Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizimde 2 yılı geçti 2 yıl korundum şuan pişman olmaya başladım. Beklemek çok stres gerçekten. Ama umutsuzluğa düşmek yok, bak burda bi yazı okumuştum yılllarca çocuk sahibi olamayan sonra peş peşe olduktan sonra tüplerini bağlatan doğru yanlış bilemem ama o yüzden umut asla kesilmez

Kız bende ilk doğumumdan sonra 4 yıl korundum.o kadar pişmanım ki ilk kızım hemen olmuştu belki ona ğüvendim..4 yıl ne cesaretsee amann işte diyarbakır da gurbette korktum 2.olunca naparım diye..şimdide 7 aydır oymuyor

İnşallah canımGüzel haberler verirsiniz umarım
Insallah canm smdi olmazsa ocak ayına o zamanda bakalm yumurtlama denk gelecek mi nasıl olacak nasıl bitecek şimdiden bunları düşünüyorum çok uyku halim var ve krem gibi akintim var psikolojik diye avutuyorum kendimi ama 22-23 unden beri böyle devam şaşırdım kaldm arada kasiklarima agri girdiği var adet belirtisi diyorum ya bakalm

Belki de miniğin seninledir o yüzdendir bu belirtiler bir gün hepimiz anne olacağız, ben inanıyorum. Sağlıkla ve hayırlısıyla tabii ki

Belki de miniğin seninledir o yüzdendir bu belirtiler bir gün hepimiz anne olacağız, ben inanıyorum. Sağlıkla ve hayırlısıyla tabii ki
Insallah canm ınsallah tek kendim için değil herkes için dua ediyorum beklemek çok zor korkudan test yapamıyorum hastalancam diye bekliyorum esim hesaplıyor yazık günün geçti diye bugün yarın hastalancam diyip duruyorum ona da kafam çok karışık yeminle

Merhaba benı de ekler misiniz :)

bat 8 agustos
yaş 30
3 deneme

ben bu sene köye gittim bayram için. Gören kim varya yok mu yapmıyor musun başka yok kardeşsin bırakma çocuğu yok bilmem ne. Sanki biz istemiyrz. Artık dua edinde hayırlısıyla olsun bi kardeşi dedim ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…