Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim kafani karistirmak istemem ama ben aşı olduğum ay hamile kaldım bu ay yani bayramin 2. Gunu olmustum aşıyı

Ben gecikmenin 3.günü kan verdim 30 cikti sanirim yeni döllendi yarın tekrardan kan vericem o zaman bakıcam canim

Canim kafani karistirmak istemem ama ben aşı olduğum ay hamile kaldım bu ay yani bayramin 2. Gunu olmustum aşıyı
Bilmeyerek olmak var işte kuzum şimdi ben bilinçliyim daha günüme de var iş yeri de zorunlu kılıyo heralde ben 5 inde kan testi yaptırırım ona göre hareket ederim

Bence bu ay değişecek yani en azından teste göre öyle görünüyor canım.cunku pikten 15 gün sonra adet geliyor çoğunlukla.
Bnde sizin dediğiniz gibi duydum o yüzden bekliyorum işte yoksa adetin üstünden 10 gün geçti 2 gün daha bekleyecegm benm pik 17-19 arasında oldu işte regl 2 ağustos diye hesapladım doğru mu acaba

Bat
Bat 17 Temmuz. Yaş 32. 6 aydır

Kuzum yapmadım zaten yarın regl günüm bekliyorum eğer gelmezse yapıcam şehir dışındayım bi de evde olsam 30 kere yapmıştım kesin
Benim lekelenme başladı canım regl ağrım da var yine silik çizğigi kurbanı oldum yarın kesin reglim gelir inşallah seninki pozitiftir canım

Aynen doktor önerdi bana, Coraspin ( ya da 100luk asprin) ve folik asit ic demişti. Tabiki de doktordan doktora değişir sizi gören bileni dinlemek en iyisi. Benim durumumda herhangi bir test yapılmadı, HCG artışı iyi değildi ve olması gerektiği haftada büyümedi..
Şimdi şükür iyi gidiyor, inşallah aynı şeyler yaşanmaz. Her ayrı gebelik kendine özgü o nedenle umudu kaybetmemek lazım.
Siz bir doktorunuza sorun dilerseniz, hayırlısı olsun

Teşekkür ederim dediğiniz gibi doktorumla konuşacağım durumu. Hcg artışınız iyiymiş stres yapmamaya çalışın. Sürekli kan vererek artışı takip etmek de gerçekten insanı çok yıpratıyor. Beni çok zorlamıştı o durum Ama takip etmeden de olmuyor düşük beta seviyesinde. Kimyasal gebelik sonrası korundunuz mu peki düşük sonrası kaçıncı ayda hamile kalmış oldunuz? Bu arada düşük sonrası gebelik planlayanlar grubu var, grupta şimdi yine hamile olan arkadaşlar var belki kaygılarınızı onlar ile paylaşmak iyi gelir size.

Bnde sizin dediğiniz gibi duydum o yüzden bekliyorum işte yoksa adetin üstünden 10 gün geçti 2 gün daha bekleyecegm benm pik 17-19 arasında oldu işte regl 2 ağustos diye hesapladım doğru mu acaba
Evet canım aslında günün geçmemiş yani şu an sadece bu ay geç yumurtlaman olmuş öyle düşün.bebis gelirse geç döllenme olmuş olacak son adet tarihine göre.19 çatlamaysa eger bencede 2 Ağustos adet tarihin gelmedi herhalde adetin.hic test falan yapdinmi.

Gelmedi canm hayır yapmadım test alamadım yakında yok kendi evimde değilim çatladım yemin ederim testi atsam bakar misin canm zahmet olmazsa

Ben aslında oraya yazdığımı düşünmüştüm ama telefonda karıştırmışim
Nisanda düşük oldu, mayısta korunduk, en son 25 Haziran'da regl oldum. Bana 1 regl dönemi geçsin demişti doktorum. Ama düşük haftasına göre degisiyor sanırım bekleme süresi.
Hcg takibi aynen dediğiniz gibi yipratici ama yaptırmadan da emin olunmuyor bı şekilde..
Haziran'da ovulasyon testi yaptım çizgi takibi falan, ince cizgiydi yok kalındı bilmemneydi derken strese de girdik tartışmaya donecekti nerdeyse ondan olmadı bence.
Temmuzda ovulasyona yakın 2 günde bir yapalım bakalım dedik, spermler 3 gün yaşıyormus 2 günde 1 de en iyi yenileniyormus. Denk gelirse diyerek bı denedik, o şekilde oldu. İnşallah sağlıklı da devam eder
Diğer konuya bakacağım dediğiniz gibi buraları da daha fazla konu dışı yapmayayim teşekkürler ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…