Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İkisini beraber atabilir misiniz? Birde çok silik eğer kimyasal olsaydı görmemeniz lazımdı. Sakin kalmaya çalışın. İsterseniz içinizin rahat etmesi için kan testi ile takip yapın

Ayy sakın sakınn mutlaka bi gün gelicek gününü bekliyordur öyle üzme kendini umudunu kaybetme sakın
Aslında bu ay hiç umutlu değildim olmayacak diye düşünüyordum ama o silik çizgi hemen insanı havaya sokuyor umutlandırıyor. Aslında ne kadar olmayacak desem bile içten içe hep çok olsun diye beklediğim için böyle yıkılma yaşadım sanırım. Bir kaç güne toparlarım inşallah. Bu ay memlekete gidiyoruz tatile eşimin kardeşinin düğünü falan var fındık toplama falan derken ara vericez bir ay otomatik eylüle kalıyorum. İnşallah hepiniz bu ay hamiş kalırsınız ❤

Çok sağolasın canım Rabbim böyle uygun görmüş hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok ama ister istemez acaba hiç mi olmayacak düşüncesi beni bitiriyor aydan aya umudumu kaybediyorum. Desteğin için çok teşekkür ederim kuzum rabbim güzel kalbine göre versin inşallah❤

İkisini beraber atabilir misiniz? Birde çok silik eğer kimyasal olsaydı görmemeniz lazımdı. Sakin kalmaya çalışın. İsterseniz içinizin rahat etmesi için kan testi ile takip yapın

Şu şekilde ikisi. Bakalım yanlış değildir inşallah. Kan vermekten biraz korkuyorum varsa eğer günümü geçirmeyi planlıyorum

Aile hekimiyle görüştüm henüz gebelik oluşmadığı için herhangi bir sorun olmaz dedi ama sinovac öneririm bir yan etkisi yok dedi kızlar sizce ? Ben biontech olmak istiyordum

Aynı hisler hele de acaba benim hiç bebeğim olmayacak mı hissi o kadar tanıdık ki yazmak istedim. Şuan ben de ilk defa erken gebelik testi yaptım silik ama güvenemiyorum, heveslenemiyorum bir türlü çünkü hayal kırıklığı nedir bu süreçte öğrendim. Amin Rabbim hepimize sevinçler evlat nasip etsin en kısa ve hayırlı zamanda inşallah

Amin canım İnşallah senin testin koyulaşır o his benim çocukluğumdan beri var içimde bazen kendi kendime diyorum korktuğun ne varsa başına geliyor diye.

Evet ya bende de aynı durum var şuan. Belki çok uzun zaman olmadı benim daha ama bu ay da olmazsa 4. Denemeye giricez. Ben de hemen olur sananlardanım. Bu ay kesin olur diye diye şuan acaba olmayacak mı diye düşünmeye başlıyorum ara ara geliyor. Çok fazla düşünüyoruz buna yoğunlaşıyoruz oysa bi sorunumuz yoksa elbet olucaktır. Sorunumuz varsa da her şeyin bi tedavisi var. İnşallaahh en kısa zamanda hepimiz güzel haberlerle dolarız

bat 17 ağustos 29 yaş 5.ay benide eklermsnz

bu düşünce hepimizi bitiriyor sanırım. insanın içini kemiren bir canavar gibi.

Ben de tıpkı senin gibi düşünüyorum bazen ve çok umutsuzluğa kapılıyorum.

Kızlar dün kayınvalidem ve onun kız kardeşi ile aynı ortamdaydık. Kız kardeşinin bir tane bebeği var 1.5 yaşında falan, çocuk koşup zıplıyor falan. Kayınvalidemin yağları eriyor resmen kucağına alıp sıkı sıkı öpüyor, seviyor bunları yaparken de bana bakıyor. Sonra baktım diyor bak sende yapsaydın onu da severdik. Oğlum da onun peşinden koşardı falan. Oğlum başkalarının bebeğine öylece durup bakıyor.
Çok sinirlendim, ortamda milletin içinde onu bozmak istemedim, eşime de birşey söylemedim. Ama insanların düşüncesizliği yüzünden moralim çok bozuluyor. Ya bunları diyeceğine dön de ki kızım 2 yıldır evlisiniz, çocuk düşünmemenizin yada yapmamanızın bir sebebi var mı? Bende belki ozaman sana durumu açıklardım.

Kiz ben 1 senelik evliyim ve benim kocam 3-4 ayda bir izne geliyor bana bile neler diyolar insan oğlu hiçbir zman susmaz anlamaz seni takmamaya çalış Rabbım insallah bizi de mutlu edecek inaniyorm az kaldi sabredelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…