yapıyor mu
Aynen canim mantıklı bir süre bak sonra özelA
Amh dusuk ise veya eşten kaynaklı sperm sorunu varsa raporlu oluyormuş ben şuan onla uğraşıyorum 2 kez raporlu aşılama sonrası rapor çıkıyormuş galiba ama benin amh yerlerde neler olcak bilmiyorum bi süre böyle ugasayim 7 ay oldu zaten olmadi ozelde tup düşünüyorum kismet
Önceki sayfalara bak canim birkacgundur ben yazmıştım konuyla ilgiliKorona için aşı oldunuz mu? Bebek için çalışmalardayken aşı olma konusunda Ne düşünüyorsunuz merak ettim
Ben gebelik düşünürken aşı olmak sorun olur mu diye doktoruma danıştım da bana dedi ki 3 ay ya aşıyı, yada gebeliği erteleyeceksin dedi. Karar senin dedi. Tabiki biz bebek için 8 aydır uğraşıyoruz. İkimizin de çok kötü sorunu yok. İlaçla tedavi sadece olması gereken. Tabiki Rabbimin izniyle ilk önce.Korona için aşı oldunuz mu? Bebek için çalışmalardayken aşı olma konusunda Ne düşünüyorsunuz merak ettim
Fark etmez kuzum sen yaz eklerizCnm kaç temmuzdan sonra alıyorsun tipiğe
Reglim düzenli 28 günde bir hatta yumurtlama takibi yapıyorum her ay 12 veya 14 gün görüyorum erken menepoz denildi hormon testi sonucuAynen canim mantıklı bir süre bak sonra özel
Regl az mı oluyorsun yoksa düzenli mi değil sorunun tam olarak nedir canım
Ben asi oldum 2 dozu bayramda olcam korunmuyorum zaten bu ayda regl oldumBen gebelik düşünürken aşı olmak sorun olur mu diye doktoruma danıştım da bana dedi ki 3 ay ya aşıyı, yada gebeliği erteleyeceksin dedi. Karar senin dedi. Tabiki biz bebek için 8 aydır uğraşıyoruz. İkimizin de çok kötü sorunu yok. İlaçla tedavi sadece olması gereken. Tabiki Rabbimin izniyle ilk önce.
28 günde bir düzenli aaslindaReglim düzenli 28 günde bir hatta yumurtlama takibi yapıyorum her ay 12 veya 14 gün görüyorum erken menepoz denildi hormon testi sonucu
Tamam cnmFark etmez kuzum sen yaz ekleriz
Ben olmadım ya tedirginim ya gebelik olursa diye diye aylar geçiyor yapsaydm keşke öncedenKorona için aşı oldunuz mu? Bebek için çalışmalardayken aşı olma konusunda Ne düşünüyorsunuz merak ettim
Ben dün 2. Doz biontech oldum. Doktorum olabileceğimi söylemişti ama burda okuyunca tedirgin oldumBen olmadım ya tedirginim ya gebelik olursa diye diye aylar geçiyor yapsaydm keşke önceden