Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son test bu canm 24unde yaptım snra test bitti esim gitti yapmadım
Yani şöyle soylim kuzum 19 da pik çatlama değil bana gore test bakdiginda.20 sinde bir siliklesme var sanki hafif ama yinede tam silinmemiş.eger 20 sinde catladiysa yumurtan yarın adet günün olur canım.daha geç catladiysa daha bile geç gelebilir.testlerin çok net değil malesef ki.o yüzden sordum pco mu var diye.yoksa testler belki kuruyunca değişmiştir ben o yüzden de anlayamamış olabilirim canım.

Bekliyorum daha canm iste esim orda ben burda Bekliyoruz telefonu sadece ben iyim sen iyi misin hastalandin mi yazmak için açıyor resmen kendimden çok o üzülecek diye kötüyüm insallah umduğum gibi hastalanmam nasip artk Bekliyorum

Kuzum aslında keşke böyle bu kadar strese sokmasaniz kendinizi.anliyorul asker diye yanımda yok diye böyle yapıyorsunuz ama.bu şekilde hormonlarda etkileniyor ister istemez sende eşinde kötü etkilenirsiniz.unutulmuyor tabiki yok unut kafandan at öyle hamile kaldım ben falan diyenler var yapabilme helal olsun ama ben atamadım şahsen 2 seneyi gecdi.ama işte böyle sadece adeti beklemek de zor oluyor seni o kadar iyi anlıyorum ki. İnşallah bebeğin seninledir kuzum sen yarında olmazsan test yapabiliyorsan test yap.

Insallah olmam da yaparım
Oyle tabi de sürekli yanyana olsak ne bilim düzenli ilisk olsa kafaya takmamaya caliscam yemin ederim kapi önüne oturamıyorum önüne gelen bebek yok mu diye soruyor tembel kaldın diyen bile oldu o kadar canm yandı ki bana eşin geldi mi ne zamn gördün kac gün kaldı da bebek olacak diyen yok önüne gelen laf ediyor

Hele öyle insanları varya hiç takma mümkün olduğunca konuşma bile boşver.bunu soyleyen insan seni beni anlayamaz zaten ben buna inanıyorum.bana amh testi yapıldı yumurtalık rezerv testi 1 altındaysa tüp bebek oneriliyormus devlet yapti 0.90 cikdi.ben tabi çok üzüldüm.cevremde iyi bildiğim insanların sanki buna sevinir gibi hareketlerini gördüm biliyormusun.sobra testini tekrarladım özelde güvendiğim bir yerde bu testler hassasmis biraz onyuzden tekrarladım.cok şükür 1.30 cikdi.yani kotu cikdiginda nerdeyse sevinen kişiler iyi cikdiginda tepkisiz kaldı.o kadar zoruma gttiki, ama takmamaya çalışıyorum böyle insanlar hep var.sakin bunlarla kafanı doldurma canım.

Bat 14 agustos, yas 27, 18 aydir deniyoruz. Femaraya basladim bu 2. Ayim. InsaAllah hayirli haberler aliriz bu ay

Son düzenleme:
Elimde olmuyor inan bi yandan aklim eşimde bi yandan böyle evimde olsam falan kocam yanımda olsa belki bu kadar olmazdım galiba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…