Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben çok önce almıştım Kaşıklı olandan ama katı olduğu için ılık suya karıştırıp icebiliyorum diğer türlü midem bulanıyor aynen ovulasyon sipariş verdiğim yarın kargolarım pazartesi elinde olur dedi benimde salı çarşamba adetim bitmiş olacak
Canım ihmal etme kullan çocuk için ❤

2 paket aldim bende 3 ay kullanim diye tekrar buralarda bi hormin testi ile sonucu denetletirim tüp bebeğe gidiyor yolumuz hele benim kesin ama işte tutmaz etmezse değerler bu kadar kotuyken çok mutsuzum valla kimseye belli etmiyorum ama cikmaza girdim ıyice:KK43:
Ohoooo cnm bu ne ümitsizlik hemen silkelen ve kendine gel baksana bana bişey yok ama 1 seneden fazladır beklyrm insanlar tüp bebek beklerken hamile kalıyo normal yolla bunu Allah bilir sadece sen yeter ki ümidini kaybetme duanı eksik etme

Regl kaldı 10 gün bel ağrısı karnim şiş regl olacak gibi hisler şiddetli migren parol falan yaramadı

2 paket aldim bende 3 ay kullanim diye tekrar buralarda bi hormin testi ile sonucu denetletirim tüp bebeğe gidiyor yolumuz hele benim kesin ama işte tutmaz etmezse değerler bu kadar kotuyken çok mutsuzum valla kimseye belli etmiyorum ama cikmaza girdim ıyice:KK43:
Hayır olumlu düşünün çıkmaz yok nasip var diyelim hepimiz

Ohoooo cnm bu ne ümitsizlik hemen silkelen ve kendine gel baksana bana bişey yok ama 1 seneden fazladır beklyrm insanlar tüp bebek beklerken hamile kalıyo normal yolla bunu Allah bilir sadece sen yeter ki ümidini kaybetme duanı eksik etme
Kendim için sizler için hep dua ediyorum ve edeceğim Allah hepimize cocuk nasip eylesin biraz moralnen çöktüm ama düzelirim ama

Kendim için sizler için hep dua ediyorum ve edeceğim Allah hepimize cocuk nasip eylesin biraz moralnen çöktüm ama düzelirim ama
Bnde çok çok dua ediyorum cnm valla evet herkese versin rabbim ama önce burada yıllardır bekleyenlerin yüzünü güldürsün belki bazı arkadaşlar kızacak ama bn mesela 3 sene bekleyen birinin bnden önce hamile kalmasını çok çok isterim çünkü insanın zamanla sabrı kalmıyo

Şükür dün oldum geçen aya göre daha yoğun oluyorum adet bitiminin 2.günü hsg çektirmeyi planlıyorum. Bu ay çok sinirim bozuldu 3-4 gün kendime gelemedim ağlamaktan hiç böyle olmamıştım..
Bende dün gece dua ettim Allah'ım bebek varsa bana göster diye sonra rüyamda 2 tane yavru beyaz kuzu gördüm mutfakta ayağımın altında dolanıyorlardı rüya tabirinde bebek diyor kalktım hevesle test yaptım tabiki negatif. :KK43:

Bnde çok çok dua ediyorum cnm valla evet herkese versin rabbim ama önce burada yıllardır bekleyenlerin yüzünü güldürsün belki bazı arkadaşlar kızacak ama bn mesela 3 sene bekleyen birinin bnden önce hamile kalmasını çok çok isterim çünkü insanın zamanla sabrı kalmıyo
Tabiki benim 7 ay oldu her ay ayrı bi hüsran sanki 7 yıl 70 yıl bi asır olmuş gibi birde hormon sıkıntısı çekince sanki hiç bebeğim olmayacak hissine kapılıyorum :KK43: bi kac güne toplarım kendimi inşallah randevular bayram sonuna kaldi dolu hastane birde randevu bekleme stresi var

Tabiki benim 7 ay oldu her ay ayrı bi hüsran sanki 7 yıl 70 yıl bi asır olmuş gibi birde hormon sıkıntısı çekince sanki hiç bebeğim olmayacak hissine kapılıyorum :KK43: bi kac güne toplarım kendimi inşallah randevular bayram sonuna kaldi dolu hastane birde randevu bekleme stresi var
Eğer devlete gitmeyi düşünüyorsan akşam 4 ten sonra arayıp randevu al cnm yok derlerse günlerdir beklyrm sabah bi arkadaşınız akşam arayın yardımcı olalım dedi de o şekilde veriyorlar haberin olsun

SIRAKULLANICI ADIBATYAŞİSTEDİĞİ SÜRESONUÇ
@astronotbayan11 temmuz3110 ay
M mavili_yeshll 15 temmuz2714 ay
G gumus82 19 temmuz382 ay
@begonya_9219 temmuz293 ay
@Elagozluprenses25 temmuz252 ay
@hakkim27 temmuz292 ay
@ipti28 temmuz296 ay
@melekburak3530 temmuz343 ay
@HoneyBear30 temmuz222.5 sene
@melikee31 temmuz374 ay
@Hali31 temmuz317 ay
@nilsu-g31 temmuz292 ay
@meff92 1 ağustos2810 ay
@Doktoraliguru1 ağustos361 ay
@gamzeolk1 ağustos307 ay
@Birgaripyyolcu1 ağustos262 ay
@tgba982 ağustos227 ay
@Okyanus_xx4 ağustos285 ay
@Melekkanat4 ağustos241 yıl
@Punk34 ağustos3413 ay
Maviesra Maviesra 4 ağustos357 ay
@larissa1234 ağustos292 ay
@ELIF70075 ağustos349 ay
@arya.!.:5 ağustos277 ay
@happynurse6 ağustos252 ay
L Limonlu Su 7 ağustos262 yıl
@Gulguzeli20197 ağustos342 ay
M moreandmore 8 ağustos263 ay
@madammor8 ağustos294 ay
N Noonameee 8 ağustos262 ay
@kivircikkuala9 ağustos232 ay
@Kadertnnn10 ağustos242 ay
@burcuerva12 ağustos326 ay
Koredizisever Koredizisever 268 ay
@kdv1 ay
Topiğin hayırlı olsun kuzum inş hamiş kalırsınız hepiniz rabbim yardımcınız olsun 🙏🙏🥰🥰🥰

Bende dün gece dua ettim Allah'ım bebek varsa bana göster diye sonra rüyamda 2 tane yavru beyaz kuzu gördüm mutfakta ayağımın altında dolanıyorlardı rüya tabirinde bebek diyor kalktım hevesle test yaptım tabiki negatif. :KK43:
Anammmmm bu ne güzel ruyaymiiiiiis inşallah kendi kuzucuklarini kucağına almak nasip olur 😀

X