- 8 Mart 2020
- 676
- 515
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
Yarım gün poliklinikler açık oluyor galibaKızlar hastane 19 temmuz arifeye randevu verdi ama o gün büyük ihtimal doktor olmaz dimi hastaneyi aradim iptal edin kapalı oluruz dedilerSelizay M mavili_yeshll Margee A R Y A
Öğlene kadar doktorlar olur. Öğleden sonra olmazlarKızlar hastane 19 temmuz arifeye randevu verdi ama o gün büyük ihtimal doktor olmaz dimi hastaneyi aradim iptal edin kapalı oluruz dedilerSelizay M mavili_yeshll Margee A R Y A
İyice kesinleştir bayram tatili çoğu kişiye kötü denk geldi yaaDaha doktorum yok yani ilk testler yapılıp sonra tedaviye yonlendirilcem sistem yavaş işliyor maalesef anlamadim yarın bidaha aricam randevu sormak icin
Bizde bayram sonrasında gidiyoruz artık Trabzon’a Allah’ın izniyleBayram sonrasına ertelerim canim hastane cok uzak zaten birde ufak bi tatil yapıcaz esim le kafamı toplarım biraz
Geçen bayram kapalıydı da canim ondan emin olamadimYarım gün poliklinikler açık oluyor galiba
Oooh bebisle gelin inşallahBizde bayram sonrasında gidiyoruz artık Trabzon’a Allah’ın izniyle
Ay darısı bana çok özledim yaaSelam Cicişler!Hepinize çokça kalp, bugün ailemi gördüm ve çok ama çok iyi geldi.
Bayram bozdu valla randevuları canimİyice kesinleştir bayram tatili çoğu kişiye kötü denk geldi yaa
Ay insallah yaÖğlene kadar doktorlar olur. Öğleden sonra olmazlar
Çokkk aminOooh bebisle gelin inşallah
Bayramda kapalı poliklinikler arife öğlene kadar yarım gün açık.Geçen bayram kapalıydı da canim ondan emin olamadim
Aile gibisi yok gerçekten, günlerdir okadar kötüydüm ki onları görünce azalıyor hüzünlerim. Biran önce sende kavuşursun inşallah canımAy darısı bana çok özledim yaa
Özele gitsene bence yarınKızlar hastane 19 temmuz arifeye randevu verdi ama o gün büyük ihtimal doktor olmaz dimi hastaneyi aradim iptal edin kapalı oluruz dedilerSelizay M mavili_yeshll Margee A R Y A
Ohhh ne güzelllSelam Cicişler!Hepinize çokça kalp, bugün ailemi gördüm ve çok ama çok iyi geldi.
Çok uzun bir süreç olmuşOhhh ne güzelllinşallah bende bayramda memlekete gidicem 1 yıldır görmüyorum artık çok özledim ben Türkiye nin bi ucundayım ailem bi ucunda
Ozaman randevum 9 da gidim benBayramda kapalı poliklinikler arife öğlene kadar yarım gün açık.
Benim hastane taşınma vs islerden dolayı onların yanına gitmem imkansız ama bayram sonras i onlar gelecek yanima hastane isim olmasa 1 hafta gidecektim annem o daha önemli sen işlerini hallet dedii kalbime sanki bıçak batıyor o kadar özlerinki onları hele böyle günlerde onları çok arıyorumAile gibisi yok gerçekten, günlerdir okadar kötüydüm ki onları görünce azalıyor hüzünlerim. Biran önce sende kavuşursun inşallah canım
Özel e gitmek sıkıntı değil de ben tedavi olacaksam üniversitede olayım istiyorum canim gidişat tedavi gibi zaten eğer işler çok uzarsa tüp bebek için sonbaharda özel biyerde anlaşma yaparım heraldeÖzele gitsene bence yarın
Canım benimBenim hastane taşınma vs islerden dolayı onların yanına gitmem imkansız ama bayram sonras i onlar gelecek yanima hastane isim olmasa 1 hafta gidecektim annem o daha önemli sen işlerini hallet dedii kalbime sanki bıçak batıyor o kadar özlerinki onları hele böyle günlerde onları çok arıyorum