Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm kaç temmuzdan sonra alıyorsun tipiğe

A
Canım oda çok para ve zaman lazım devlette belirli süreler mi var şartlar ben bilmiyorum istediğim bir tane evlat
Amh dusuk ise veya eşten kaynaklı sperm sorunu varsa raporlu oluyormuş ben şuan onla uğraşıyorum 2 kez raporlu aşılama sonrası rapor çıkıyormuş galiba ama benin amh yerlerde neler olcak bilmiyorum bi süre böyle ugasayim 7 ay oldu zaten olmadi ozelde tup düşünüyorum kismet

Sen neler yapıyorsun çalışıyor musun
Ben Calisiyordum evlenince sehir degisikligi oldu suan boştayım ama sonbaharda bi ise gireceğim şuan zaten hastane islerim var onlarla uğraşıyorum ise girsem izin vermezler benim meslek diş hekim asistanlığı normalde istanbulluyum ama izmire taşındık evlenince

Ben
Bu arada çocuk düşünüyorum deyince üni hastaneleri testi hemen yapıyor mu
5 aydır devlete gidiyorum hormon tesletlerim kötü çıkınca doktor tup bebek onerdi birdahaki ay gel bidaha bakalim dedi ama ben daha buyuk hastaneye gittim üniversite hastanesine durumumu anlattim amh smear ve hormon testi yapıldı sonuçlar çıkınca kontrole gidicem ordan beni kısırlık bölümüne aktaracaklar orda nolur bilmiyorum süreç yavaş ama erken fark ettim ve uğraşıyorum rapor için canim

Aynen canim mantıklı bir süre bak sonra özel
Regl az mı oluyorsun yoksa düzenli mi değil sorunun tam olarak nedir canım

Korona için aşı oldunuz mu? Bebek için çalışmalardayken aşı olma konusunda Ne düşünüyorsunuz merak ettim
Ben gebelik düşünürken aşı olmak sorun olur mu diye doktoruma danıştım da bana dedi ki 3 ay ya aşıyı, yada gebeliği erteleyeceksin dedi. Karar senin dedi. Tabiki biz bebek için 8 aydır uğraşıyoruz. İkimizin de çok kötü sorunu yok. İlaçla tedavi sadece olması gereken. Tabiki Rabbimin izniyle ilk önce.

Ben asi oldum 2 dozu bayramda olcam korunmuyorum zaten bu ayda regl oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…