Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay inşallah canımmm. Mayıs topiciği benim ilk göz ağrım oradaki arkadaşların hepsinden tez zamanda güzel haber almak istiyorum

2-3 ağustos olan kızlar var mi bi gelişme merak ettim
Benm daha gelen giden birsey yok beklemeye devam ama.bugn hastalanirim galiba

Kızlar sat 10 u peşpeşe 3 kimyasaldan sonra 1 ay ara verdim 3 ündede yoğun mide bulantısı ve baş dönmem olmuştu şimdi yine aynı şeyleri yaşıyorum test yaptım var gibi degilmi yada yokmu

Eklentiler

• IMG20210802164509.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG20210802164449.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 105
Kesinlikle canim belirtim yok bu ayda olmadi diye uzulme sakın benim oyle oldu gecmis mesajlarima bakarsan 4 gun once sey yazmisim bidahaki aya kaldi bat 25 agustos filan diye baktim gunum gecti oyle anladik
ya inşallah hayırlısı umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı olmasın diye bir yandan da belirti olur muydu olmaz mıydı diye hevesleniyorum iste

Kızlar sat 10 u peşpeşe 3 kimyasaldan sonra 1 ay ara verdim 3 ündede yoğun mide bulantısı ve baş dönmem olmuştu şimdi yine aynı şeyleri yaşıyorum test yaptım var gibi degilmi yada yokmu
Çok çık silik bi çizgi görüyorum canım inşallah vardır

kizlar benim sat 12 temmuz, catlamaya gore bat 10 agustos.. ara ara hafif bir kasik agrim oluyor 3-5 saniyelik ve cok rahatsiz etmeyen.. ama o kadar cok cakilip kaldim ki belirtilerden umutlanip umutlanip, simdi bir sey yoktur zaten yine aman yaa deyip duruyorum kendi kendime

coook silik var gibi ama foto da net degil belki sen canlida daha net goruyorsundur canim :) insallah vardir cok tebrikler :)

Kızlar Merhaba şimdi iş yerine göstermelik olsun diye 08 ağustosa aşı randevusu aldım . Yumurtlama 25 Ağustos Bat 6 Ağustos diyorum ki 5 Ağustos perşembe günü sağlık ocağına gidip kan versem cuma günü de öğrensem ona göre aşı olsam nasıl olur sizce kafam çok karışık

Kesinlikle canim belirtim yok bu ayda olmadi diye uzulme sakın benim oyle oldu gecmis mesajlarima bakarsan 4 gun once sey yazmisim bidahaki aya kaldi bat 25 agustos filan diye baktim gunum gecti oyle anladik
Hayırlı olsun gebeliğin canım benim de senin ki ile aynı günler hemen hemen ama sanırım beta hcg düşük anlamadım iki günde bir kan vermeye gidiyorum en son 230 çıktı ama daha mı yüksek senin ki sonucunda

Canım merhaba ben senin dün lh testlerini gördüm senin testlere göre adet gunun 10 yada 11 Ağustos.planlarini ona göre yapmalısın bence.

Ben 2 gün önce erken gebelik yaptım. Negatifti o yüzden kırmızıları bekliyorum yineartık çok yoruldum
Ben test yapmadım 23 günde adet oluyordum canm yani 27sinde olmam lazımdı
Yumurtlama 19 temmuzda oldu daha adet olmadım bekliyorum bnde yumurtlamaya göre 2 ağustosta olmam lazim

Herkese hayırlı günler diliyorum.
Benim BAT 8 ağustos.
Benim bata yakın olanlar varmı bir değişiklik.
Ben zor tutuyorum kendimi test yapmamak için.

Kızlar bende rahim filmi çektirdim 2.ayım..inşaallah rahim filmi işe yarar fakat bende pko var..yumurtlamadan sonra 7.günüm acaip ağrım var tüm genel kasıklarımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…